Pulovere de pe Sheinside

10.10.14


Va spuneam cand am scris postarea despre Sheinside ca preturile lor mi se par foarte bune si ca ma tenteaza niste pulovere, asa ca pana la urma am dat comanda si mi-a ajuns coletul la inceputul saptamanii. As zice ca a facut in jur de 3 saptamani (nu mai stiu exact cand am dat comanda si nici n-am stat sa mai verific cand s-a expediat, dar cam 20 zile as zice), nu am platit nici o taxa si mi l-a adus postasul direct acasa (v-am spus doar ca e baiat de treaba si ne intelegem de minune).


Mi-am luat un pulover bej/ grej (sau cum vreti voi sa numiti culoarea) care imi place mult de tot. E larg, cu tot felul de texturi diferite (si mi-am amintit de puloverele tricotate de bunica cand eram mica), materialul este moale si placut la atingere. 

Nu are nici un fel de etichete, deci nu va pot spune multe detalii, insa a fost o alegere mai mult decat inspirata - il puteti vedea AICI (mai este si o varianta pe maro roscat, mie sa fiu sincera imi place si ala - m-am decis greu intre cele doua). E genul de pulovar usor de luat peste orice, se poate purta si cu un umar lasat si cu manecile suflecate, de-abia astept sa-l port.


Al doilea pulovar - ar fi mai potrivit sa-l numesc cardigan sau jacheta, dar nu conteaza - l-am vazut si pe alte siteuri la preturi mai mari si mi s-a parut interesant. M-am gandit ca e altceva fata de ce port de obicei si l-am pus si pe el in cos (m-am gandit ca daca nu-mi place mie, mama o sa fie incantata de el pentru ca adora genul asta de haine). 

E chiar interesant, e dublat cumva pe interior cu firul de tricotat deci se poate purta si cand e mai rece, dar nu e lucrat tocmai perfect - a avut nevoie de taiat cateva ate/ fire care nu se vedeau tocmai bine. Din pacate eu nu pot sa-l port (desi mi-ar fi placut sa-l iau cu blugi si un tricou alb simplu si un colier statement) pentru ca ma strange la o mana in partea de sus. Nu e nimic de la ei, e de la mana mea mea stanga - care e mai umflata de cand am avut probleme cu inima. Asa ca e al mamei si e foarte incantata de el (dar mi-a zis sa va zic ca e cam fix si pe mana ei, deci atentie la acest aspect). AICI puteti vedea si varianta pe galben.

Mi-au placut ambele pulovere si preturile sunt rezonabile pentru ceea ce ofera (ce-am vazut pe site aia am primit, chiar primul pulovar e mai misto decat mi s-a parut initial), asa ca Sheinside a trecut testul si probabil ca o sa mai comand de la ei. Daca va tenteaza ceva intrati pe site si uitati-va ca au vanzarea semianuala si sunt preturi bune la multe produse.

Nu pot sa inchei fara sa va spun ca pozele de mai sus le-am facut cu lacrimi ... de ras. Eu si mama luam puloverele, aparatul si ne mutam la vecini in apartament (v-am mai zis ca e practica frecventa - motivul: nu sunt caini care se vor vedete si tin neaparat sa apare in poza) ... am ras o ora de ne doare stomacul si avem numai poze de circ. Si ca sa demonstrez cele de mai sus va las cu doua poze elocvente pentru talentul nostru - mama incerca sa-mi arata maneca de la pulovar (ca doar a fost manechinul pentru poze) si nu stiu de unde facuse rost de ata aia pe ea, iar eu incercam sa-mi fac niste poze sa va arat pulovarul pe mine. Judecati singure cat de pricepute suntem.

14 comentarii

  1. Foarte draguta postarea! Imi place in special cardigan-ul. Iar mamei tale ii vine foarte bine. Ar trebui sa faceti mai des team work 😃 Sa le purtati cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, noi am mai incercat, dar se lasa cu ras si cu altele decat ce intentionam sa facem. :)

      Ștergere
  2. Felicitari! Deci a venit si comanda, ai fost si multumita, ai facut si poze si te-ai si distrat! :))) Dupa standardele mele, asta e o seara buna! La cat mai multe! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, era si cazul de ceva bun, saptamana asta a fost de cosmar, nu mi-am dorit vreodata sa treaca zilele mai repede. O seara frumoasa sa ai :)

      Ștergere
  3. Oh, e superb primul pulover! Imi place tare mult.
    Sa te bucuri de el, la fel si mama ta de al ei! Si iti doresc un weekend cat mai relaxant :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Super! Ma vucur ca nu te-au dezamagit si sunt ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am bucurat si eu cand le-am vazut si sunt sigura ca o sa le purtam cu placere si o sa radem cand o sa ne amintim de cat ne-am chinuit sa facem niste poze.

      Ștergere
  5. Eu am o slabiciune pentru puloverele reusite, so good for you!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-ti spun cate pulovare am eu ... am vreo 3 modele de la Victoria's Secret din gama lor Boucle (nu pot sa-ti zic cum se simt pe piele) pe care le am in 2-3 culori fiecare. :)

      Ștergere
  6. Imi place foarte mult primul. Sa le purtati cu placere, atat tu cat si mama ta .Ce bine ca in Bucuresti nu mai platiti taxe vamale, vreau si eu :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, nu stiu cum e cu taxele, cele 2 colete de pana acum au fost expediate din Olanda si d-asta n-au fost taxe, am pe drum unele din China, o sa vad cum e cand ajung. Sper sa n-am surprize ca-mi piere tot entuziasmul. Multumim, sa ai un weekend minunat.

      Ștergere
  7. Foarte frumoase si calduroase, sa le purtati cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoase ambele, imi place mai ales primul, pare foarte calduros! :) Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere