7 intr-o saptamana #106

26.2.17


Nu vreau sa descriu saptamana asta in nici un fel, o sa va spun doar ca am iesit de putine ori din casa pentru ca organismul meu si-a cerut drepturile si a avut nevoie de o pauza. Nu mi-a prins rau deloc, dar nici tocmai usor n-a fost pentru ca am avut lucruri de rezolvat care nu suportau amanare. Important e ca a trecut si am reintrat intr-un ritm cat de cat normal si am inteles niste lucruri. Uneori trebuie sa dai cu fundu' de pamant ca sa faci lucrurile cum trebuie.

Am primit multe produse interesante saptamana asta si de-abia astept sa va povestesc despre ele. Mesajul celor de la Farmec mi-a mers direct la suflet si mi-a adus un mare zambet pe chip, iar ia m-a incantat in mod deosebit. Spumele de dus de la Nivea mi-au starnit curiozitatea acum multe luni cand le-am vazut prima data pe Instagram si de-abia asteptam sa ajunga si la noi. Le-am folosit deja pe toate trei si o sa va povestesc mai multe despre ele zilele urmatoare.

Desi am cateva produse noi pentru buze care imi plac mult, mi-am reamintit si de Rouge Volupte (nuanta 1) de la Yves Saint Laurent - nuanta mi se pare de vis, formula nu chiar. Daca tot am fost "consemnata" la domiciliu am profitat si m-am rasfatat cand mi-a permit timpul. Vanilla Lime de la Yankee Candle e una din aromele mele preferate si v-am mai spus de ea, iar Vanilla Chai de la The Body Shop m-a prins mai greu, dar imi place acum si am tot folosit atat untul de corp, cat si crema de maini din gama asta.

In weekend am ajuns la cumparaturi si am pacatuit iar cu niste cercei de la Parfois, seturile astea ale lor mi se par perfecte, mai ales ca eu am trei gauri in fiecare ureche, iar la 9,99 lei n-ai cum sa rezisti. Am intrat in DM sa iau ceva pentru casa si mi-au alunecat in cos un alt gel de ras si spuma de dus in varianta Vanilla Berry (v-am zis ca n-am gasit-o pana acum). N-o sa va spun cate spume de dus am in baie in momentul asta, e mai bine sa nu le stiu nici eu numarul.

Nu m-am bucurat deloc de ploaia de ieri, iar Tasha si Alma au fost de acord cu mine - ce sens are sa iesi afara pe o asemenea mizerie? Fetele lor cred ca spun tot, cuvintele nu-si au rostul. Am recuperat insa cu soarele de azi - e superb afara si simt ca vine primavara. Am baut multe cani de ceai saptamana asta, imi plac mult citatele de la ceaiurile Yogi, asa ca va spun la final sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine in momentul cand cititi postarea asta.

13 comentarii

  1. Zambeste, chiar se simte ca vine primavara, am iesit in tricou cu maneca scurta si jerseu subtire si a fost ok, deci primavara e aici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Saptamana frumoasa iti doresc, cu spor si vitalitate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai pot cu Tasha si Alma.. Le pap!!!
    Ai la mine a fost o săptămână cu munca.. Si stres, dar trecem peste cu ajutorul Lui Dumnezeu..
    Săptămână ce vine să-ți fie binecuvântată!
    Ps. Eu ador ploaia <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Când am văzut ieri de dimineață ce e afară am fugit înapoi în pat și mă gândeam nervoasă că acolo o să stau toată ziua. M-am răzgândit apoi și am pornit într-o scurtă excursie, am lăsat suficient să-mi strice planurile vremea urâtă din ultimele săptămâni. M-am bucurat în schimb când am văzut ce vreme frumoasă a fost azi, acum chiar e cazul să vină primăvara.
    Să ai o nouă săptămână cât mai reușită! Și încetează să mă tentezi cu spumele alea de la Balea... :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Saptamana mea a fost groaznica, teribila, e greu de explicat in cuvinte..
    Dar incet incet mi-am revenit..viata merge inainte!
    O saptamana cu soare sa avem.
    Alma si Tasha sunt scumpe de tot. :) Maine ma duc sa vad si eu cum sta treaba cu cerceii de la Parfois, sper sa mai gasesc ofertele -70%.
    <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am mai vazut -o pe Tasha de foarte mult timp :)
    Saptamana mea a fost ok si -atat, se putea si mai bine.
    Ma bucur enorm ca vine primavara.
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tasha e cel mai greu de fotografiat, de-aia apare rar. Si eu, azi a fost asa cald si frumos, am simtit totul altfel. :)

      Ștergere