3 produse de pe iHerb care merita incercate

4.4.16

Ma uit de cateva minute bune la monitor si nu-mi vin cuvintele potrivite pentru a incepe postarea asta ... am scris si sters de cateva ori pentru ca simt ca ceea ce tastez nu reflecta ceea ce gandesc. Asa ca n-o sa mai zic nimic in afara de faptul ca astazi vreau sa va povestesc despre niste produse cumparate de pe iHerb pe care le-am tot folosit in ultima perioada si care imi plac mult.


Primul este un exfoliant pentru buze luat in urma cu ceva vreme si din care am consumat mai mult de jumatate. Mereu am spus ca nu merita sa dau banii pe un exfoliant de buze, cand pot sa-mi prepar repede unul in casa cu zahar brun si miere, insa de multe ori nu apuc sa-l fac, asa ca m-am gandit ca unul gata preparat si care sa reziste mai mult timp o sa-mi fie de folos si bine am facut ca l-am luat, chiar daca n-a fost tocmai ieftin.

Eu am ales varianta Brown Sugar, dar uitandu-ma acum pe site am vazut ca mai sunt inca doua variante (le gasiti aici) si daca le vedeam la timp as fi luat Vanilla Bean, varianta Brown Sugar mi se pare ca are un miros usor de cafea si mie nu-mi place cafeaua. Exfoliantul imi place mult, este usor uleios, dar eficient. Exfoliaza foarte bine buzele, fara sa le agreseze, le lasa hidratate.


Recent cumparat este Lip Repair Immediate Relief de la Aquaphor (il gasiti aici) care m-a cucerit de la prima folosire, desi nu ma asteptam. Am tot auzit lucruri bune despre balsamul asta de buze, insa am crezut ca sunt exagerari, dar m-am inselat. L-am pus in cos din curiozitate si am avut o surpriza mai mult decat placuta.

Nu pare sa fie ceva special, un tub cu un balsam transparent, deloc gras, care se aplica usor si aproape ca nu se simte pe buze, dar care a reusit sa-mi hidrateze buzele, asa cum n-a facut-o nici un alt balsam in ultima vreme, desi am o gramada in casa. Nu stiu de ce am avut problema asta cu buzele extrem de uscate in ultimele saptamani, banuiesc ca de la rujurile pe care le-am folosit pentru ca apa beau suficienta. Concluzia este ca balsamul e chiar misto si eu parca vreau sa mai incerc cateva produse de la Aquaphor.


Ultimul produs este un ulei pentru aromoterapie de la Aura Cacia, varianta Expressive Throat (il gasiti aici). V-am mai spus ca-mi plac produsele lor, nu este primul roll-on de acest gen pe care il am de la ei, dar este clar preferatul meu. Este o combinatie de vanilie si musetel, dulceaga, care imi da o stare de bine si imi place mult de tot. Eu il aplic la incheietura mainii sau la baza gatului, iar uneori pur si simplu deschid sticla si miros, inchid ochii si incerc sa-mi relaxez mintea si corpul. Imi place mult, fara alte explicatii.


Ati incercat vreunul dintre ele? Ce alte recomandari de produse (de care nu prea vorbeste nimeni) aveti de pe iHerb?

13 comentarii

  1. Nu le-am incercat, dar din cate stiu Aquaphor-ul e de la Eucerin.. Si produsele lor pentru hidratare, eczeme sau alte probleme de gen mi-au placut intotdeauna.
    La urmatoare comanda il iau si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa stiu si eu, mai ales ca ambalajele sunt la fel. Din cate am auzit Eucerin se retrage din Romania, deci o sa le ducem dorul. :)

      Ștergere
  2. Nici eu n-am folosit niciun produs prezentat în acest articol de tine. Dacă tot ai menționat de uscarea buzelor pe fond „necunoscut”, am eu aceeași problemă cu mâinile și încă nu înțeleg de unde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil sa fie de la schimbarile astea bruste de temperaturi in cazul tau.

      Ștergere
  3. n-as da atatia bani pe un exfoliant de buze, desi imi permit fara probleme. sunt bani aruncati. ti-am scris recomandarile mele intr-un post anterior

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ii consider deloc bani aruncati atat timp cat folosesc produsul si-mi face bine, mai ales intr-o perioada ca asta cand am tot avut buzele uscate.

      Ștergere
    2. pune un balsam de buze seara dupa ce le exfoliezi. iherb are un pachet de 8, sunt chiar bune. apoi mai e un balsam f dragut de la clarins (joli baume eclat du jour), hidrateaza f bine si da buzelor o stralucire f discreta.

      Ștergere
    3. Folosesc balsam de buze, am scris si in postarea asta de Aquaphor care e foarte bun, mai bun decat cele de la Sierra Bees (banuiesc ca de ele zici la set de 8, am si eu mai multe arome).

      Ștergere
    4. o sa incerc si eu aquaphor

      Ștergere
  4. chiar ma intereseaza ultimul produs, multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult de tot, mult mai mult decat celelalte incercate. :)

      Ștergere
  5. Nu le-am incercat, dar ultimul produs imi place, poate ca o sa cumpar. Pentru buze folosesc ulei de cocos si sunt multumita de efect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai gasit ceva care functioneaza pentru tine e foarte bine.

      Ștergere