Noutati de primavara de la Max Factor

3.2.17


Nu obisnuiesc sa scriu despre ce apare nou decat daca e ceva ce ma tenteaza rau de tot, iar cei de la Max Factor au pregatit cateva produse noi pentru primavara asta care imi fac cu ochiul si chiar sunt curioasa sa le incerc, asa ca m-am decis sa va arat si voua ce apare nou si sa va spun cateva cuvinte in caz ca vreti sa stiti mai multe.

Cele 5 noutati pregatite pentru primavara asta cred ca se incadreaza perfect in tendite: fond de ten, rujuri mate, contur buze invizibil, rimel si gel transparent pentru sprancene. Preturile pornesc de la 30 lei si ajung pana  70 (in cazul fondului de ten), dar sunt sigura ca vor oferte bune on-line si o sa le gasim si la preturi mai bune. Oricum mie pretul produselor Max Factor mi se pare rezonabil pentru ceea ce ofera.

Noul rimel 2000 Calorie Curl Addict se lauda ca face atat treaba unui ondulator de gene, cat si pe cea a unui rimel si eu chiar astept sa vad daca e asa sau nu - gene curbate si cu volum cautam toate. Natural Brow Styler ma tenteaza maxim, chiar sunt in cautarea unui produs pentru fixare sprancenelor si cred ca asta va fi urmatorul pe care il incerc. Nu exista decat in varianta transparenta, eu n-am nevoie si de culoare, asa ca e exact ce caut.

Pentru buze au o gama noua de rujuri - Velvet Mattes, dar si un creion incolor pentru contur. Formula rujurilor mate (la noi sunt disponibile 3 nuante: Nude, Rose si Love) promite sa fie una hidratanta, dar care ofera culoare intensa. Colour Elixir Universal Lip Liner este un creion incolor pentru conturul buzelor, iar mie mi se par foarte utile astfel de produse, un creion care sa mearga cu orice nuanta de ruj e intotdeauna de avut in trusa de machiaj.

Ultima noutate pentru primavara asta este fondul de ten Lasting Peformance cu tehnologia touch-proof. Se anunta a fi un fond de ten cu acoperire mare, dar cu un aspect natural. Tinand cont ca in curand o sa scapam de vremea asta rece si vin caldurile un fond de ten rezistent o sa fie chiar util. Ramane sa vedem cum sunt nuantele si cum se comporta.

Va tenteaza ceva? Folositi produse Max Factor?

8 comentarii