Ingrijire cu produse de la Secom

9.4.16

In ultimele saptamani am incercat cateva produse de la Secom in cadrul campaniei organizata impreuna cu cei de la Buzzstore (daca nu sunteti inscrise si va intereseaza va las aici invitatia) si astazi vreau sa va povestesc despre doua dintre produse, iar de celelalte doar sa va spun cateva prime impresii intrucat nu le-am folosit suficient cat sa pot sa dau un "verdict" (sunt produse care au nevoie de luni de folosire ca sa iti dai seama daca functioneaza sau nu).

Am fost in magazinul lor de pe Mihai Bravu sa-mi aleg produsele si am avut ocazia sa miros si sa testez cam tot ce mi s-a parut interesant, asa ca am plecat acasa exact cu produsele care am considerat ca mi se potrivesc cel mai bine. Aici puteti sa vedeti unde au magazine in acest moment, din cate am inteles urmeaza sa mai deschida si in alte orase din tara, deci veti avea acces mai usor la ele. Pentru ingrijirea corpului am ales doua produse: Magnesium Body Scrub si Tropical Advantage Body Lotion.


Magnesium Body Scrub este un exfoliant pentru corp pe baza de clorura de magneziu (provenita din depozitele de sare formate pe fundul marii Zechstein - Olanda), dar contine si sare de mare. Are textura unui gel fin si nu agreseaza pielea deloc. Ei il recomanda si pentru ten, insa eu l-am folosit doar pe corp si am insistat pe picioare pentru ca aia e zona mea cu probleme, nu datorita pielii uscate, ci problemelor cu circulatia limfatica.

Exfoliantul mi-a placut de la prima folosire si l-am folosit cam de doua ori pe saptamana, singurul aspect mai putin placut este mirosul - nu contine iritanti si nici alte prostii, deci mirosul este unul destul de natural, usor medicamentos as spune eu. Este foarte spornic, este nevoie doar de-o cantitate mica la fiecare folosire, nu lasa pielea deloc uleioasa, ci doar o hidrateaza si revigoreaza. A fost o alegere inspirata.

Tropical Advantage Body Lotion am ales-o datorita formulei bogata in vitamina C, acid alfa lipoic, coenzima Q10 si vitamina E, toate cu proprietati antiaging. Contine un complex de 8 superfructe: rodie, afin, acai, goji, noni, mangustan, camu camu si extract de samburi de struguri. 

Textura este foarte placuta si se absoarbe imediat in piele. Ofera o senzatie misto de racorire (si cred ca vara pe pielea incinsa e o adevarata placere), hidrateaza si ofera pieleii un tonus mai bun. Problema mea este ca nu mai suport mirosul. Imi place, dar este mult prea puternic, cel putin pentru ficatul meu. Sunt sigura ca nu toata lumea are problema asta, insa pentru mine mirosul, desi placut, este mult prea puternic.


Tot de la Secom am incercat alte trei produse, unul primit tot in cadrul acestei campanii, iar alte doua primite direct de la Secom acum cateva saptamani. Despre nici unul nu pot sa va dau o parere finala pentru ca nu le-am folosit suficient, insa vreau sa va spun cateva cuvinte in caz ca va intereseaza ceva anume.

Vitamin B-12 Cream este o crema cu efect calmant si regenerator, conceputa pentru pielea sensibila. Nu contine parfum, are o pompa foarte buna pentru dozare, cantitatea este foarte generoasa (113 grame). Pe langa vitamina B 12 si extractul de sangele dragonului (care nu stiu ce face), contine si gel de aloe vera si ulei de avocado. Am folosit-o seara si chiar imi place, mai greu a fost sa trec peste culoarea ei - un roz aprins si nebun, nu sintetic, ci datorat continului mare de vitamina B 12.

Pure Maracuja Oil l-am folosit doar de cateva ori, desi pare extrem de interesant. Efectiv nu am avut cand sa-l incerc pentru ca am o gramada de alte produse incepute. Este o sursa naturala de piceatanol, care protejeaza impotriva imbatranirii. Poate fi folosit atat de ten (ca ser de noapte, eu asa l-am folosit si mi-a placut cum mi-am simtit si vazut tenul ziua urmatoarea), cat si pe alte zone, fiind un ulei multifunctional. Nu stiu daca am sa-l incerc pe par, v-am spus ca nu-mi place senzatia de ulei in par, dar pe corp, maini si cuticule sigur am sa il incerc, mai ales ca nu lasa o pelicula uleioasa. Ceea ce nu-mi place este ca nu are nici un sistem de dozare, asa ca eu l-am mutat intr-un recipient mai mic cu pipeta sa-l pot folosi mai usor.

Vitamin C Renewal Cream este al treilea produs ales in cadrul acestei campanii si am ales-o datorita continutului ridicat de vitamina C (15%), un antioxidant atat de cunoscut si apreciat (inclusiv de catre mine). Am stat putin in dubiu daca s-o iau sau nu, chiar daca am plecat cu ea in minte spre magazin, pentru ca are o culoare foarte inchisa (din nou nu e ceva artificial, culoarea se datoreaza continutul mare de vitamina C) si pot s-o folosesc doar seara si dimineata e nevoia sa ma curat ca sa elimin darele portocalii/ maronii. O sa va povestesc mai multe despre ea dupa o perioada mai lunga de folosire pentru ca este o crema care promite, dar sunt si alte aspecte de luat in calcul.


Ati incercat vreunul dintre ele? Cum vi se par produsele Secom?

7 comentarii

  1. Foarte bune produsele de la Secom!Si eu am lotiunea de corpt cu 8 super-fructe si imi place mult de tot!Chiar recomand aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello from Spain: fabulous beauty products. Great proposals .. We keep in touch

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru reviewuri! Imi doream si eu foarte mult crema cu vitamina C, dar nu o mai aveau in magazinul Secom de pe Mihai Bravu. Unul dintre produsele care mi-au placut foarte mult este solutia cu acid salicilic Life-flo. Cu siguranta as mai cumpara-o. Vindeca si usuca foarte repede cosurile, fara sa ramana urme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu la ea, insa eu deja folosesc alti exfolianti chimici asa ca nu prea avea sens s-o iau, mai ales ca nu am probleme cu cosurile.

      Ștergere