Face Finity versus Miracle Match

5.4.16

Va spuneam la sfarsitul anului trecut ca unul din brandurile la care m-am reintors in 2015 este Max Factor, am incercat in ultimele luni multe produse de la ei si astazi vreau sa va povestesc sau mai bine zis sa fac o comparatie intre doua fonduri de ten de la Max Factor: Face Finity All Day Flawless 3 in 1 si Miracle Match.

Face Finity este un produs 3 in 1 (primer, concealer si fond de ten) si ofera si protectie solara (SPF 20, nu m-as baza doar pe el pentru a ma proteja, dar e bine si asa), in timp ce Miracle Match nu ofera protectie solara, dar promite sa hidrateze si sa blureze imperfectiunile. Formulele sunt diferite, textura este diferita, finishul este diferit, asa ca m-am gandit ca o comparatie s-ar putea sa va ajute mult daca nu stiti ce sa alegeti si sunteti in cautare de un fond de ten nou.


Am incercat sa surprind in pozele de mai jos diferentele si cred ca am reusit destul de bine, am incercat sa fac asta pe ten, insa nu mi-a iesit, asa ca am apelat la varianta asta si cred ca diferentele sunt evidente. Face Finity il am din iarna si l-am tot folosit, in timp ce Miracle Match este mai nou si l-am tot testat in diverse combinatii in ultima perioada.

Face Finity este mult mai cremos, nu arata bine cu primer (si nici nu va recomand sa incercati, nu degeaba se lauda ca are si rol de primer), acopera destul de bine, finishul este mat, insa tenul ramane usor luminos (aspect care imi place), insa il recomand doar pentru tenul normal sau gras si cu un produs hidratant aplicat inainte. Daca aveti portiuni uscate pe ten le va scoate in evidenta, asta este singurul minus pe care il vad la fondul asta de ten. Uniformizeaza, rezista bine, nu incarca tenul, imi place, insa daca stiu ca am portiuni uscate nu-l folosesc in zilele alea. Era sa uit ... tot am nevoie de concealer cand il folosesc pe zona de sub ochi unde cearcanele sunt inchise la culoare.

Miracle Match e noutatea si promite ca se adapteaza nuantei tenului, in timp ce hidrateaza si blureaza imperfectiunile. O sa incep cu concluzia - mie imi place la nebunie. Formula este lichida, contine glicerina, niacinamide, vitamina E si vitamina B si are particule ce reflecta lumina si ofera tenului un aspect sanatos, fara sa incarce. Formula are acoperire medie, insa se pot aplica mai multe straturi fara probleme. Arata foarte natural pe ten si se poate aplica si cu degetele (eu prefer pensula, dar am zis sa mentionez si aspectul asta). Tenul ramane hidratat si nu se simte/ nu se vede ca porti fond de ten, ceea ce mie imi place la nebunie.

 
Intre cele doua prefer Miracle Match pentru ca eu nu am probleme deosebite cu tenul si nu am nevoie de o acoperire mare, insa nici Face Finity nu e de ocolit daca aveti ten normal sau gras. Ati incercat vreunul dintre ele?

6 comentarii

  1. Miracle Match - e pe lista favoritelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A ajuns si la mine pe lista, pentru perioada asta e perfect. :)

      Ștergere
  2. Îmi e dor de un fond de ten de la Max Factor, m-am înțeles numai bine și foarte bine cu toate fondurile lor de ten încercate. De când a apărut mă tot uit la Miracle Match și până la urmă cred că o să-l iau, sună bine și ce zici tu, chiar dacă nu-l văd să reziste prea bine vara pe tenul meu gras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa, pe mine m-a surprins mai mult decat placut. :)

      Ștergere
  3. Nu am încercat pana acum un fond de ten cu primer dar suna tentant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e cu mult diferit de altele, doar ca are nevoie de atentie la anumite detalii.

      Ștergere