Yves Rocher Quelques Notes d'Amour

29.10.14


V-am povestit prima data de Quelques Notes d'Amour acum mai bine de 2 luni pe pagina de Facebook si am ramas cu gandul la el - nu stiu ce m-a atras mai tare: numele (desi in general nu-mi place limba franceza si nimic ce tine de Franta - Parisul e o exceptie, nu am o explicatie clara pentru "antipatia" mea), sticla (mi se pare diferita de tot ce a scos Yves Rocher pana acum si-mi place la nebunie) sau faptul ca e creat de Domitille Bertier care si-a pus amprenta si pe Flowerbomb de la Viktor&Rolf. Sau poate toate astea la un loc ...

Ma bucur ca nu m-am grabit sa scriu despre el dupa ce l-am primit si incercat de cateva ori pentru ca de-abia acum am inteles acest parfum. Daca m-as fi repezit sa scriu despre el as fi zis ca seamana mult cu So Elixir Purple, insa m-as fi inselat groaznic. Amandoua sunt parfumuri puternice si poate la o prima mirosire par ca seamana, dar aici se opresc asemanarile. La So Elixir Purple pot sa simt tuberozele si celelalte note florale, in timp ce la Quelques Notes d'Amour se combina perfect trandafirul Damascena, lemnul Gaiac si extractul de tamaie.

Mi-e greu sa-l descriu in cuvinte, insa este o combinatie de note lemnoase si florale si folosit asa cum trebuie (adica cu moderatie - eu am facut greseala sa aplic mai mult de 2 pufuri la prima folosire si m-am trezit cu o durere de cap de nu pot sa va spun) se dezvolta intr-un parfum superb, fin si seducator. Este perfect pentru vremea asta rece, este exact ce trebuie ca sa-ti dea un sentiment de eleganta si putere.

Este un parfum tare, care ramane impregnat in haine si pe piele, e genul de parfum pe care il adori sau il detesti, nu exista cale de mijloc. Nu ma vad folosindu-l cand e mai cald si nici nu-l consider un parfum de zi cu zi, ci mai degraba ca pe un parfum deosebit cu care vrei sa marchezi o anumita clipa din viata sau dupa care sa intinzi mana cand vrei sa te simti puternica si seducatoare. Insa toate astea cu moderatie ... un puf in plus si a disparut magia. 

Inca puteti sa profitati de pretul promotional de lansare (in postarea asta gasiti toate detaliile) daca va tenteaza. Daca il aveti sunt curioasa cum vi se pare si daca ati reusit sa-l intelegeti sau nu, mie mi-a luat ceva timp, insa acum ma bucur de el din plin.

24 de comentarii

  1. cred ca este perfect,imi plac parfumurile de persista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand vine vorba de parfumuri depinde mult si de PH-ul pielii, cel mai bine e sa-l incerci inainte si sa vezi cum se comporta pe tine. :)

      Ștergere
  2. Am primit o mostra ... sau cum s-o numi servetelul parfumat si mi-a placut tare mult iar pliculetul fara servetel a mirosit o saptamana (aproape) la fel de intens.
    Din punctul meu de vedere este un parfum doar pentru ocazii speciale tinute seara. Si eu il percep tot lemnos floral, mai mult floral, elegant si pretios.
    Asteptam oferta de lansare a lui dar din pacate nu m-a multumit (de exemplu So Elixir Purple s-a lansat cu pret redus si mini parfum la 15 ml primit gratuit, la fel si Comme un Evidence Intense - oferte de care am profitat imediat).
    Ai facut bine ca ai pus link-ul pt ca bannerul din partea de sus a paginii nu merge si vreau sa mi-l cumpar si eu.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este functional bannerul, au fost probleme pe siteul celor de la YR, am vrut si eu sa verific un pret si nu puteam accesa nimic.

      In oferta de Craciun (venita prin posta) este la oferta la 109 ron parfumul de 50 ml + parfumul de 15 ml, poate profiti de ea.

      Ștergere
  3. Ce descriere frumoasa i-ai facut Camelia <3. M-ai facut efectiv sa il simt prin monitor <3 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, in prima faza am fost dezamagita pentru ca am crezut ca n-o sa-l pot sa port la cat de tare era si ce ameteala mi-a dat, probabil ca acum s-a simtit entuziasmul ca ne-am imprietenit. :)

      Ștergere
  4. Uh, ce frumos ai scris despre el. Nu il am, dar mi l-as dori mult; de la design pana la notele sale, m-a cucerit. :) Sper sa am ocazia sa il testez macar, dar tare mult mi l-as dori, cred ca o sa-l pun pe lista de cadouri de Craciun, poate il voi primi de la Mosul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trece-l pe lista si lasa-le si oferta prin posta de Craciun, poate poate ...

      Ștergere
  5. Am avut doar mostra dar nu m-a convins sa-l cumpar . Astept noua oferta si noile produse .
    ps: nici acum nu mi-a ajuns comanda de pe feelunique , mi-au trimis mail si si-au cerut scuze de intarziere + un cod de reducere de 10% pt urmatoarea comanda .Stiu deja ce vreau sa-mi iau .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mostra e ok, dar parfumul aplicat pe piele se dezvolta altfel, e mult mai complex decat realizezi cand incerci servetelul. Oferta de Craciun a fost trimisa prin posta, eu am primit-o ieri si sunt si produsele editie limitata de sarbatori.

      Am avut si eu o intarziere la un colet de la ei prin vara - o luna a durat sa ajunga, sper sa nu ai si tu ghinionul asta. Pe ce ai pus ochii?

      Ștergere
  6. Eu nu am primit inca oferta prin posta , sper sa o aduca postasul. Am sa incerc si eu parfumul, daca-l prind la vreo oferta ..
    Da, sper sa nu am ghinion cu coletul , iar comanda urmtoare o dau dupa ce-l primesc .In curand mi se termina corectorul de la Maybelline age rewind (e o mare minune, nu am terminat pana acum niciun corector) :) si l-am ochit pe feelunique, dar varianta Eraser eye , eu am varianta Instant age rewind , oare care e diferenta intre ele ? Ma documentez imediat.Am mai pus ochii pe Reconstructor milk de la Kerastase si masca tratament cu autoincalzire de la Wella.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am inteles care e diferenta, am tot zis ca-l iau si eu, dar mai am de terminat inainte sa iau altceva. :)

      Ștergere
  7. Mie mi se pare că se aseamănă cu Comme une Evidence, l-am mirosit de câteva ori grație mostrelor primite. E un parfum elegant, feminin, parcă ar fi o variantă mai sofisticată, mai de seară a lui CUE, cel puțin așa l-am perceput eu.
    Dureri de cap îmi provoacă și mie alt parfum de-al lor, Rose Absolue. Mi-am făcut stoc înainte să-l retragă din stoc și mai am un flacon de 50 ml. Este parfumul meu favorit de la ei, sunt fascinată de el și-l folosesc chiar dacă îmi provoacă aceste mici neplăceri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi se pare ca seamana cu Comme une Evidence, dar nici nu-l stiu foarte bine, nu m-a atras niciodata. Rose Absolue mai il am si eu de rezerva, insa nu prea l-am mai purtat, nu mi-a dat dureri de cap, dar m-a obosit si am luat o pauza lunga. :)

      Ștergere
  8. Îl am şi eu şi mi se pare cel mai bun parfum de la YR. Miroase atât de bine şi e persistent... plus ca sticluta e foarte draguta.... am şi J'adore de la Dior pe care am dat 6 milioane şi parca tot nu îl iubesc ca pe acesta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am alte preferate, mi se pare un pic prea puternic si-l folosesc doar cand am ceva de "spus", dar ca la orice parfum tine mult de gusturi si de PH-ul pielii. Dar nu pot sa neg ca este unul dintre cele mai reusite parfumuri ale lor. J'adore nu m-a incantat niciodata, pe pielea mea nu miroase deloc bine.

      Ștergere
  9. Eu chiar astăzi l.am primit în varianta de 50 Ml... chiar m.am îndrăgostit de el

    RăspundețiȘtergere
  10. L-am primit azi şi m-am indragostit pe loc...chiar nu ma aşteptam sa îmi placa atât de mult ..sunt foarte pretenţioasă la parfumuri..dar acesta chiar îmi satisface toate pretentiile.. e tot ce îmi doresc de la un parfum

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu știu dacă ai primit ultima ofertă trimisă prin poștă, se oferă varianta de 30 ml cadou pentru comenzile de minim 35 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am primit-o, de-abia i-am luat mamei unul de 50 ml tot la o oferta venita prin posta.

      Ștergere
  12. Azi l-am primit. Este cel mai bun parfum de la Yves Rocher, mă rog, vreau să spun cel care MIE îmi pace cel mai mult. Notele de bază (cel puțin pe pielea mea) seamănă foarte bine cu Gucci - Rush.
    Nu mă mai satur de el, mi-a făcut ziua frumoasă!

    RăspundețiȘtergere