Touched by an Angel - eveniment caritabil

7.10.14Sambata, 11 octombrie 2014 intre orele 11:00 si 20:00 Inspayer Bistro (str. Batistei, nr. 24A, Bucuresti) gazduieste a treia editie a evenimentului dedicat strangerii de fonduri pentru Asociatia Touched Romania si sprijinirii mamelor tinere aflate in situatii de dificultate emotionala, materiala sau educationala. 

Eu as vrea sa incerc sa ajung, dar nu stiu daca imi va permite timpul, dar va las mai jos comunicatul de presa - stiti ca nu obisnuiesc sa public comunicate de presa pe blog, insa in anumite cazuri chiar e necesar si cred ca asta e un eveniment ce merita mediatizat. La urmatorul chiar am de gand sa particip activ si sa trimit niste produse spre vanzare, acum am aflat tarziu si timpul nu ma ajuta deloc.

Sambata, intre orele 11:00 si 20:00, va asteptam la cea de a treia editie a targului de donatii Touched by an Angel – Garage Sale. Obiecte vestimentare, cosmetice, accesorii, jucarii si multe altele, vor fi puse in vanzare pentru a strange fondurile necesare sprijinirii proiectului Centrul Maternal „Casa Agar”.

Nu vor lipsi bijuteriile Touched Collection, bijuterii cu poveste, prajiturile homemade facute cu mult drag de catre voluntarii Asociatiei Touched Romania, atelierele pentru copii sau workshop-urile creative.

Asa cum v-am obisnuit la editiile anterioare, fiecare cumparator este rasplatit cu un bon de participare la tombola. Premiile sunt si de aceasta data variate si constau in cosmetice, obiecte vestimentare noi si bijuterii cu cristale swarovski.

O mamica care vine noua in centru inseamna deja un abandon in minus si o reala sansa de a-si incepe viata de la zero. Orice banut strans din vanzarea bijuteriilor lucrate de aceste mamici puternice inseamna foarte mult pentru ele. Va fi un sentiment placut sa stiti ca ati facut un bine cumparand bijuterii de la Touched Collection.
Dana Rogoz, despre  Asociatia Touched Romania.

Fondurile obtinute din produsele achizitionate de vizitatorii targului vor fi directionate catre achizitionarea produselor alimentare si acoperirea altor nevoi ale mamelor tinere aflate in situatii de dificultate emotionala, materiala sau educationala care sunt sprijinite de catre Asociatia Touched Romania.

Persoanele care au posibilitatea si disponibilitatea de a sustine eforturile Asociatiei facand o donatie sunt asteptate pe pagina de Facebook Touched Romania https://www.facebook.com/touchedromania, pentru mai multe informatii, si la adresa de mail raluca.zdrobis@gmail.com si numarul de contact 0736.072.449 pentru donatii de produse pentru targ.

Touched by an Angel este un targ fara taxa de intrare. Vizitatorii pot confirma prezenta la eveniment pe pagina dedicata acestuia https://www.facebook.com/events/1539748076242984/

Despre noi
Touched Romania exista pentru a transforma vietile copiilor si a mamelor din intreaga tara aflate in situatii de dificultate oferindu-le sprijin emotional, material si educational in vederea prevenirii separarii copilului de familie si a reintegrarii socio-profesionale. Asociatia a fost infiintata in anul 2005 in Bucuresti ca raspuns la numarul mare de copii romani abandonati.  9 ani mai tarziu reteaua noastra a crescut si a ajutat pana in prezent peste 200 de persoane. Centrul Maternal Casa Agar previne  abandonul copiilor, ajuta mamele in dificultate si sprijina reintegrarea lor socio-profesionala. De asemenea, cu sprijinul partenerilor si voluntarilor nostri, sustinem copiii bolnavi sau abandonati din  spitalele cu sectii de oncologie pediatrica si pentru copii abandonati din Bucuresti.
 

Un comentariu