Prima comanda pe Romwe

10.2.15



La inceputul anului m-au contactat cei de la Romwe sa-mi propuna o colaborare si in prima faza m-am gandit ca nu-mi mai trebuie alte haine, dar m-am uitat pe site si am inceput sa vad diverse chestii si parca incepea sa ma tenteze ideea. Pana la urma m-am gandit ca n-am nimic de pierdut si asa ma conving si eu daca sunt ok sau nu hainele de pe site ca am vazut pareri impartite.

Am ales trei produse: un pulovar negru, o esarfa si un colier. Coletul a ajuns repede in tara (circa doua saptamani), insa a stat blocat intr-un oficiu postal din cealalta parte a Bucurestiului cateva zile, a mai durat cateva zile pana m-au avizat, l-am luat dupa mai bine de o saptamana dupa ce a intrat in tara. Mi-au cerut (pentru prima data) dovada de plata, n-am avut, dar nici nu mi-au facut probleme. Intre timp mi-a ajuns si a doua comanda de pe site, de data asta insa mi-au adus-o cei de la UPS direct acasa.

Despre produse nu am prea multe de zis, imi plac toate si am ales inspirat. Pulovarul negru mi-am imaginat ca este mai gros si mai batos, dar e moale si confortabil si se aseaza foarte frumos si chiar imi pare bine ca nu este asa gros cum mi s-a parut in poze ca o sa-l port purta la primavara des. Si parca ma bate gandul sa-mi mai iau o culoare (si pentru ca nu-mi place sa raman cu gandul tocmai mi-am comandat unul bej).

Esarfa e dintr-un material moale si e destul de mare incat sa poata fi purtata in diverse moduri, mi-a placut combinatia de culori si sunt sigura ca o s-o port des. Cu colierul e o intreaga poveste, dar n-o sa va spun tot ca am ras eu destul de mine. O parte din siret nu era lipita bine (a durat 10 secunde sa rezolv problema) si pe aceeasi parte mi s-a parut mie ca lipseste o piatra (si zic mi s-a parut - modelul e cu o singura piatra bleu pe o parte) si am cautat-o cateva minute, dupa care am renuntat. Mai tarziu m-am uitat pe site si am vazut ca numai in mintea mea lipsea piatra, ca asa era de fapt modelul. Mda, ametita, ce sa zic ...


pulovar - AICI
 colier - AICI
esarfa - AICI

Voi ati comandat de pe Romwe? Ce parere aveti despre site? Cum vi se par alegerile mele si pretul produselor?

P.S.: daca nu par eu in randurile scrise este pentru ca sunt putin socata, am avut un accident casnic (s-a rupt mobila, mai exact o masa pe care era ceva destul de greu si sub care dormeau doi catei si nu reusesc nici acum sa-mi controlez bataile inimii, desi a trecut ceva timp), din fericire nimeni n-a patit nimic si asta e tot ce conteaza, dar am tras o sperietura de nu pot sa va zic - mi-era si frica sa ma uit (cateii mei au 3-4 kilograme, daca ar fi cazut peste ei, nu aveau nici o sansa)

18 comentarii

  1. Vai ce povestesti tu acolo, aoleu! Eu am niste matzi teroristi si mereu ma gandesc sa nu-i gasesc agatati de vreo draperie (nu ca nu s-ar fi intamplat). Dar asta cu masa cum era s-o previi, zau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu bag mana in foc ca n-au facut ceva de s-a intamplat, nu eram langa, am auzit ca a trosnit si a inceput sa cada si pana am ajuns era totul praf si eu nu mai nimeream sa numar cainii. Groaznic ...

      Ștergere
    2. Bine ca s-a terminat cu bine! La mine e cu trosc la 5 dimineata de obicei. Sa imi spuna cineva ca motanii se cumintesc dupa sterilizare :))

      Ștergere
    3. Nu te baza pe asta, nu mai marcheaza teritoriul, dar depinde mult de pisoi - motanul meu e puturos de cand il stiu, dar stiu unu; energic care e la fel de nebun ca inainte. :)

      Ștergere
  2. ma bate si pe mine gandul de ceva vreme sa comand de pe romwe, am vazut o multime de lucruri frumoase si foare ok la pret :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In perioada asta au preturi bune, am vazut si eu o gramada de chestii interesante.

      Ștergere
  3. Ultima comanda de la ei a ajuns la posta vamala si de fiecare data cand am primit un colet din China mi-au cerut dovada de plata .
    Eu mi-am luat o pereche de cercei, o gentuta simpatica in care imi incape doar telefonul :) (dar stiam acest lucru ) si un kimono care din pacate mi-e cam mare,eu port marimea S , l-am comandat M gandindu-ma ca marimile asiatice sunt cu probleme si cand colo mi-e larg .
    Foarte frumos colierul ales de tine, sa porti cu placere ce ti-ai luat .
    ps: bine ca nu a patit nimeni nimic , Doamne fereste in asemenea situatii ramai socat.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In tara asta nimic nu functioneaza cum trebuie, n-ai baza de azi pe maine pe nimic. In curand o sa platim taxe si sa iesim pe strada. A fost urat, bine ca nu s-a intamplat nimic.

      Ștergere
  4. Sa le porti sanatoasa,sunt super toate produsele :* si ti se si potrivesc,eu nu am comandat nimic niciodata de la romwe,dar am vazut ca au haine superbe :X:X:X, colierul este super imi place ,te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoasa e combinatia pe care o face puloverul cu colierul. Si culorile esarfei sunt foarte frumoase:)
    Cat despre accidentul casnic bine ca s-a terminat cu bine si catelusii sunt teferi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, s-au potrivit bine, asa le-am gandit cand le-am luat. N-au fost urmari, asta e cel mai important. :)

      Ștergere
  6. De la Romwe mi-au luat si eu cateva bluza si chiar am ramas surprinsa ca sunt de super calitate si vin relativ repede din Olanda parca.
    Apropo de accidente casnice fratiorul meu s-a stras nu stiu cate rafturi de de la vitrina pline cu pahare de cristal direct pe el. Avea un an si jumatate. Nici el n-a patit nimic, putea sa se taie rau, doar ca s-a auzit un mare BOOM si pe langa asta am tipat si eu si mama. Evident ca au venit vecinii la usa.... :-j

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc ca au si ei produse mai proaste, sper sa nu le nimeresc eu. :)

      Ștergere
  7. Buna! A trebuit sa platesti ceva la posta vamala? De ce se cere dovada de plata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am platit nimic, Romwe nu mai livreaza in Romania acum.

      Ștergere
  8. Cum pot cumpara de pe Romwe? Nu pot selecta Romania, ne in lista...

    RăspundețiȘtergere