Din sertar ...

6.2.17

Am adunat o punga cu produse terminate (nu stiu cand o sa reusesc sa le fac poze si sa scriu despre ele, zilele astea sunt cam agitate si pe repede inainte), asa ca am umblat prin sertarele mele cu minunatii si am scos la lumina cateva produse pe care vreau sa le folosesc in perioada urmatoare. Am mai facut genul asta de postari in trecut si stiu ca v-au placut, asa ca m-am gandit sa va arat ce am ales si daca va intereseaza sa va povestesc despre ceva in mod special spuneti-mi in comentarii.


Sprayul pentru fixarea machiajului de la Kiko l-am primit si sunt curioasa sa vad daca o sa-mi placa mai mult decat cel de la Melkior pe care tocmai l-am terminat. Natural Nail Strengthner de la OPI este o iubire mai veche de-a mea, la fel si rimelul Miss Manga de la L'Oreal, stiu sigur ca o sa-mi placa amandoua. Iluminatorul stick de la Douglas mi se pare extrem de interesant si are o nuanta care imi place, iar Browvo! Conditioning Primer de la Benefit este un produs pentru ingrijirea sprancenelor pe care in mod normal nu l-as fi luat (sprancenele mele sunt foarte dese, asa cum probabil stiti), dar daca tot il am sa vad ce face.


Pentru corp am cateva noutati interesante, doua produse destul de scumpe si unul care e o necesitate. Produsele "de fite" sunt peelingul corporal din gama Body Line Thermal de la Babor si complete body tightening and "lifting" cream din gama Radical Firmness de la Methode Jeanne Piaubert. Ambele produse sunt destul de scumpe, iar eu sper sa ma ajute in perioada asta cand antrenamentele incep sa se vada pe pielea mea, va tin la curent daca se dovedesc a fi bune.

Necesitatea este crema cu efect keratolitic si hidratant pentru calozitati Xerolys 50 de la Lysaskin. Pielea mea trece printr-o perioada in care reactioneaza la orice, iar coatele si genunchii nu arata tocmai bine si chiar sper sa ma ajute crema asta. In plus ma confrunt si cu diverse zone iritate pe abdomen si pe picioare si nu e tocmai placut, poate o sa va povestesc mai mult intr-o alta postare - stiu ca dermatita este un subiect de interes.


Ultimele produse sunt de la Goldwell si sper sa se inteleaga bine cu parul meu. Am inceput recent sa folosesc produse de la un alt brand si nu prea ne-am inteles, eu nu prea am probleme cu parul, dar in ultima vreme parca si el se revolta. Din gama Rich Repair am dus deja in baie samponul si masca, dar o sa incerc si un produs din gama StyleSign Straight - sprayul pentru protectie termica. Nu-mi amintesc sa mai fi folosit produse de la Goldwell pana acum, deci sunt o noutate.


Ati incercat vreunul dintre produse? Va intereseaza sa va povestesc despre ceva anume? Voi ce noutati ati inceput sa folositi?

6 comentarii

  1. Si eu vreau sa scriu curand despre Radical Firmness de la Methode Jeanne Piaubert, eu am pierdut niste kilograme un pic aiurea si chiar am avut nevoie de crema asta, adica eu nu stiam ca am nevoie de ea, dar ..am vazut dupa vreo 2 saptamani. E un brand scump, nimic de zis, insa am senzatia ca e scump cu un scop, eficienta nu ai cum sa obtii doar din chestii cheap. Sunt curioasa cum ti se va parea si tie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde se pot cumpara aceste produse pentru piele?

      Ștergere
    2. Eu n-am apucat inca sa-mi formez o parere, ramane sa vad. :)

      Ștergere
    3. Produse Babor gasesti la Top Line, iar Methode Jeanne Piaubert la Douglas.

      Ștergere
  2. Interesante! Si eu am probleme cu pielea mai ales in perioada asta. Se pare ca este de la aerul uscat din casa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul meu nu e aerul de vina, e doar o perioada in care pielea mea e foarte sensibila, sunt episoade care se repeta.

      Ștergere