Prima impresie: Eucerin DermatoCLEAN

1.10.14


N-am mai scris de mult timp primele impresii despre produse de-abia incercate si m-am gandit ca e momentul s-o fac acum cu gama DermatoCLEAN de la Eucerin. Demachierea a fost si va ramane mereu pasul de baza pentru un ten sanatos si curat, produsele de ingrijire sunt absorbite mult mai bine de un ten curat care poate sa respire, iar eu personal nu concep sa ma duc la culcare fara sa-mi curat tenul (si daca stau in casa o zi intreaga tot imi curat tenul si ma minunez de fiecare data de cat praf e in jurul nostru).

Eu n-am mai incercat produse Eucerin de ceva vreme si asta m-a facut si mai curioasa sa le incerc si sa vad cum sunt. Gama DermatoCLEAN are ca ingrediente active complexul delicat APG (Alkylpolyglucoside) - indeparteaza eficient toate impuritatile si este indicat si pentru tenurile sensibile intrucat are o actiune delicata, glucoglycerol si acid hialuronic - hidratanti naturali foarte eficienti. Suna bine, nu?

In gama sunt 5 produse: lotiune micelara 3 in 1, demachiant de ochi bifazic, lapte demachiant delicat, gel de curatare si lotiune tonica. Preturile sunt intre 47 ron (demachiantul de ochi) si 55 ron (lotiunea micelara). Eu am primit pentru testare 3 dintre ele: lotiunea micelara, demachiantul bifazic si gelul de curatare si o sa va spun pe scurt cateva cuvinte despre ele in ordinea in care le-am incercat.

Lotiunea micelara imi place mult, este foarte blanda cu tenul, curata eficient si il las hidratat si matasos. Nu are nici un fel de miros si imi place la nebunie cum imi simt tenul dupa ce o folosesc. Si ca prima impresie mi se pare spornica. Gelul de curatare l-am folosit dimineata si imi place ca-mi simt tenul revigorat si curat dupa ce il folosesc, este nevoie de o cantitate mica pentru intreaga fata (eu am cam exagerez la primele 2 folosiri), insa simt nevoia sa aplic o crema hidratanta dupa, desi nu am senzatia ca-mi usuca tenul sau il strange, insa asta simt - ca are nevoie de hidratare. Demachiantul bifazic nu am apucat sa-l folosesc decat de 2 ori, insa mi-a placut mult. Este bland, dar foarte eficient, curata machiajul imediat si nu agreseaza deloc pielea. Iar ce mi-a placut in mod deosebit este ca n-a lasat vreo pelicula uleioasa, nu suport senzatia.

Ca prima impresie sunt incantata de produse si de-abia astept sa le folosesc in voie, sa-mi formez o parere definitiva. Voi ati incercat vreun produs din gama DermatoCLEAN? Va tenteaza ceva?

12 comentarii

  1. nu am folosit pana acum aceste produse,insa din descrierea facuta m-ai convins...sunt tentata sa le incerc! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, da ma tenteaza mult. Am cumparat ieri un gel demachiant de la Eucerin si mi-a placut la nebunie. Mi-a lasat pielea curata si am simtit un confort al pielii, de parca am folosit crema hidratanta. O sa termin ce am si imi cumpar acest set.
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa citesc pareri bune despre produse, eu in afara de un cleanser incercat recent nu prea mai stiu produsele lor.

      Ștergere
  3. Nu am folosit produse de la aceasta firma,poate pe viitor♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu chiar ai timp sa le folosesti, peste cativa ani o sa fie perfecte pentru tine. :)

      Ștergere
  4. Eu am folosit apa micelara de la Eucerin singura apa micelara folosita de mine pina acum asa ca nu am cu ce sa o compar. Aceste produse noi inca nu au aparut in farmacii sau inca nu le-am vazut eu. Ma tenteaza si celelalte 2produse dar depinde mult de ingredientele lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt cele mai bune produse si sunt geloasa pe tine ca doar tu te bucuri de asa ceva,trimite si mie <3

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am apucat sa folosec nimic de la EUCERIN inca, am o lista lunga de produse care stau la coada pt a fi folosite, dar e un brand care imi inspira incredere. Iar impresiile tale mi-au consolidat-o. Cu siguranta o sa incerc produsele la un moment dat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu aveam alte produse de incercat, dar curiozitatea a fost mare si imi pare bine ca am fost curioasa. :)

      Ștergere