Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow

8.2.17


Sentimentul ala cand vrei ceva de care nu ai deloc nevoie, dar il vrei atat de mult incat te obsedeaza o perioada lunga de timp nu imi e deloc strain. Si l-am simtit de multe ori in ultimul an si vinovat a fost produsul de care vreau sa va povestesc astazi: Filmstar Bronze & Glow (varianta Fair/ Medium) de la Charlotte Tilbury. Pretul lui este destul de mare, 49 lire (il gasiti aici), iar eu nu m-am convins pe mine ca merita atatia bani, dar pentru ca mi-l doream Universul mi-a auzit dorinta si a ajuns la mine in alt mod si asa mi-am satisfacut curiozitatea si cardul meu nici n-a avut de suferit.

De la Charlotte Tilbury am incercat Magic Foundation de care v-am si povestit anul trecut pe blog si un produs pentru buze, Lip Lustre, in nuanta Sweet Stiletto, care imi place mult. Mai am cateva produse pe lista de dorinte: o paleta de farduri, un blush si vreo doua rujuri. Probabil ca o sa imi satisfac si poftele astea ca sa nu raman cu gandul la ele, mai ales ca prima comanda pe Cult Beauty a venit extrem de repede (au transport gratuit la comenzile de peste 50 lire, insa cu codul CBWELCOME aveti transport gratuit la prima comanda, indiferent de valoarea ei).

Filmstar Bronze & Glow este un duo bronzer - iluminator care este extrem de laudat. Si dupa ce l-am incercat inteleg de ce, desi pretul inca mi se pare prea mare pentru ceea ce este de fapt. Am fost putin dezamagita de ambalaj cand l-am primit si cand spun asta ma refer la cutia de carton - in poze arata bine, in realitate este un carton destul de subtire care se strica repede. Probabil ca o sa spuneti ca e doar o cutie, insa cand un produs costa atatia bani eu ma astept la ceva mai multa atentie inclusiv la ambalaj.

Paleta arata foarte bine, carcasa metalica aurie este eleganta, iar produsul in sine este misto - pigmentat, cremos, se lucreaza usor, se poate intensifica culoarea fara sa incarce tenul, insa mi se pare prea scump. Bronzerul este o nuanta calda care imi place mult, iar iluminatorul seamana destul de mult cu Mary-Lou Manizer, este o idee mai purtabil, nefiind atat de auriu. Insa daca il compar cu Moonstone de la Becca pierde fara prea mult timp de gandire, cel de la Becca e mult mai cremos si mai fin si nu am cum sa nu le compar.

Ma bucur ca am pus pana la urma mana pe paleta, o folosesc cu placere, dar daca ar fi sa dau 50 lire pe ea n-as face-o, m-as indrepta mai curand spre produsele de le Becca care mi se par mult mai misto. Ati incercat produse de la Charlotte Tilbury? Ce dorinte aveti?

8 comentarii

  1. Arata foarte bine , dar nici eu n-as da atatia bani pe paleta asta . Nu am incercat pana acum produse de la acest brand . Dorinte sunt multe, Camelia :) , momentan sunt cu gandul la paleta Sweet Peach de la TF .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine Too Faced nu ma prinde deloc, nu stiu de ce ...

      Ștergere
    2. Nu la mult timp dupa ce am scris comenatariul am primit pe mail o reducere de la Sephora si ce crezi ca mi-am luat? Paletuta :)
      Pe mine ma atrag produsele TF ,ambalajul lor este vinovat, paleta asta e primul produs pe care-l cumpar de la ei si abia astept sa o folosesc.
      ( Anamaria )

      Ștergere
    3. Sa te bucuri de ea! Sunt curioasa cum o sa ti se para. :)

      Ștergere
  2. Eu nu am testat nici de la Charlotte Tilbury, nici de la Becca. Sunt de acord cu tine, as merge si eu mai mult pe Becca.

    O intrebare: Nu gasesc Iluminatorul Nude de la Essence pe nicaieri in Iasi. L-ai vazut pe undeva? Internet?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se par exagerat de scumpe, dar daca ti s-a pus pata, oricum ti-l luai pana la urma. Sa te bucuri de el!

    RăspundețiȘtergere