Ingrijire in 2 pasi cu The Body Shop

27.4.16

Produsele din gama cu vitamina E de la The Body Shop, gama care de altfel este cea mai bine vanduta gama de ingrijire a tenului de la ei, sunt printre primele produse incercate de mine de la The Body Shop acum multi ani ... atat de multi incat nu-mi mai amintesc exact ce-am folosit, cu exceptia Face Mist-ului, care mi-a ramas intiparit in minte pentru ca a fost primul produs de acest gen incercat.

Recent The Body Shop a lansat ambalaje noi pentru aceasta gama lansata in 1977 (da, 1977, va vine sa credeti?), a imbunatit formula anumitor produse cu acid hialuronic si ulei din germeni de grau, insa a venit si cu cateva noutati si despre ele vreau sa va povestesc astazi. Folosesc cele doua produse de o luna, asa ca astazi pot sa va spun si voua cum mi se par.


Aqua Boost Essence Lotion este o lotiune-esenta (mie chiar imi place ca The Body Shop a preluat trendul asta de la asiatici) super usoara, care revigoreaza tenul si-l pregateste pentru a primi hidratarea de care are nevoie. Are textura unui gel usor, care aplicat pe ten se simte ca o apa, intra imediat in piele si nu lasa senzatia de ten lipicios.

Imi place mult de tot si am folosit-o zilnic, atat dimineata, cat si seara (in functie de cum am simtit), dupa toner si inainte de ser si/ sau crema hidratanta. Are, asa cum va spuneam, vitamina E, ulei din germeni de grau si acid hialuronic si chiar imi place cum imi simt tenul cand o folosesc, am observat ca am tendinta de a o folosi mai des dimineata pentru ca seara "pierd timpul" cu boostere si alte tratamente.

Are 160 ml si nu se consuma tocmai repede, costa 66 lei si daca simtiti nevoia de un plus de hidratare in rutina voastra, s-ar putea sa va placa. The Body Shop mai are doua astfel de lotiuni-esenta, in gamele Oils of Life si Youth of Drops, mai scumpe decat aceasta din gama cu vitamina E si cred ca vom mai vedea si pe viitor alte noutati de acest gen.

 
Cel de-al doilea produs este Moisture-Protect Emulsion SPF 30 PA+++, inca nu este disponibil in magazine, dar va fi in curand. Este o emulsie usoara si laptoasa, care lasa tenul hidratat si protejat, fara a lasa urme albe. Poate fi folosita si ca baza de machiaj, intra repede in piele si lasa tenul catifelat, cu o senzatie de racorire usoara.

Insa este foarte parfumata, mult mai parfumata decat lotiunea-esenta, si pe mine asta ma deranjeaza in special la ochi. La primele aplicari nu am fost atenta si mi-au lacrimat ochii o perioada indelungata dupa ce-am aplicat-o, n-am realizat de la ce (v-am spus ca eu am ochi sensibili si-mi lacrimeaza des la diverse chestii), insa m-am convins datile urmatoare. Daca si voi aveti sensibilitate sporita nu va recomand s-o incercati, desi imi plac textura si efectul.

Prin urmare am folosit-o doar cu grija si am fost atenta sa nu o aplic foarte aproape de ochi, atunci cand am folosit-o, insa probabil ca de acum inainte o voi folosi doar pe zona gatului si a decolteului pentru ca ochii mei clar au o problema cu parfumul din aceasta emulsie.


Ati incercat produsele din gama cu vitamina E? Cum vi se par? Va tenteaza noutatile?

5 comentarii

  1. Foarte tentante aceste produse de la The Body Shop. Imi doresc sa le incerc. Pupici!
    beautybysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu in ultimul an redescoperit produsele lor, am avut o pauza destul de lunga. :)

      Ștergere
  2. Hello from Spain: fabulous beauty products. Great brand .. We keep in touch

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, ar trebui sa mai arunc si eu un ochi pe site la TBS. Produsele astea parca par mai atractive aici la tine. Merci de sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, sunt atat de multe produse in magazinele TBS incat e destul de greu sa te decizi la ceva.

      Ștergere