5 recomandari de la Bottega Verde

24.2.17


Am tot primit intrebari legate de produsele Bottega Verde, mi s-au cerut recomandari de idei de cadouri si cum sa apropie luna martie si vrem sa rasfatam femeile dragi din viata noastra m-am gandit ca o postare cu cateva produse incercate de mine - care mi-au placut atat de mult incat merita laudate si recomandate - e cea mai potrivita in perioada asta, mai ales ca cei de la Bottega Verde ofera transportul gratuit prin curier la comenzile peste 100 ron, cadou la fiecare comanda si au si cateva seturi interesante la preturi bune.

Produsele pentru corp au fost primele pe care le-am incercat si pana acum nu m-a dezamagit nimic. Gelurile de dus imi plac la nebunie, se pot folosi si ca spumant de baie, dar merg foarte bine utilizate pe post de gel de ras - Petale de vanilie si Orez Venere imi plac mult, insa si gama cu ulei de argan miroase extrem de bine si mai sunt cateva pe care vreau sa le iau, cel cu extract de menta e primul pe lista.

Gama lor pentru picioare (o gasiti aici) imi place la nebunie. Am cateva produse pe care le folosesc extrem de des si vreau pe viitor sa mai incerc cateva. Preturile sunt un pic mai mari decat la restul produselor pe care le au, insa pentru cineva care are probleme cu circulatia limfatica sau se confrunta cu alte probleme chiar merita. O alta recomandare este gama cu vanilie neagra - am incercat cateva produse din gama asta (inclusiv apa de toaleta) si imi place mirosul la nebunie. V-am povestit mai multe despre gama asta intr-o postare anul trecut, daca vreti sa bucurati o iubitoare de vanilie gasiti aici toate produsele disponibile.

Nu am incercat multe produse de machiaj, insa pe langa fondul de ten cu efect de lifting de care v-am povestit la inceputul anului (si pe care aproape l-am terminat, atat de mult imi place), vreau sa va amintesc de pudra compacta cu acid hialuronic si vitamina E si de balsamul uleios pentru buze (cu extract de struguri rosii si ulei de argan). Pe ambele le folosesc de cateva ori pe saptamana, mi se par niste produse extrem de bune si pe viitor chiar vreau sa mai incerc si alte produse de machiaj de la Bottega Verde.

Voi ce produse recomandati de la ei? Cum vi se par ideile lor de cadouri?

4 comentarii

  1. Imi plac gelurile dus, am avut si cel de magnolie neagra impreuna cu crema maini. Folosesc tot de la ei creionul de ochi culoarea verde menta si imi place mult, se pastreaza toata ziua, crema corp cu miros de mar si scortisoara miroase bine, intra repede in piele, o folosesc dupa dus si pot sa ma imbrac rapid dupa ce ma dau. Am si gelul de dus din gama dar inca nu l-am folosit si mai am o oja mov care inca nu am testat-o. Gelurile de dus nu se compara cu cele de la parfumuri dar miros bine. Le recomand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu mi-am facut o listuta cu geluri de dus si alte maruntisuri exact pentru cadouri de 1 martie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos, sigur se vor bucara de surprize cele carora le vei darui. :)

      Ștergere