Relaxare in stil Pupa

17.2.17


In ultima perioada am apreciat mult mai mult clipele cand pot sa fac un dus fierbinte, sa-mi ingrijesc un pic pielea corpului si sa imi trag sufletul. Ma duc in continuare de 3 ori pe saptamana la antrenamentele XBody (chiar vreau sa-mi fac timp sa scriu despre asta in curand pentru ca am invatat multe in ultimele 3 luni) si asta m-a facut sa adopt niste obiceiuri noi si sa privesc lucrurile altfel. Si nu in ultimul rand sa acord un pic mai multa atentie si pielii de pe corp, pe care din comoditate o mai neglijam inainte.

Nu m-a mai chinuit febra musculara, cum mi s-a intamplat in primele doua luni de antrenamente, dar muschii mei sunt tensionati, genunchii mi-au mai jucat feste din cauza vremii de afara, iar eu am simtit mai mult ca oricand nevoia sa ma relaxez si pentru cateva minute sa uit de tot. Desi am multe produse in baie si in dormitor, am observat ca atunci cand imi doresc sa-mi calmez si mintea, nu doar trupul, intind mana dupa cateva produse de la Pupa.

Sarea exfolianta este o noutate pentru mine, am primit-o in urma cu ceva vreme de la Adela Manolache, dar n-am inceput s-o folosesc decat recent si-mi place mult de tot. Vine intr-o cutie mare, are 350 grame si sunt disponibile sase variante, asa ca aveti de unde sa alegeti in functie de ce anume urmariti si ce arome va plac. Eu o am pe cea remodelatoare, cu sare rosie de Himalaya, oxigen activ si alga bruna. Are o textura lichida si usor uleioasa, insa lasa pielea curata si extrem de catifelata, dar reuseste si sa dea o stare de bine.

Gelul de dus regenerant anti-stres l-am mai avut - cred ca v-am si povestit de el intr-o postare anul trecut - si mi-a placut atat de mult incat l-am cumparat in urma cu cateva saptamani. Varianta asta cu perla si sare albastra de Persia reuseste sa ma relaxeze si sa indeparteze cumva stresul de peste zi. Sunt inca cinci variante in afara de asta, ma tenteaza si cel tonifiant anti-oboseala cu extract de bambus si sare verde de Hawai.

Crema pentru masaj hidratanta cu extract de nufar este o iubire mai veche si nu mai am mult din ea. Are o textura care imi place mult, intra repede in piele si reuseste sa calmeze si sa hidrateze chiar si pielea mai mofturoasa (uleiurile din compozitie sunt "vinovate"). In perioada asta rece mi-a placut mult intrucat imi da o senzatie de cald si de relaxare. Ca si in cazul celorlalte produse sunt disponibile sase variante in total, posibil pe viitor sa incerc una noua.

Daca adaugam o masca de fata, o cana de ceai, o carte buna si cel putin un catel tolanit la picioarele mele seara e mai mult decat perfecta, chiar daca ziua a fost una lunga si obositoare. Iar asta de multe ori e tot ce-mi doresc la finalul unei zile pline.

Ati incercat produsele pentru corp de la Pupa? Pe mine ma tenteaza si noua lor gama Milk Lovers, vreau sa ajung intr-unul din magazine sa vad cum sunt aromele si poate sa ma si rasfat cu ceva nou.

2 comentarii

  1. Si eu am nevoie de asemenea rasfat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fa-ti ceva timp pentru tine si relaxeaza-te, avem nevoie de momente de liniste.

      Ștergere