Farduri Melkior

19.4.16

De cateva saptamani tot ma gandesc sa va povestesc despre fardurile Melkior pe care le am, iar astazi cand am vazut ce oferta au m-am mobilizat si am zis ca e cel mai bun moment sa fac postarea asta. Oferta de astazi de la Melkior e chiar misto - 1+1 la toate rezervele de farduri, deci cu 51 de lei va puteti lua 6 farduri (un fard are 3,2 grame).


Eu aveam deja cateva monouri primite de-a lungul timpul (dar pe care nu prea am apucat sa le folosesc) si recent mi-am luat si paleta magnetica si inca cateva rezerve, tot am mai ramas cu cateva farduri mono, dar macar pe astea le am in paleta si mi-e mult mai usor sa le folosesc. Cele pe care le am pus eu in paleta asta sunt: Desert Sand, Chocolate, Vintage Rose, Gold Metal, Wish si Volcano. 

Fardurile sunt extrem de pigmentate, asa cum se poate vedea si din swatchurile de mai sus. Ultimele doua (Wish si Volcano) nu mi se par asa pigmentate ca restul, au fost singurele la care a trebuit sa "asez" putin culoarea ca sa arate bine in poze. Se lucreaza destul de usor cu ele, se blenduiesc usor, iar cu primer rezista o zi intreaga fara probleme.

Daca le compar cu alte farduri pe care le am as spune ca sunt putin (dar putin) prafoase, insa tinand cont de pret si cantitate mi se par extrem de bune si chiar merita cumparate, mai ales ca au o gramada de nuante interesante si mereu lanseaza culori noi. Iar farduri mate atat de pigmentate rar gasesti la pret bun. Daca aveti nevoie de farduri chiar merita sa profitati de oferta de astazi. Iar daca vreti altceva de pe site nu uitati de codul melkior10coltul care va ofera o reducere suplimentare de 10%.

Ati incercat fardurile Melkior? Ce nuante recomandati?

In cazul in care nu vreti sa dati bani pe paleta magnetica de la Melkior, va recomand sa cautati pe ebay/ aliexpress palete goale pentru farduri cu diametru de 36 mm si sa va luati asa (+ magneti daca nu aveti si vreti neaparat sa fie fardurile magnetice) - eu asa am procedat cu fardurile de la Stila pe care le am si am iesit mult mai bine la bani. Asta este paleta pentru 10 farduri pe care o am eu si e mai mult decat ok - am gasit-o aici si aici (gasiti si variante de 6 sau 15 farduri, insa mie asta mi s-a parut cel mai ok ca pret).

10 comentarii

  1. Foarte bun pontul cu paletele de pe ebay!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am nevoie de Gol Metal... neapărat!
    Eu am lăsat pe ultimul moment oferta asta și am ratat-o, mor de ciudă că era super bună. Dar sper să mai bage, am observat că 1+1 la rujuri bagă la 1-2 luni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubesc fardurile Melkior! Preferatul meu este Beige Copper!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l stiu, o sa ma uit cand ajung prin vreun magazin de-al lor. :)

      Ștergere