7 intr-o saptamana #105

19.2.17


Saptamana asta a fost obositoare, dar am reusit sa strecor si cateva momente pentru mine printre toate nebuniile cu care am avut de-a face. N-am stat prea bine nici cu somnul si asta si-a cam pus amprenta pe tot ce-am facut, asa ca m-am bucurat din plin de tratamentul Proskin de la Nomasvello, dar in special de masajul facial facut de Doina (o gasiti la Nomasvello in Mega Mall - v-am mai spus de ea pe Facebook) ca parte din tratamentul de rejuvenare. Am reusit sa ajung si la un masaj corporal saptamana asta si am savurat fiecare secunda, mai ales ca ma durea tot corpul dupa antrenamente.

Nu sunt foarte familiarizata cu produsele LifeCare, insa am citit pareri bune despre Biotissima, gama lor de produse de machiaj. Am primit de Valentine's Day o surpriza de la ei, un kit cu 3 produse pentru a realiza un machiaj perfect pentru prima intalnire: ruj rosu, tus de ochi si o oja rosie - foc si pasiune, la asta m-am gandit ca tot suntem in luna iubirii. Folositi produse de la ei? Cum sunt?

M-am bucurat de cateva ori saptamana asta de apusul soarelui, chiar daca de cele mai multe ori m-am "trezit" destul de tarziu. Cerul imi da o stare de liniste pe care n-o pot descrie, ma ajuta sa ma relaxez si sa ma incarc cu energie pozitiva, asa ca profit de asta de cateva ori pot. In plus imi place sa visez cu ochii deschisi si privitu' cerului e perfect pentru astfel de activitati.

O alta surpriza care m-a bucurat mult a venit de la Douglas, eram extrem de curioasa in privinta produselor Eisenberg despre care am auzit numai cuvinte de lauda, asa ca m-am entuziasmat cand am vazut ce contine cutia de la ei: emulsia First Wrinkles - care pare extrem de interesanta si pe care am si inceput s-o folosesc - si deodorantul stick unisex de-abia lansat J'ose. Preturile produselor nu sunt deloc mici, de-abia astept sa vad daca se si ridica la nivelul asteptarilor.

Am facut cateva cumparaturi, o sa va povestesc mai multe in postarea de maine despre asta, si am reusit sa finalizez (nu mi-a venit alt cuvant in minte) paleta cu 12 farduri de la Melkior. Imi place selectia pe care am adunat-o si stiu ca o s-o folosesc des. Am ajuns in sfarsit si la Brow Bar, sprancenele mele aveau nevoie de o mana de ajutor si am avut norocul sa dau peste Sabina, cea care s-a ocupat si data trecuta de mine, asa ca am stat pe scaun linistita si am iesit de acolo zambind. 

Saptamana voastra cum a fost?

5 comentarii

  1. Săptămâna mea a fost așa și așa. E ciudată starea ce mi-a dat-o vestea morții unei persoane ce mi-a locuit cândva în minte și suflet. E mai limpede ca oricând că cel mai bine e să faci și să spui atunci când e timpul, să nu amâni. Copilărește cumva credeam că ceea ce-am iubit cândva nu moare niciodată. M-am înșelat. Altfel, bine, am prins un voucher pe elefant, în curând voi avea nevoie de o bibliotecă nouă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine sa putem sa spunem de fiecare ce simtim, dar lumea asta ne-a impus atatea cacaturi, incat uitam sa traim clipa si ne lasam condusi de niste reguli fara sens. E bine ca ai invatat ceva din asta, oricat de urata e situatia in sine, nu?

      Biblioteca sa fie cea mai mare problema a ta. Sa ai o saptamana misto! :)

      Ștergere
  2. Aseara am fost in Mega Mall si chiar ma uitam sa vad ceva interesant. Multam de recomandare. M-a inebunit tarta aia din prima poza!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut o saptamana obisnuita si incep sa ma enervez din acest motiv, fara nici o surpriza nici buna, nici rea.

    RăspundețiȘtergere