nakd, gustari sanatoase

16.2.17


V-am mai aratat produsele de la nakd in diverse poze de-a lungul timpului, insa m-am tot gandit in ultima perioada ca ar fi bine sa le dedic o postare pentru ca primesc des intrebari legate de gustari si dulciuri sanatoase. Iar cele de la nakd se incadreaza perfect in categoria asta - nu contin gluten, lactate, organisme modificate genetic, zahar sau siropuri, nu sunt procesate termic. Sunt o combinatie de nuci si fructe si aduc un aport de minerale, fibre si vitamine.

Cele mai cunoscute produse ale lor sunt batoanele proteice, pe care sunt sigura ca le-ati vazut in diverse magazine si on-line. Eu le-am descoperit cu mult timp in urma si am incercat diverse variante de-a lungul timpului. La noi nu se gasesc toate variantele de afara, dar exista o selectie buna, iar din ce-am incercat preferatele mele sunt Cashew Cookie, Banana Crunch, Berry Cheeky si Pecan Pie (pe care n-o am momentan). Ce n-am incercat si ma tenteaza este varianta Bakewell Tart, dar o sa-mi satisfac curand si curiozitatea asta. Un baton are in jur de 100 calorii si este foarte satios, iar mie mi se par usor de luat in geanta.

Recent am descoperit ca se gasesc si la noi cateva sortimente din gamele Nibbles si Posh Bits, asa ca trebuia sa le incerc. Nu le-am vazut decat on-line, asa ca am incercat Nibbles in variantele Mint Humbug si Tooty Fruity, dar as vrea sa gasesc si Salted Caramel si Toffee Treat si Posh Bits in varianta Cocoa Sea Salt (am vazut ca mai e o varianta cu zmeura disponibila la noi, dar nu m-a tentat asa tare, mai curand as fi incercat Cocoa Mandarin daca o vedeam pe undeva).

Eu prefer sa le cumpar on-line de aici sau aici, insa le-am luat si din magazine ocazional, insa cu preturi mai mari. Am vazut ca la Farmacia Tei pe site sunt mai ieftine, daca sunteti din Bucuresti si aveti drum la ei, e si asta o varianta. Voi consumati produse nakd? Aveti produse preferate de la ei?

11 comentarii

  1. Preferatele mele sunt cele cu cacao si portocala, foarte delicioase, dar inca nu le-am testat pe toate. Pe mine ma tenteaza cele cu zmeura:)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea aleg combinatiile cu fructe in general. :)

      Ștergere
    2. Eu le aleg pe cele cu cacao, dar imi place foarte mult zmeura si tocmai din acest motiv as alege si varianta cu zmeura :)
      Camelia, ai schimbat ceva la blog , asa-i ?
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Nu am schimbat, dar stiu despre ce zici - e o eroare ceva de la blogger si afiseaza aiurea, am incercat sa repar, dar fara succes. Sa vedem zilele urmatoare.

      Ștergere
  2. Nu știam că le au și la Farmacia Tei, nu le-am remarcat niciodată când am fost. E bine de știut, că tot intenționez să mai ajung pe acolo, într-un viitor cât mai apropiat sper.
    Acum mi-ai făcut poftă de o gustare și n-am nimic sănătos la îndemână. Cred că mă consolez cu o Milka.. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a zis si mie o cititoare si m-am uitat pe site sa vad pretul. :)

      Ștergere
  3. ma gandeam sa incep sa imi fac eu in casa batoane proteice deoarece nu sunt sigur 100% ca nu au si altceva "nesanatos" cele cumparate in ele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit si eu la asta, dar nakd e un brand in care chiar am incredere.

      Ștergere
  4. Inca nu am incercat produsul dar avand in vedere comentariile anterioare o sa imi cumpar si eu. Recunosc, am facut o mica cercetare si peste tot se spune ca sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte gustoase, am incercat si eu. Eram la o prietena mai de mult si m-a servit. Prima data am fost sceptica in legatura cu aceasta gustare dar mi-au placut asa de tare incat am inceput si eu sa imi cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am consumat niciodata produse de la ei insa as incerca.

    RăspundețiȘtergere