Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve

11.2.17


Bvlgari este un brand despre care am mai scris pe blog, insa nu asa mult cum ar trebui. Pe mine ma leaga multe amintiri de seria de parfumuri Omnia, desi n-am mai folosit unul de multa vreme. Singura prezenta Bvlgari din viata mea din ultima perioada este Goldea, un parfum de care v-am povestit in trecut pe blog. Imi place mult de tot cum se prezinta parfumurile lor si mi se pare ca intotdeauna au campanii extrem de bine gandite.

Parfumurile lor barbatesti chiar nu le cunosc bine, dar stiu ca Aqva Pour Homme este un parfum destul de apreciat, iar pentru primavara asta au pregatit o noua lansare - Aqva Pour Homme Atlantiqve. Nasul din spatele noi lansari este Jacques Cavallier, in ultimele luni v-am povestit de cateva ori despre creatiile lui si stiu ce poate. Vanille Noire si Nina sunt doua dintre creatile lui care mie imi plac mult de tot.

Aqva Pour Homme Atlantiqve mi se pare extrem de misto si d-asta am vrut sa va si povestesc despre el. Este proaspat, este energic, o combinatie acvatica si lemnoasa care este foarte interesanta. E usor sarat, dar se simt si note de citrice, insa in acelasi timp este un parfum cremos (stiu ca este un cuvant ciudat pentru un parfum, dar asa il simt) cu accente de vetiver, lemn de santal si rasina benzoica. Daca cautati un parfum nou pentru EL, aruncati o privire si la Atlantiqve, merita.

P.S.: Sa-mi spuneti daca vi se pare interesant sa va povestesc din cand in cand (nu va deveni un obicei, dar ma gandesc ca sunt momente cand merita sa scriu si despre asta) despre noutatile lansate pentru barbatii din viata noastra.

4 comentarii

  1. Uhh, tare mult imi place parfumul asta pt barbati, chiar si in varianta clasica si Acva Amara.
    Cel pt noi Acva Divina e la fel de mistoo, mai ales pentru vara, senzational.
    Da, da vrem sa aflam mai multe noutati For Him!
    Weekend placut, Camelia.
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu una vreau sa stiu si despre noutatile lansate pentru barbati

    RăspundețiȘtergere