O ora pentru mine cu mastile de la Sephora

7.2.17

Va spuneam zilele trecute ca incerc sa "fur" momente pentru mine si pentru sufletul meu ori de cate ori pot, am nevoie de ele in viata mea. Asa reusesc sa ma echilibrez si sa merg mai departe, indiferent de ce imi aduce zilnic viata. Cred ca uneori uitam de nevoile sufletului, ne concentram pe alte lucruri care ni se par mai importante si gresim fata de noi fara sa ne dam seama. Apar frustrarile si momentele in care nu ne gasim linistea, apar intrebarile si nemultumirile. Asa ca eu mi-am facut un obicei sa ma opresc si sa respir adanc ...


Serile cand reusesc sa rup cateva zeci de minute pentru mine, sa ma cuibaresc in pat sau intr-un fotoliu cu o cana de ceai si o carte buna sunt cele care imi mangaie sufletul si care imi dau starea aia de liniste dupa care am tanjit mereu. Daca nu ma bucur de vreo lumanare, folosesc tarte parfumate - despre My Serenity de la Yankee Candle v-am mai spus, am descoperit-o in urma cu cateva luni si am mereu tarta (si am si lumanarea marea) in casa, mi se pare aroma ideala pentru momentele de relaxare. Oud Oasis este o alta aroma pe care v-o recomand pentru astfel de momente.

Cartea pe care o citesc acum este Reinventing The Body, Resurrectig The Soul de Deepak Chopra. Recent discutam cu o prietena despre detasare si multe alte lucruri si mi-a zis sa citesc cartea asta. Am cautat-o on-line, dar m-am gandit ca e mai bine sa o am in mana si sa simt decat sa ma uit la un ecran, asa ca am cautat-o pe ebay si am comandat-o. 


Atunci cand am timp pentru mine imi place sa ma rasfat cu diverse masti si produse care miros frumos, iar aseara am reusit in sfarsit sa folosesc mastile de la Sephora pe care le-am luat in urma cu multe luni. A fost prima data cand incercat vreo masca de la Sephora, asa ca o sa va povestesc putin despre ele pentru m-ati intrebat cum mi se par atunci cand vi le-am aratat anul trecut.

Masca pentru picioare cu lavanda mi-a placut la nebunie, sosetele sunt scurte si se pun/ scot extrem de usor (atentie cand le trageti, eu am cam rupt putin una dintre ele chiar daca le-am manevrat cu grija), senzatia de relaxare chiar se simte si pentru picioarele mele obosite chiar au fost ce speram sa fie. Am vazut ca mai e o varianta cu migdale pentru picioare uscate, insa eu tot pe asta am de gand s-o cumpar. Si o sa iau si varianta pentru maini, dar nu m-am decis care dintre cele trei ma tenteaza mai mult.

Masca pentru ochi cu ceai verde mi-a placut mult - atat forma, cat si materialul, dar si modul cum s-a asezat pe conturul ochilor. Mi-am simtit pielea mai destinsa si mai revigorata, deci si ea va ajunge pe lista de cumparaturi pe viitor, desi as vrea sa incerc si cateva dintre celelalte variante - cele cu rodie si avocado ma tenteaza cel mai mult.

Masca pentru buze cu unt de shea nu mi-a placut in mod deosebit. Ideea in sine mi se pare interesanta si forma ei este haioasa, insa eu am gura mica si am avut tot timpul impresia ca masca se misca si nu sta bine. In jurul gurii pielea se simte mai catifelata, insa pe buze n-am vazut nici un efect, probabil si pentru ca nu a stat asa cum trebuie. Mai e o varianta cu trandafir, dar n-o s-o incerc, parca am simtit usoare furnicaturi pe conturul buzelor cat am stat cu masca.

Masca de fata cu rodie este o masca energizanta, potrivita pentru momentele cand ne simtim tenul obosit si avem nevoie de revigorare si putina luminozitate. Mi-a placut, probabil ca daca mai gasesc o oferta o iau sau poate o sa incerc si alta varianta. Ca si forma mi s-a parut ok, materialul asa si asa, insa mi-am simtit tenul revigorat si hidratat dupa ce-am folosit-o si asta si urmaream. Nu mi s-a parut extraordinara si cred ca pot gasi altceva cu bani mai putini, dar la o oferta as mai lua-o.


Ati incercat mastile de la Sephora? Imi recomandati vreuna in mod special?

5 comentarii

  1. Eu mi-am luat cea verde pentru fata cu ceai verde dar mi se pare mult 18 lei pentru o singura utilizare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pentru o masca de unica folosinta e cam scumpa, eu o sa mai vad cand sunt oferte.

      Ștergere
  2. Nu pot sa-ti recomand nici o masca pentru ca nu am folosit masti Sephora.

    RăspundețiȘtergere
  3. Demult vroiam sa le incerc. Astept ceva reduceri,poate imi fac curaj si le incerc

    RăspundețiȘtergere