Clarins Instant Concealer

10.2.17


Daca saptamana trecuta v-am povestit despre baza iluminatoare de la Clarins astazi a venit randul unui alt produs de la ei - Instant Concealer - sa primeasca laude de la mine. Am vrut initial sa cumpar Naked Skin de la Urban Decay, l-am incercat in magazin si am vrut sa-mi satisfac curiozitatea mai ales ca e atat de laudat, insa in final am ales Instant Concealer si cred ca am facut cea mai buna alegere. Nu pricep de ce produsul asta nu este mai cunoscut pentru ca este foarte bun.

Vine in trei nuante, eu am ales cea mai deschisa nuanta (01) si mi se pare perfect pentru zona de sub ochi - textura este una fluida si pare ca se topeste pe piele, nu incarca si nu se fixeaza in liniile fine, reuseste sa estompeze cearcanele si micile imperfectiuni si lasa zona de sub ochi cu un aspect uniform si luminos. Acoperirea este una medie spre mare, produsul este foarte pigmentat si e nevoie de o cantitate extrem de mica de produs pentru fiecare folosire. 

Se adapteaza foarte bine nuantei tenului, reuseste sa calmeze zonele rosiatice si sa lumineze exact zonele unde este nevoie de asta. Produsul are 15 ml si, desi ambalajele cu aplicator par mai usor de folosit, prefer genul asta de ambalaj tinand cont ca este un produs care ofera si ingrijire, nu doar acoperire. Eu il folosesc de cateva luni bune si nu cred ca am folosit jumatate din el. Pretul este in jur de 120 lei pentru 15 ml si daca n-ati gasit inca anticearcanul potrivit va recomand sa-l incercati.

Ati incercat pana acum Instant Concealer de la Clarins? Va place?

4 comentarii

  1. Eu sunt la al doilea tub de Naked skin de la Urban Decay si mi se pare cel mai bun din tot ce am folosit pana acum..si am incercat o gramada .Pe cel de la Clarins nu l-am avut dar dupa descrierea ta, chiar ma tenteaza .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa daca te decizi sa-l incerci, poate o sa incerc si eu Naked Skin pana la urma. :)

      Ștergere
  2. Si mie imi place concealerul acesta, l-am mentionat si eu pe undeva pe blog. Eu nu inteleg de ce Clarins nu e asa comentat oe bloguri, au niste produse foarte misto.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca inca e asociat cu femeile trecute de o anumita varsta, insa chiar au chestii misto care ar merita mai multa atentie.

      Ștergere