Charlotte Tilbury Magic Foundation

22.4.16

Am inceput sa folosesc fondul asta de ten anul trecut si cred ca am si amintit vag de el intr-o postare la sfarsitului anului, insa nu i-am facut un review si cred ca-l merita. Cand ai multe produse e greu uneori sa zici "uite, asta e produsul meu preferat" insa cand vezi ca tot intinzi mana dupa acelasi produs (cand ai o gramada de alte optiuni disponibile) incepi sa-ti dai seama ca de fapt e mai mult decat o simpla prietenie.

Am luat fondul asta de ten din curiozitate (si din pacate nu stiu sa va spun de unde sa-l luati in afara de Selfridges sau direct de pe siteul lor), am tot auzit o gramada de lucruri despre el si despre celelalte produse Charlotte Tilbury si eram sigura ca sunt laude fara merit si am vrut sa ma conving. Am ales nuanta 3 Fair (nuanta 2 are subton roz) si este perfecta pentru mine.


Magic Foundation este un fond de ten la care s-a lucrat 5 ani, cel putin asa sustine Charlotte Tilbury, si se adreseaza tuturor tipurilor de ten si grupurilor de varsta (mie asta mi se pare cam exagerata si o sa va spun mai jos si de ce). Este un fond de ten cu acoperire mare, care nu se simte pe ten, dar ofera beneficiile unei creme hidratante de lux si are proprietati anti-aging (contine sfere de acid hialuronic si vitamina C + protectie solara 15). Suna interesant, nu?

Fondul de ten este cremos si ofera o acoperire extrem de buna (cantitatea de produs pe care o folosesc de fiecare data este mica, asa ca n-am consumat nici jumatate din el desi il folosesc de cateva luni de cateva ori pe saptamana), insa ceea ce-mi place cu adevarat este ca uniformizeaza foarte bine si de cele mai multe ori nu simt nevoia sa aplic concealer daca am o zona rosie sau vreun semn de acoperit. Cu cearcanele povestea sta altfel, acolo clar am nevoie de tot ajutorul pe care il pot primi. Nu incarca tenul, arata natural si rezista intreaga zi.

Spuneam mai sus ca mi se pare exagerata partea cu pentru orice tip de ten, pentru orice varsta si o sa va spun si de ce. Mie imi curge ochiul stang mai tot timpul (v-am mai spus de asta, nu o sa mai repet, iau lucrurile asa cum sunt) si in general pe pometele stang am o zona mai uscata, iar daca nu-s atenta fondul asta de ten evidentiaza usor zona aia (nu rau, dar e vizibil), asa ca nu cred ca se potriveste unui ten uscat, indiferent cata reclama i se face. Problema s-ar putea remedia cu o picatura de ulei amestecata cu fondul de ten, dar prefer sa nu apelez la metoda asta.

Pentru un ten normal mi se pare un fond de ten extrem de bun si faptul ca-l prefer in fata celorlalte pe care le am spune multe, nu este tocmai ieftin, insa din punctul meu de vedere merita banii, sunt branduri cu fonduri de ten mai scumpe si care nu sunt bune de nimic.

L-ati incercat? Va tenteaza?

7 comentarii

  1. Am si eu fondul asta de ten, tot nuanta 3. Imi place maximmmm. Uite ca mi-ai amintit ca e timpu sa scriu si eu despre el. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi pentru parere, imi mai trebuie si asta, clar.pupp

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare fondul de ten ideal! Sunt convinsa ca si pretul e pe masura, insa sunt sigura ca merita.

    RăspundețiȘtergere
  4. este ok fondul de ten de la Charlotte Tilbury ? As dori sa il incerc si doresc mai multe pareri . Momentan folosesc luciu de buze care este minunat .

    RăspundețiȘtergere