BioDetox de la Sensilab

23.10.14


Au trecut aproape 2 saptamani de cand am terminat cura bioDetox de la Sensilab (gasiti pe site detalii despre produs - la prima comanda beneficiati de o reducere de 15% daca va abonati la newsletter, eu mereu primesc pe mail oferte interesante cu reduceri mari) si am asteptat inainte sa va povestesc despre produs si cum mi s-a parut mie. Eu am inceput sa iau in acelasi timp si Waterloss pentru ca incepusera sa mi se umfle iar picioarele (inca mai am cateva zile de luat).


Cura dureaza 10 zile si in pachet sunt 10 pliculete si o brosura mica de prezentare cu produsele lor din gama Superfoods si cateva retete de shakeuri care mi s-au parut chiar interesante. Mi-a placut mult modul de ambalare si culorile alese pentru cutie, n-am simtit ca sunt fortata sa iau ceva, ci chiar mi-a facut placere sa-mi fac un shake dimineata si sa adaug plicul de bioDetox. Se poate consuma si cu iaurt sau suc, insa eu am preferat sa-mi fac cate un shake.

Contine papaya (ajuta la descompunerea grasimilor si proteinelor), ceai verde (contine antioxidanti dupa cum bine stim, iar consumul sub forma de pudra ajuta la accelerarea metabolismului si detoxifierea organismului), acerola (bogata in vitamina C si antioxidanti) si fibre. Combinatia asta ajuta corpul sa se curete de toxine si reziduuri. Functioneaza? Da (mancarimile pe care le-am avut in anumite zone sunt dovada clara ca organismul meu a eliminat toxine pe perioada cat am luat bioDetox - daca nu stiti despre ce vorbesc cautati informatii despre cum sunt eliminate toxinele din organism).

Ficatul meu este suprasolicitat (eu nemaiavand fiere de multi ani) si nu mai face fata singur, am sperat ca bioDetox ma va ajuta si asa a fost. M-am simtit mai odihnita in perioada in care am urmat cura, picioarele nu mi s-au umflat, am simtit o schimbare la nivelul digestei (daca vreti mai multe informatii despre asta puteti sa ma intrebati in privat), starea mea generala a fost mai buna si energia a fost la un nivel mai ridicat decat de obicei.

Nu este prima data cand urmez o cura de detoxifiere, insa este prima data cand a fost ceva simplu si fara efecte neplacute (nu cred ca v-am povestit experienta mea cu Ganoderma, care a fost eficienta, dar care mi-a dat niste stari de rau de nu mai stiam de mine). Acum (in momentul asta) incerc sa-mi ajut organismul si prin putina miscare (cu pasi mici pentru ca dupa atata timp de sedentarism datorat problemelor cardiace chestiile simple sunt adevarate provocari) pe langa alimentatie, insa pe viitor n-am sa ezit sa mai apelez la o cura de bioDetox, chiar am simtit ca a facut ceva pentru corpul meu. Si implicit si pentru minte pentru ca m-am eliberat de anumite probleme fizice care ma apasau si starea mea a fost alta. 

Voi ati incercat vreun produs de la Sensilab? Ce metoda folositi pentru detoxifierea organismului?

6 comentarii

  1. Interesant review.Ma bucur sa aflu ca ti-a fost de folos acest detoxifiant.Sanatate multa iti doresc! Nu am folosit niciodata produse de genul,tot timpul am apelat la ceva facut de mine,de ex: un pahar mare de apa plata calduta cu zeama de lamaie pe stomacul gol,rodie ,usturoi inghitit cu putina apa dimineata,ceai de ghimbir cu lamaie si miere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat si eu cateva d-astea "babesti" insa n-am vazut nici un rezultat. Fiecare organism reactioneaza diferit.

      Ștergere
    2. asa este,depinde de organismul fiecaruia,de stilul de viata ,dar si de durata curei.

      Ștergere
  2. Chiar eram curioasa ce parere ai si daca au avut vreun efect. O sa arunc si eu un ochi pe site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei ceva anume cel mai bine e sa te abonezi, vin mereu oferte pe mail 1+1 sau reduceri mai mari.

      Ștergere
  3. Bună,te poti îngrașă după un anumit timp la loc?

    RăspundețiȘtergere