Pink Mood

10.10.14



Aseara am iesit cu niste prieteni ... nu ne vazusem de ceva timp si a fost ceva spontan, iar eu m-am simtit ... roz. Tocmai imi facusem unghiile cu She's Pampered de la Essie cand mi-a sunat telefonul si am decis sa iesim. Cum nu ma spalasem pe cap si nici nu mai aveam timp mult la dispozitie am folosit samponul uscat de la Batiste si cat l-am lasat sa actioneze m-am pensat repede, iar dupa ce m-am pieptanat am aplicat sprayul pentru stralucire de la Elvital si am scapat de partea cu freza.

Parfumul a fost Very Irresistible de la Givenchy, parfumul meu preferat, care ma scoate din incurcatura cand nu stiu ce sa aleg. Machiajul a fost simplu si am ales blushul crema Brit Wit de la M.A.C. si iluminatorul stick de la Shiseido, iar pe buze glossul Beige (cine i-o fi dat numele?) de la NYX. Nu s-a vazut ca eram destul de obosita, asa ca am fost inspirata.

M-am simtit bine si am petrecut putin timp cu niste prieteni vechi, am depanat amintiri si am ras mult (chiar aveam nevoie), iar alegerile mele mi-au dat o stare foarte misto. Incepe sa-mi placa sa aleg produsele pornind de la o culoare, asa ca o sa mai vedeti postari de genul asta.

6 comentarii

  1. Este placut sa vezi ca o culoare aleasa la intamplare poate sa iti de-a atata energie, chiar imi place postarea si astept altele de genul acesta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au mai fost cateva, dar sigur vor mai fi pentru ca imi place si mie si ma binedispune.

      Ștergere
  2. Si pe mine ma face sa ma simt foarte bine rozul, in special pe unghii. Pe ele le vad fara sa fie nevoie sa am o oglinda langa mine :) E de departe nuanta mea preferata de oja. Pacat ca frumusetea de OPI Japanese Rose Garden pe care o port de alaltaieri a sarit deja destul de urat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumoasa e Japanese Rose Garden, pacat ca nu rezista (ca mai toate ojele O.P.I. de fapt). :)

      Ștergere
  3. Si mie imi place genul asta de look-uri/postari. Iti schima imediat starea de spirit :D

    RăspundețiȘtergere