Ghid de cumparaturi (5) - rosewe.com

2.10.14

Despre Rosewe nu prea am vazut pareri pe nici un blog, cred (sper sa nu ma insele memoria) ca am vazut niste linkuri si cam atat. Siteul m-a atras de la inceput, mi s-a parut foarte curat, cu multe pareri la produse, dar fara poze ale celor ce au cumparat, iar faptul ca ofera transport gratuit fara sa impuna o valoare minima mi se pare nemaipomenit in conditiile in care preturile nu sunt foarte mari. La prima comanda puteti beneficia de o reducere de 15% (sau chiar 20% daca va logati cu contul de Facebook) si din cate am vazut exista si posibilitatea sa asigurati coletul contra unei sume mici (trebuie sa studiez mai in detaliu acest aspect, dar mi s-a parut interesant).

Preturile la bijuterii (le puteti gasi aici) nu sunt foarte mari, insa selectia de produse lasa de dorit, asa ca eu nu prea am gasit nimic care sa ma atraga si sa ma faca sa vreau sa cumpar. Genti nu au deloc pe site, iar in afara de peruci nu am vazut nici un alt tip de accesoriu pe site si asta nu mi-a placut.

In privinta preturilor la haine am pareri impartite - am vazut atat haine cu preturi mult mai mici decat pe alte siteuri, cat si haine cu preturi mai mari. In acelasi timp am vazut modele de pe alte siteuri, dar cu imprimeuri mult mai interesante decat ce-am vazut pana acum (si ma gandesc la rochii, categoria la care probabil stau cel mai bine). Nu cred ca exagerez cand spun ca sunt mii de rochii pe site. Puteti vedea mai jos un colaj cu cateva rochii care mi-au placut - preturi si detalii gasiti aici. Un exemplu bun pentru comparatie e rochia asta pe care sigur ati vazut-o pe alte bloguri si i-ati vazut si pretul. Rochia de aici (am mai vazut modelul asta si pe niste nuante aprinse si n-aratau deloc rau) mi-a placut mult si posibil sa o iau, imi place prea mult ca sa n-o am - sunt curioasa daca ati banuit care este inainte sa dati click pe link.

http://www.rosewe.com/women-fashion-dresses-online-c21?lkid=3020

Alt lucru care mi s-a parut intersant pe site este faptul ca ies putin din tipar cu marimile si aici ma gandesc clar la cele ce depasesc 100 cm la bust, e greu sa cumperi ceva de pe siteurile astea. Si eu va zic sincer ca ma cam oftic cand vad niste chestii misto si cand vad dimensiunile imi piere tot cheful. Geaca asta este un exemplu foarte bun pentru situatia de care am pomenit.

http://www.rosewe.com/vogue-zipper-closure-long-sleeve-jacket-with-turndown-collar-g112389.html?lkid=3020
In ceea ce priveste tricourile si puloverele (pe care le-am analizat bine de tot) am pareri impartite - am vazut cateva lucruri pe care vi le-am aratat in postarile anterioare si mi-au placut mult la preturi mici si am vazut altele la preturi mult mai mari. Ca sa va faceti o idee: pulovarul asta (daca profit de reducerea de client nou il iau mai ieftin cu cativa dolari decat tot ce-am gasit pana acum) si tricoul asta (l-am gasit pe ebay cu 6-7 dolari). Cum vi se par preturile? 

Camasa de mai jos imi place la nebunie si din nou ma atrage pentru ca poate fi purtata si de o femeie cu bustul mai mare. O gasiti aici daca va intereseaza dimensiunile. Am vazut-o si pe negru si imi place la fel de mult, iar pretul nu mi se pare deloc mare, desi sunt constienta ca probabil as gasi-o si mai ieftin.

www.rosewe.com/gorgeous-v-neck-long-sleeve-red-t-shirt-g113303.html?lkid=3020
Concluzia: as cumpara cateva tricouri si camasi (am vazut niste culori super interesante la modele care mi-au placut pe alte siteuri), vreo 2 pulovere si multe rochii (cred ca asta e punctul lor forte - nu cred ca exista cineva care sa intre pe site si sa nu gaseasca macar o rochie care sa ii placa).

Disclaimer: Tineti cont ca toate cele de mai sus sunt parerile mele personale, bazate pe experienta si pe gusturile mele - daca aveti experiente cu siteul va rog sa lasati in comentarii parerea voastra astfel incat sa poata citi si alte persoane interesate.

8 comentarii

  1. Am auzit de acest site ,dar nu am cumpărat nimic:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sunt si cititoare care au cumparat si ne spun cate ceva despre produse.

      Ștergere
  2. E interesesant site-ul. Nu stiam de el. Recunosc ca am patit-o cu marimile de pe site-urile astea. Au fost mai mici decat ma asteptam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, marimile sunt marea problema, ca si materialul, de multe ori.

      Ștergere
  3. Eu marturisesc ca n-am auzit pana acum de site-ul asta. De fapt, cand am vazut prima oara link-ul pe Fb. pentru o fractiune de secunda am fost sigura ca ai scris Romwe gresit :P (ma scuzi!)
    Dar acum ma pierd printre rochii, brb! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de articol si de instiintare! Utile aceste articole :)

    RăspundețiȘtergere