Se poate si asa (17)

7.4.16

Postarea cu produsele pe care le-am terminat in ultima perioada nu era in plan, dar am reusit sa strang o punga de produse si deja ma stresa prezenta ei, asa ca am decis sa fac pozele si sa scap de ambalaje. Daca la ultima postare de genul asta n-am fost asa incantata de mine pentru ca in baie am ramas cu prea multe produse, de data asta lucrurile stau putin diferit, dar lipsesc cu desavarsire produsele de machiaj. Oricum e bine.

Lotiunea sub dus de la Nivea a mai fost prezenta si in alte postari, am mai terminat una pentru piele normala si probabil ca o sa mai vedeti si altele de-a lungul timpului, sunt bune pentru zilele cand ma grabesc. Am terminat un gel de dus mini de la Yves Rocher, gelul de dus Vanilla & Macadamia de la Creightons (aroma lui imi place la nebunie si v-am mai spus asta), un exfoliant cu portocale de la Ziaja (v-am povestit de toata gama anul trecut), o spuma de baie de la Planeta Organica, gelul de dus Fa cu migdale si iaurt grecesc (care imi place mult si deja am luat altul), o sare exfolianta cu papaya si lamaie de la Greenland si un alt exfoliant de maini de la Planeta Organica.


Am reusit sa termin untul de corp Peachy Passionfruit de la I love ..., mi-a placut mult de tot, sigur v-am povestit de el pe blog pentru ca este diferit si merita incercat. Crema de picioare cu fistic de la Desert Essence si crema de maini Peppermint Vanilla de la Deep Steep au fost luate de pe iHerb, crema de picioare mi-a placut mult si am cumparat-o din nou, crema de maini nu mi-a placut deloc.


Am terminat si cateva produse pentru par: Color Protect Daily Conditioner de la Paul Mitchell (mi-a placut, dar n-as da atatia bani pe el, eu l-am primit cadou), samponul Color Endure de la Joico (nu mi-a placut deloc, m-a mancat scalpul de la el si eu nu am probleme de genul asta in general), samponul si balsanum Curl din gama Total Results de la Matrix (mi-au placut la nebunie, le-am cumparat din nou, v-am spus deja despre ele in cateva postari), un balsam leave-in Color Save de la Schwarzkopf din gama Bonacure (cred ca l-am mai avut in trecut, nu mi-a placut in mod deosebit de data asta) si 3 cutii de vopsea Gloss Sensation de la Syoss (mi-a placut mult de tot vopseaua asta, chiar ma gandeam sa va povestesc mai multe despre ea).


In sfarsit am reusit sa termin si cateva deodorante. Nu vreti sa stiti cate am incepute, credeam ca nu mai reusesc sa termin din ele si am "dovedit" patru de data asta: Fresh Comfort de la Nivea (l-am mai avut, e ok, imi place mirosul, dar acum ca a venit caldura clar nu mai face fata), varianta Dry de la Balea (v-am povestit de el sigur, mi-a placut mult in perioada rece, l-as mai cumpara), My Secret de la B.U. (a fost ok, dar parca nu m-a atras asa tare) si Powder Touch de la Nivea (deodorantul la care ma intorc de fiecare data, v-am spus de multe ori ca este preferatul meu).


Am lasat la final produsele pentru ingrijirea tenului pentru ca am reusit sa termin cateva: crema de fata si cea de ochi din gama Specilift de la SVR (gasiti produsele aici) de care v-am si povestit pe blog, Daily Smooth Treatment 5% AHA de la Paula's Choice (clar la toamna o sa il iau iar, v-am povestit si de el, e exfoliantul care chiar a facut ceva pentru tenul meu), gelul de curatare DermatoClean de la Eucerin (mi-a placut mult, este al doilea pe care il termin, insa am inteles ca Eucerin se retrage din Romania, ceea ce nu-mi place deloc), un alt exfoliant St.Ives (am terminat unul si in tura trecuta, mi-a placut, dar parca nu se mai termina), crema Clear Skin Hydrator de la Paula's Choice (mi-a placut mult de tot, o sa ma reintorc la ea intr-o buna zi) si o masca Glycolic Radiance Renew de la REN (varianta travel size, care e aproape jumatate din produsul full-zise, imi place, am avut-o de cateva ori pana acum).


Probabil ati observat ca fata de alte dati lipsesc sarurile de baie/ mastile de fata la plic, insa exista o explicatie - incerc sa consum ce mai am la tub sau in recipiente mai mari, v-am spus ca sunt decisa sa eliberez baia si nu numai. Voi cum stati cu produsele terminate?

16 comentarii

  1. Oau! Ai dat gata ceva produse! Loc pentru noutati, nu?:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fara efort, dar mi-a iesit bine de data asta. Adevarul e ca unele produse chiar se cereau folosite, ocupau loc degeaba si mai era produs in ele pentru 2-3 folosiri, asa ca m-am mobilizat si am zis ca nu se mai poate. :)

      Ștergere
  2. Mamă, și eu care aveam impresia că eu consum multe produse... :))
    Dintre toate cred că am avut doar exfoliantul St. Ives care a început să mi se pară prea dur la un moment dat și am renunțat la a-l mai cumpăra. Și bineînțeles, gelul de duș Fa și deoddorantele Nivea pe care toate le-am încercat la un moment dat :D
    Am strâns și eu destule ambalaje, de aceea mi-e groază să mă apuc de scris articolul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amd depus eforturi repetate sa ajung la performanta asta. :)) Spre sfarsit am folosit exfoliantul pe decolteu si maini, mi s-a parut ca nu se mai termina. :)

      Ștergere
  3. Felicitari! Ai avut ceva spor.
    Eu nu reuseam sa termin mai nimic (exceptand deodorantele - unul la max 2 saptamani, rimelul si FDT) asa ca acum cateva saptamani am luat o decizie (foarte plictisitoare) pentru a mai elibera putin spatiu: folosesc un anumit produs pana la epuizare. Ma pot lauda (pe langa cele cu adevarat consumabile) cu un dermatograf albastru superb, parfumul Charlie (castigat - ma "intreb" de unde :)))), un balsam de buze, un ruj no name dar foarte frumos mirositor si foarte hidratant, o crema de maini Yves Rocher, un unt de corp cu cacao, o lotiune de corp Nivea, o pudra translucida, o lotiune demachianta Bioten si ceva mostre. Plus, cu mare durere in suflet, am reciclat ceva oje - "decat" 20 si ceva - pe proiectele handmade - pusculite si suporturi de lumananari. Si sunt foarte mandra de mine!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici tu nu te-ai descurcat rau, daca vrem se poate, asta e ideea. :)

      Ștergere
  4. Eucerin se retraaaage? :(( Mie chiar imi plac produsele lor.. mi se par super pentru pielea iritata sau cu probleme gen eczeme sau altele.
    E bine ca inca e pe Iherb.. numai ca sunt mult mai putine produse.. Dar I guess ca stirea asta face lumina asupra faptului ca de cateva luni nu mai gasesc niciunde lotiunea de corp cu uree 3% :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am inteles si magazinele imi cam confirma, pe langa iHerb ramana Aoro si Vivantis, deci tot gasim undeva sa luam.

      Ștergere
  5. Wow, dar ai consumat produse, nu glumă! Și asta doar într-o lună - mi-am amintit că data trecută am postat amândouă consumate în aceeași zi. Bravo și spor în continuare!
    Eu pe exfoliantul ăsta de la PC îl rog la fiecare utilizare să mai țină o vreme, nu știu cât mai am din el, dar prea mult nu mai e sigur și nu vreau să renunț la el, i-am dus rău dorul cât am fost plecată. La fel și cu crema, doar că din aia știu că mai am de câteva luni bune.

    Eu luna asta sper să mă laud cu o cantitate cât mai mare și ceva makeup, ține-mi pumnii. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai am destule care urmeaza sa se termine, sunt pusa pe fapte mari. La produsele de machiaj slabe sanse, dar nu se stie. :))

      Ștergere
  6. Bravo pentru goliciuni! Si eu stau bine in perioada asta, am o punga despre care vreau sa scriu ca sa arunc toate flacoanele si spatiul din baie dedicat este iarasi plin. Spor in continuare, mai ales la make-up! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am straduit si am impresia ca o sa adun repede altele, chiar vreau sa scap de unele care stau cam de multe luni incepute. :)

      Ștergere
  7. Ai fost o harnicuta! Si la mine se cam aduna in punga, deja am planuit sa ma tin tare de cele care mai au putin si le termin.

    RăspundețiȘtergere