3 idei cu Super Vital Powder

5.4.16

Nu stiu daca s-a observat sau nu pe blog, insa in ultima vreme am tot incercat sa fac diverse schimbari in stilul meu de viata, nici macar nu cred ca e corect spus schimbari, ci mai degraba as spune ca am incercat sa imbunatatesc niste lucruri. Am ajuns intr-un punct in care mi-am dat seama ca n-o sa accept niciodata niste lucruri si ca trebuie sa fac ceva, oricat de greu e si indiferent de numarul de esecuri de pana acum. Si am pornit cu mintea, acolo trebuie sa lucrez, insa am vrut sa-mi ajut si organismului si despre asta vreau sa va povestesc astazi.

Mai exact despre Super Vital Powder de la Indigo Herbs. Sunt sigura ca ati tot auzit de superalimente, de minuni care fac si dreg, de o gramada de combinatii care de care mai ciudate sau mai tentante. Eu ma documentez de ceva vreme si asa am dat si de cei de la Indigo Herbs si am vazut ca au o gramada de pudre d-astea minune (aici puteti sa le vedeti pe toate). Am tot citit, m-am gandit si m-am decis la Super Vital Powder, un amestesc de pudra de sfecla, acai si baobab. De cateva saptamani n-am mai luat suplimentele de care v-am spus si organismul meu s-a resimtit imediat, asa ca am decis sa incerc si asa.


Am ales varianta asta pentru ca este bogata in vitamina C, antioxidanti si potasiu. De asemenea este o sursa buna de vitamina E, vitamina B1, calciu, magneziu si fier. Cantitatea mare de antioxidanti ajuta la detoxifiere (stiti ca ficatul meu are nevoie de ajutor, am mai povestit despre asta), este foarte buna pentru sistemul imunitar si da si un plus de energie. Suna bine, nu?

Despre pudra de baobab stiam de ceva vreme si mereu am zis sa iau si eu sa incerc. Este bogata in potasiu, are gust de citrice (am incercat-o acum ceva vreme intr-un smoothie)  si face o gramada de chestii misto pentru organism - regleaza tensiunea arteriala, ajuta metabolismul si multe alte minunatii. Despre sfecla sunt sigura ca ati auzit multe si ati vazut peste tot sucuri (pentru mine sunt putin cam tari si nu prea pot sa le beau) in ultima vreme, e plina de nutrienti, elimina toxinele din ficat, intareste organismul si "curata" sangele. Fructele de acai sunt printre primele de care am auzit cand a inceput nebunia cu superalimente, sunt bogate in magneziu si fier si cresc nivelul de energie.

Mi-a fost teama ca o sa aiba un gust ciudat si ca n-o sa-mi placa, insa nu e deloc asa. Culoarea este vibranta si are un miros extrem de interesant, iar eu am tot folosit pudra in ultima perioada in diverse retete si-mi place la nebunie. Dupa zile in care energia mea era la cote extrem de reduse, ma simt plina de energie si simt ca am alt tonus. Imi simt picioarele mult mai usoare (stiti problema mea cu circulatia limfatica) si merg mult mai bine. 

Este recomandat sa se inceapa cu jumatate de lingurita pe zi si sa se creasca treptat pana la la 4 lingurite (in functie de organism si de nevoi), eu am ramas la o lingurita, o lingurita si jumatate (in functie de ce anume prepar), nu simt nevoia de mai mult, dar recunosc ca acum sunt curioasa sa mai incerc si alte amestecuri d-astea.

M-am gandit ca cel mai bine e sa va arat concret cum am introdus Super Vital Powder in alimentatia mea si sa exemplific asta cu trei retete simple. Cel mai simplu mod si la indemana este sa se adauge la un smoothie, eu prefer sa-l fac cu lapte de soia cu aroma de vanilie, cu o banana, seminte de chia si doua picaturi de stevia cu aroma de English Toffee.


O alta varianta de mic dejun este terciul de ovaz, pe care eu il fac des, am adaugat pudra la amestecul meu obisnuit (fulgi de ovaz si lapte de soia, totul indulcit cu o banana pasata) si a iesit ce vedeti mai jos. Am adaugat fructe si caju crud deasupra si a iesit un mic dejun satios si gustos.


Ultima varianta pe care vreau sa vi-o arat sunt niste clatite sanatoase. Am pasat o banana coapta, am adaugat un ou, o lingurita de unt din seminte de floarea soarelui, pudra si cateva picaturi de stevia lichida (puteam sa nu adaug, sunt gustoase si fara) si mi-a placut la nebunie ce-a iesit. Eu le-am mancat cu capsuni si kiwi si clar le mai fac.


As vrea sa stiu si parerea voastra despre astfel de pudre (daca ati folosit, cum le folositi, daca va tenteaza), dar vreau sa stiu si daca va plac astfel de postari si are sens pe viitor sa va mai povestesc despre produse de genul asta.

6 comentarii

  1. Acuma auzi de pudrele astea ,așteptăm părerea ta despre ele,pe parcurs

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu ultima poză m-ai dat gata, parcă simt și ceva miros... salivez pe taste. :))
    Arată interesant rău pudra asta, m-ai făcut curioasă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sinceră să fiu, nu am încercat asemenea pudre, dar să știi că mă tentează smoothie-ul și clătitele „americane” prezentate de tine. Ar trebui să mă mobilizez și eu puțin mai mult să mai scap din stratul de grăsime de pe ficat și să-mi normalizez funcțiile hepatice (una dintre ele are niste valori...) cu toate că nu pot spune că mă simt rău.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mancatul sanatos e ceva ce ar trebui sa ne preocupe pe toti, macar va mai inspir cu poze d-astea. :)

      Ștergere