7 intr-o saptamana #22

15.2.15


Saptamana asta a fost una agitata si am avut de facut o gramada de lucruri, dar am reusit sa-mi gasesc timp sa petrec cu Bella pentru ca nu-mi place deloc cum se simte si nici cum reactioneaza (nu mai vrea sa stea singura in casa, plange, lucruri pe care ea nu le-a facut niciodata). Nu-mi dau seama ce se intampla cu ea si de ce se comporta asa si asta imi da o stare de neliniste.

Nivea m-a surprins iar placut cu o cutie inimioara care arata demential si care m-a facut sa zambesc larg intr-o seara in care eram extrem de obosita si fara chef (o gasiti in magazine la pretul de 22 ron si este un cadou mai mult decat inspirat sau - de ce nu - un rasfat pentru voi). Nu stiu cum reusesc cei de la Nivea, dar surprizele lor vin intotdeauna cu emotii si amintiri. Am inceput sa experimentez (iar) cu tatuajele temporare si poate pana la urma ma decid daca vreau sau nu unul permanent. Oricum cel din poza mi-a placut mult, dar ma mai joc si o sa va povestesc si voua despre asta pentru ca am avut niste reactii super bune pe Facebook cand v-am aratat poza (astazi am ultul - Dream without limits. Love without fear.).

Mi-a ajuns pachetul cu inca trei seringi cu gel de albire de la Smile Brilliant (v-am povestit aici despre kitul lor de albire si v-am aratat cum arata dintii mei dupa cateva sedinte) si de abia astept sa termin cu vizitele la dentist sa incep iar sedintele. Intr-una din seri am intrat in Lidl dupa banane si inca cateva chestii si iar am gasit magazinul gol (numai la magazinul din zona mea e problema asta? sau si pe la voi?), asa ca mi-am luat un lapte pentru baie cu vanilie si ulei de susan si am de gand sa-l incerc in seara asta.

I-am luat unei prietene un breloc si un ceas cu pisica de pe ebay si n-am rezistat sa nu-mi iau si eu un catel ca tot mi se rupsese brelocul de la chei - il gasiti aici daca va intereseaza. Si am profitat de un blog sale la Adina pe blog si am mai adaugat o oja PixieDust de la Zoya - Carter (cea din mijloc) la colectie. Si mai vreau ... imi plac ojele astea mai mult decat pot exprima in cuvinte (Vega e urmatoarea pe lista). Am dat si cateva comenzi online, dar va povestesc despre ele cand ajung coletele.

Saptamana voastra cum a fost? Ceva momente de mentionat?

24 de comentarii

  1. Sănătate Bellei, e dificilă situația ei!
    Ce frumos arată ojele, îmi plac foarte mult culorile alese!!! Le pun pe lista de dorințe...
    Cu Lidl și eu am o problemă, cel de lângă mine are foarte puține cosmetice Cien, doar săpun lichid, gel de duș și cremă de mâini și îmi pare rău că nu găsesc toată gama de produse, mai ales că aș încerca și eu tot ce vad pe blogurile de frumusețe. Nu înțeleg de ce nu găsesc aceleași lucruri în toate magazinele.
    Săptămână liniștită Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu nici mancare nu gasesc la Lidl, de cateva ori (si nu putine) aratau vitrinele ca dupa razboi.O saptamana frumoasa sa ai!

      Ștergere
  2. Cu siguranta m-ai convins cu privire la kitul de albire, vreau si eu unul asap!!!:) Imi plac atat de mult postarile tale (saptamana asta am tot dat back, back si ti-am citit toate postarile), scrii atat de sincer, curat si imi pari un om atat de deschis si curat la suflet, ca m-am indragostit vesnic de blogul tau! Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cateva momente frumoase alaturi de sotul meu, revederea unei prietene dupa mai bine de o luna, munca si satisfactia rodului ei, cateva cumparaturi... cam asa se rezuma saptamana mea.
    Sa te bucuri de toate, mai ales de timpul tau cu Bella - desi sunt convinsa ca o faci deja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai avut o saptamana frumoasa, finalizata cu niste cumparaturi inspirate. :)

      Ștergere
  4. Vazusem la tine intr-o postare laptele pentru baie de la Cien si l-am gasit si eu in Lidl si l-am cumparat, e super, numai cand il miros ma binedispun, are si un pret mai mult decat convenabil, am mai cumparat un lapte de corp hidratant cu ulei de macadamia de la Herbagen- era la un super pret in oferta de la Kaufland si mi-a placut mult mirosul initial, apoi cand l-am folosit mi-a placut ca intra repede in piele si o hidrateaza, iar azi tocmai ce am cumparat o lumanare parfumata cu led si miros de mar copt de la AirWick. In rest, mai mult timp petrecut in casa cu bebita!
    Pup
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci ai gasit cateva produse misto, sa le folosesti cu placere. O saptamana frumoasa sa ai. :)

      Ștergere
  5. Ce frumossss,da arata super cutia de la nivea,,ce mult mi-o doresc si eu :X:X:X.Cat despre Bella care este o scumpa o pup si sper sa nu fie bolnava :*:*:*:* este o frumoasa.Imi plac si ojele sunt superbee,si oje imi doresc :))).Si eu am avut o saptamana superba.Te pup si iti doresc o saptamana si mai frumoasa ca aceasta care a trecut :*:*:

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai avut o săptămână frumoasă, per total! Sper să fie bine Bella. :( Mi-e drag tare de ea, chiar dacă o știu doar din poze.
    La Lidl așa pățesc și eu, nu știu dacă mergem sau nu în același dar eu niciodată nu găsesc ce vreau, unele raioane sunt chele rău mai mereu. :))
    Eu am avut o săptămână obositoare dar foarte frumoasă! Sper să fie la fel și următoarea... pentru mine, pentru tine, pentru toată lumea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cateva saptamani Lidl arata ca dupa razboi, nu stiu ce se intampla. Sa ai o saptamana frumoasa. :)

      Ștergere
  7. NICE POST DEAR
    i am following your blog with gfc, please follow back. http://melodyjacob1.blogspot.com/
    thank you

    RăspundețiȘtergere
  8. Carter e superba intr-adevar, singura problema este ca sclipiciul mirific se decoloreaza ... devine albicioasa. Si se ingroasa cam repede...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am apucat s-o incerc, dar sper sa nu fie cum zici tu - cu celelalte doua nu am probleme.

      Ștergere
  9. Scumpa de Bella , mi-e tare drag de ea si sper sa ii fie bine .
    Inimioara de la Nivea este dragalasa , se pricep de minune sa faca daruri inspirate .
    Colectia de oje arata bine de tot, la cat mai multe ... :) Si apropo de Lidl, la mine nu este gol ci din contra de doua ori pe saptamana primesc marfa noua , mai exact Luni si Joi, sa incerci atunci.
    Saptamana mea a fost foarte frumoasa, am petrecut momente magice alaturi de persoana iubita .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu razi, nu? Cand tu esti "vinovata" de noua mea obsesie! :))

      Sa ai o saptamana si mai frumoasa si mai plina de momente frumoase. :)

      Ștergere
  10. o saptamana frumoasa sa ai! am incercat si eu laptele de baie, la prima incercare nu m-a incantat, o sa ii mai dau o sansa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am apucat sa-l folosesc, deci nu stiu ce sa-ti zic. Planurile mele de duminica nu s-au finalizat. :)

      Ștergere
  11. Saptamana mea a fost una de sfarsit de boala, n-am facut nimic practic pt ca n-am vrut sa risc sa revina din nou, chiar am epuizat tote antibioticele, am luat 3 ture complete.
    Daaaaar, saptamana trecuta am gacut un pas mare, mare ca ma va ajuta in viitor. Si sunt foarte fericita pt asta.
    De azi am revenit in actiune dupa atata vegetat. Mi-au venit lumanarile, un pachet cu bomboane nestle, din alea in cutie rotunda si daaaaaaaa, am gasit laptele ala de baie azi care m-a obsedat in ultimul hal :)) Miroase ataaat de bine si are consistenta de lapte praf, imi vine sa-l mananc.
    Multa sanatate Bellei, stiu cat de mult inseamna pt tine si prin cate ati trecut impreuna, chiar imi doresc sa=si revina :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu te mai aud cu boala, pune-te pe picioare. Si bafta cu orice pas ai facut. :)

      Ștergere
  12. Vai, cat de frumoase sunt ojele Zoya...

    RăspundețiȘtergere