Scurta incursiune in lumea Sensai

13.2.17

Brandul Sensai nu imi este necunoscut, dar nici nu pot sa zic ca am incercat suficient de multe produse de la ei incat sa am o impresie clara si sa pot emite niste pareri pertinente. Cand am primit invitatia de a beneficia de un tratament personalizat al tenului si de un machiaj de zi cu produse Sensai in magazinul Douglas din Baneasa am confirmat imediat, chiar daca drumul pana in Baneasa nu-mi place deloc. Dar ce nu fac femeile atunci cand sunt curioase ...
 
Sensai, ca brand si filozofie, imi place mult, mie oricum cultura japoneza mi se pare fascinanta si mereu am admirat stilul lor de viata (si nu numai), insa si preturile sunt pe masura si asta m-a impiedicat sa-mi satisfac anumite curiozitati de-a lungul timpului. Am incercat in urma cu multi ani (si am scris si pe blog despre asta) Silk Peeling Powder, un produs care in Romania n-a fost niciodata la vanzare, dar care mi-a placut la nebunie. Am reusit sa pun mana pe o mostra de Silk Peeling Mask si o sa-mi ajunga pentru cateva folosiri, chiar sunt curioasa daca o sa-mi placa la fel de mult ca produsul pudra care m-a fascinat cu ani in urma.

Sensai este un brand high-end care ofera o multime de produse pentru ingrijirea tenului, dar si cateva produse de machiaj. Despre conceptul lor de ingrijire o sa va spun mai multe in continuare, insa inainte vreau sa va spun ca mi-au placut mult si produsele de machiaj. Fondul de ten Cellular Perfomance si concealerul cu SPF 15 mi s-au parut foarte misto, ofera atat acoperire, cat si ingrijire, senzatia pe ten este una foarte placuta si au rezistat extrem de bine pe tenul meu pana seara tarziu. Rimelul 38°C (separating & lenghtening) mi-a placut si el foarte mult, ochii mei sensibili l-au tolerat foarte bine, s-a demachiat extrem de usor (se transforma in gel la demachiere) si a rezistat, desi seara tarziu cand am ajuns eu acasa incepuse sa fulguie. Clar o sa acord pe viitor mai multe atentie produselor de machiaj de la ei, daca ati incercat ceva si v-a placut astept si recomandarile voastre in comentarii.

Ceea ce face Sensai deosebit in lumea asta a ingrijirii pielii este ritualul lor, inspirat de ceremonia ceaiului care are o serie intreaga reguli denumite "Saho" pentru a ajunge la ceasca perfecta de ceai, ritual care se bazeaza pe un concept ce presupune dubla curatare, dubla hidratare si dubla aplicare. Dubla curatare incepe cu un demachiat cremos sau spuma pentru a indeparta impuritatile si se termina cu un sapun delicat (nu va ganditi la un sapun solid, ci la un gel de curatare bland) cu efect exfoliant si regenerant. 

Dubla hidratare presupune folosirea unei lotiuni pentru pregatirea pielii (concept preluat tot mai des si de alte branduri, in ritualul Sensai nu exista lotiune tonica, ci doar lotiune hidratanta) si apoi a unei emulsii sau creme nutritive. Dubla aplicare incepe cu un masaj bland al fetei, urmat de apasari usoare pentru a maximiza gradul de patrundere al fiecarei formule. Senzatiile sunt extrem de misto si tot ritualul asta este un rasfat total, nu exista mirosuri puternice sau texturi abrazive, toate produsele pe baza de matase Koishimaru urmaresc sa lucreze in armonie cu corpul si sa creeze o piele matasoasa fara imperfectiuni. 

Ultima gama lansata de cei de la Sensai este gama Extra Intensive, gama in care se gasesc patru produse pe care Douglas le are in exclusivitate: crema de ochi, crema de fata, masca si esenta. Preturile sunt destul de mari, dar asta e valabil pentru toate produsele Sensai. Eu am incercat sambata crema de ochi si pe cea de fata si mi-a cam placut mi-am simtit tenul. Douglas organizeaza periodic sesiuni Sensai, asa ca daca vreti sa incercati produsele si sa le cunoasteti mai bine fiti cu ochii pe ei.

Am primit si eu ieri cateva produse in varianta travel size si chiar am de gand sa le incerc in perioada urmatoare si sa vad cum mi se par pentru ca ceea ce am descoperit mi-a starnit interesul. Sunt extrem de curioasa in privinta cremei de ochi de-abia lansata, pare extrem de interesanta si senzatia la aplicare mi-a placut mult. In plus tot ritualul asta de ingrijire Sensai este unul nu doar pentru piele, ci si pentru suflet, iar voi stiti deja ca este exact ceea ce-mi place mie.


Ati incercat produse Sensai? Vi se par interesante? Recomandati ceva anume?

2 comentarii

  1. Chiar azi am fost sa le vad.se simt usor pe piele.vroiam sa te intreb daca la sedintele lor machiaj trebuie neaparat sa cumperi ceva din brandul respectiv? Multumesc. Denisa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie, Camelia, trainerul lor, o sa-ti placa sigur. :)

      Ștergere