Iubeste-te!

14.2.17


Zilele astea peste tot e plin de inimi si de idei de cadouri, de "dovezi" de iubire, de buchete de flori si de multe altele care ar trebui sa arate de cat de mult il iubim/ o iubim. Si o s-o tinem asa inca multe zile de acum incolo ca doar asta e la moda. N-o sa va spun parerea mea despre relatiile care au nevoie de o zi anume sa-si arate ceea ce simt, nu despre asta este vorba, fiecare face cum simte (sau cum "'se poarta"), tot ce vreau sa va spun este sa nu uitati sa va iubiti voi pe voi, indiferent de omul care este sau nu este langa voi.

Ca sa poti iubi cu adevarat pe cineva trebuie sa te iubesti in primul rand pe tine, cu toate defectele si imperfectiunile din dotare. Ele sunt alea care te fac speciala si unica, sunt cele care te definesc si pe care de cele mai multe ori le folosim ca arme impotriva noastra, in loc sa le acceptam ca parte din noi si sa ne bucuram de ceea ce suntem.

Sa te iubesti pe tine nu este deloc egoist, ci este cel mai frumos cadou pe care ti-l poti oferi. Fie ca este vorba de cateva minute "furate" intr-o zi doar pentru sufletul tau, fie ca este vorba de o ciocolata care iti place intr-o seara nu prea reusita, fie ca este vorba de un parfum nou la care ai visat multa vreme, fie ca este vorba despre cine stie ce lucru marunt (sau ciudat) care iti mangaie sufletul, important e sa faci ceea ce te face fericita, sa te bucuri de fiecare clipa si de tot ceea ce iti ofera viata.

N-am venit pe pamantul asta sa fim perfecti si nici sa ne pierdem timpul incercand sa cladim o imagine care nu are nimic cu realitatea, am venit sa iubim si sa fim iubiti si asta incepe cu iubirea de sine ... asta am vrut sa va spun astazi. Sa aveti o zi exact asa cum are sufletul vostru nevoie!

4 comentarii

  1. ...ma crezi ca nu stiu ce sa zic dupa ce am citit decat ca e asa de adevarat :). Semnez, eu, maritata de Valentine's si care subscriu la treaba asta ca nu e nevoie de nici un cliseu in treaba asta cu iubirea. P.S. Unde sunt capsunile din poza, unde sunt?? :)) Eu am un castron acum alaturi, da, ar merge cu macarons....de astea nu cred ca mai am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost si capsuni, dar mi s-a parut mie ca nu dau bine in poza. :))

      Ștergere
  2. Și tu la fel, sa ai o zi superba și sa te iubești mult! Eu sigur asa fac! Și chiar azi s.a nimerit sa vina și un parfum comandat online, încărcat cu multe amintiri, deci e și mai bine!
    De unde tot luați căpșunile alea asa apetisante pe vremea asta? Dana

    RăspundețiȘtergere