Giveaway invitatii Make-Up Fest 2014

6.10.14

Va spuneam acum cateva zile (in postarea asta) ca as vrea sa ajung la Make-Up Fest si va spuneam si de ce. Intre timp am aflat si lista completa a oratorilor si interesul meu este tot la cote inalte. Puteti afla mai multe informatii despre eveniment pe pagina oficiala sau pe pagina de Facebook.

Ce ma tenteaza foarte mult?

Oxana Novacovici (make-up artist Atelier Paris) - Corectia in machiaj - contouring, corectarea formei ochilor si buzelor. Combinarea dintre tehnica acuarelei si cea a creionului

Ruxandra Dobrescu (profesor si director scoala de machiaj Kruger Brent) - Photoshop-ul pentru make-up artisti. Prelucrarea digitala

Diana Harja (Artist visual, cosmetoterapeut, Kosmeticos) - Calatorie interioara. Performance

Bine, recunosc, ma tenteaza toate, mai ales ca n-am mai ajuns de ceva vreme la un astfel de eveniment si mi-ar prinde bine sa ma rup de realitate si sa pasesc pentru cateva ore in lumea asta. Pana atunci insa am pentru voi 5 invitatii la eveniment - tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu pana duminica 12.10 si sa-mi spuneti de ce va doriti sa ajunge la Make-up Fest si care Masterclass va intereseaza cel mai mult. Luni pe 13 (sa vedem pentru cine e cu noroc) anunt cele 5 castigatoare.


Cele 5 castigatoare (va rog sa ma contactati pe mail pentru a-mi comunicate datele) sunt mentionate mai jos, insa daca nu va numarati printre ele nu fiti triste, mai am inca 5 invitatii de dat - detalii o sa gasiti un pic mai tarziu pe blog, asa ca aveti o noua sansa intrucat n-au fost foarte multe cereri.

Hanna
IoanaLar
Flory Florentina
Georgiana
Florina Fecioru

11 comentarii

  1. Mi-as dori sa ajung la Make-up Fest si chiar mi-as dori sa pot participa si la un MasterClass despre make-up. Cum sunt pasionata de machiaj, mi-am pus de-o parte niste banuti pt a face si niste mici cumparaturi. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana Harja e super talentata,facea picturi pe corp. E din Timisoara, pe vremuri mergeam la salonul ei. Nu vreau sa particip la concurs fiindca nu pot sa fac act de prezenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma pasioneaza machiajul, am fost si la expocosmetics de la romexpo, mi-am achizitionat multe jucarele si pt machiaj. Nu trebuie sa o mai amintesc pe Mirela Vescan deja cunoscuta care va fi aici prezenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, anul acesta chiar vreau sa ajung la Make-up Fest! Mi-as dori sa particip la MasterClass-urile
    sustinute de Mirela Vescan si Alexandru Abagiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am fost pana acum la Make-up Fest; am citit pe internet impresii dupa eveniment, si m-au convins. din toate master-class-urile ma atrage cel al Mirelei Vescan: make up artist roman, destul de popular in Romania, si mi-ar placea sa o vad exersandu-si arta.

    RăspundețiȘtergere
  6. cu siguranta mi-ar placea sa ajng la un masterclass Abagiu :

    RăspundețiȘtergere
  7. As vrea sa particip la eveniment pentru a descoperi produse/tehnici noi de make-up de la Alexandru Abagiu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anul acesta n-am ajuns la nici un targ de beauty si am pofta de cateva noutati cosmetice. Mi-ar placea sa ii vad pe Alexandru Abagiu, Mirela Vescan si Ruxandra Dobrescu, poate mai ales pe dna Vescan (am cunoscut-o in decembrie anul trecut si mi-a lasat o impresie foarte buna).

    RăspundețiȘtergere
  9. Pàna acum nu am fost la niciun targ de beauty si fiind acasa cu bebele am avut cat de cat timp sa ma delectez cu postarile voastre de make-up. Cum sunt o novice in ale machiajului, mi-ar placea sa merg la targ sa invat de la oameni specializati, pasionati de ceea ce fac.

    RăspundețiȘtergere
  10. Make-up fest vine intr-un moment foarte bun pentru mine; e vremea petrecererilor de firma, a evenimentelor de seara. Cum m-am apucat sa imi fac mana pe colegi si cunoscuti, realizez de la un machiaj la altul de ce produse mai am nevoie. Cap de lista sunt spray-urile fixatoare de la NYX, finish mat sau dewy, dupa care o baza de machiaj oil free si chiar cateva alte pensule (inca o pensula de blending nu e niciodata in plus!). .. si cateva nuante neutre pentru treceri frumoase intre nuante, asta mi-ar mai trebui. Pentru ca in orice machiaj eu ma focusez pe armonizarea trasaturilor si nu pe aplicarea a numeroase culori, masterclass-ul care prezinta cel mai mult interes pentru mine este cel al Oxanei, cu toate corectiile fetei.Sunt curioasa foarte tare de o corectie a buzelor, cele mici mi se par greu de mapat, mai ales cand o doamna isi doreste buze colorate. Astept un interes evenimentul, sper sa fie de calitate si sa exista si ceva reduceri! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Yurii! Mergem sa vedem pensulele de make-up pe treaba!

    RăspundețiȘtergere