Cateva produse de la Killy's

12.2.15


Am primit cutia cu produsele de la Killy's acum cateva saptamani si desi mi-am propus sa le incerc si sa vin cu detalii despre ele - astfel incat sa va ofer niste informatii care sa va ajute, nu doar sa va arat niste produse - pur si simplu n-am reusit. Am incercat de cateva ori produsele pentru ingrijirea unghiilor si mi-au facut o prima impresie buna, dar ma asteptam la asta pentru ca nu-mi sunt necunoscute.

Am avut acum cativa ani cateva produse de la ei (pe vremea in care erau sticlele patrate - le gasiti in Cora, Carrefour si Auchan, din cate stiu eu si preturile nu sunt extrem de mari) si la vremea aia m-am documentat putin privind brandul si am aflat ca istoria porneste din 1939 in Franta si ca numele este o combinatie a numelor celor trei fete ale proprietarului fabricii (Katherine, Lily si Sylvia). Initial afacerea a pornit de la productia periilor de par, insa in timp s-au dezvoltat si au ajuns ca astazi sa aiba in portofoliu produse pentru manichiura si pedichiura, dar si accesorii pentru machiaj (nu stiam nici eu ca au pensule, nu le-am vazut pana acum).

Tratamentele pentru unghii arata bine si din cat am putut sa-mi dau seama sunt si eficiente. Am primit gelul pentru inmuierea cuticulelor, gelul intaritor pentru unghii moi si baza regeneratoare. Am vazut ca mai au si gel intaritor cu keratina care pare mai mult decat interesant, dar si alte cateva produse interesante (ulei hranitor, gel cu calciu si vitamina B5). Pe siteul oficial pentru Uniunea Europeana gama de produse este mult mai mare, insa nu stiu exact ce se gaseste la noi, dar am de gand sa ma uit cu atentie cand ajung la cumparaturi.

Dizolvantul l-am incercat si mi-a placut, dar nu-mi place mirosul (prea puternic pentru gustul meu), betisoarele si bufferul le-am tot folosit si-si fac foarte bine treaba, restul accesoriilor n-am avut inca ocazia sa le incerc.

Pensulele au fost o surpriza pentru mine, nu stiam ca au asa ceva in portofoliu, dar n-am apucat sa le incerc suficient ca sa emit o parere. Ca prima impresie sunt moi si nu par a pierde peri, am vazut ca mai sunt cateva modele in gama asta (inclusiv un burete 3d gen beauty blender, insa nu stiu daca se gaseste si la noi).

Ati incercat produse de la Killy's? Cum vi se par? Va tenteaza ceva din cele primite de mine?

10 comentarii

  1. Nu am folosit nimic,toate arata superrr,m-ar tenta tratamentele de unghii,dar si chestiile de lipit pe unghii arata superr :X:X:X,te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu folosesti nimic pentru unghii? (ma refer la un tratament/ baza)

      Ștergere

  2. Si eu am ramas surprinsa sa vad ca au si pensule. Eu am folosit un tratament de unghii de la ei, tin minte ca l-am cumparat din Carrefour parca si m-a costat ca.17ron. Nu-i retin denumirea, era sticla patrata iar continutul laptos spre gri. Nu pot sa zic ca a avut un efect spectaculos sa il fi tinut minte, nici nu stiu unde a sfarsit intr-un final :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baza asta regeneranta e gri, poate chiar asta era. Depinde si de starea in care sunt unghiile, daca n-ai probleme e greu sa vezi ceva. :)

      Ștergere
  3. Sunt foarte tentante pensulele si setul de unghii false, imi plac unghiile mai lungi dar nu reusesc sa le mentin pentru ca mi se exfoliaza imediat si se rup! Si ca de fiecare data de Killy's citesc acum pentru prima data, datorita tie!
    Iti doresc o noapte linistita!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti trebuie si tie un tratament sa te ajute cu problema exfolierii si un supliment cu zinc ar face o diferenta enorma.

      Ștergere
  4. Cred ca am sa rezolv repede cu suplimentul de zinc si apoi sa gasesc si un tratament eficient impotriva exfolierii, ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai recomanda unul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine m-a ajutat mult (acum cativa ani) Natural Nail Base Coat de la OPI, insa cred ca si o baza cu keratina te-ar ajuta mult.

      Ștergere
  5. Multumesc, ma gandisem la gelul intaritor cu keratina, insa voi cauta Natural Nail Base Coat, mai ales ca tu l-ai folosit si a dat rezultat. Daca nu, ramane varianta cu gelul de la Killy's.
    Multumesc
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere