The Jelly Pedicure

23.1.14

V-am aratat acum ceva vreme ca mi-am luat de pe ebay (din pacate acum nu am mai vazut si am impresia ca nu se mai fabrica) niste jeleuri pentru picioare - este un tratament pentru pedichiura (exfoliaza si hidrateaza pielea si unghiile) pe care l-am mai avut in trecut si mi-a placut mult si cum multe v-ati aratat interesate de el, am decis sa va povestesc cum se foloseste si ce efecte are.


Astazi am ales varianta Calm (lavender & lemongrass), am mai avut inca 2 variante (Zest si Chill) si mi-au placut toate. Fiecare cutie contine 2 plicuri (faza 1 si 2) si "mecanismul de functionare" este acelasi: se pun 3-4 litri de apa calda intr-un lighean, se toarna primul plic in apa, se asteapta 2 minute dupa care se roteste usor mana in apa si apa se transforma intr-un jeleu cu o consistenta semimoale (are niste granule care ajuta la exfoliere), se introduc picioarele si urmeaza partea de relaxare. Eu de obicei stau 10-15 minute, timp in care ascult muzica si incerc sa ma relaxez total.

Cand apa incepe sa se raceasca sau cand consider ca am stat destul torn cel de-al doilea plic in ligheanul cu apa (cu picioarele inca in lighean) si cu unul din picioare dizolv usor praful si jeleul se transforma in apa (colorata de data asta, ar fi fost prea de tot sa dispara si culoarea). Scot picioarele, ma sterg si am ramas cu o senzatie super misto (picioare usoare) si cu picioare relaxate si hidratate.


Am incercat sa va exemplific mai jos ce se intampla practic in momenul in care se toarna cele 2 plicuri in apa - n-am avut cea mai buna lumina, dar macar o idee va puteti face. Imi place la nebunie senzatia, insa nu am cum s-o explic in cuvinte, dar cel mai mult imi place cum ma simt dupa: usoara (chiar are efect asupra picioarele obosite si umflate, cum a fost cazul meu azi). Nu-mi amintesc pretul exact, insa nu cred ca am dat mai mult de 2-3 lire pe un pachet, un rasfat pe care il merit.


Cum vi se pare? V-ar tenta? Ati incercat vreodata ceva asemanator?

8 comentarii

  1. Aaaa, asta era pe Facebook! :)) N-am incercat asa ceva pana acum dar ma tenteaza tare!

    RăspundețiȘtergere
  2. ahaha cat de tare. E prima data cand vad asa ceva si e beton. E ceva inedit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow deci asta era pe fb. Nu m-as fi gandit la asta in veci. Pare interesant tare si as incerca. Sper sa se mai faca

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am incercat asa ceva, dar mi se pare super interesant ...de-ar fi si o varianta autohtona ce bine ar fi....

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare si amuzanta si daca te mai si relaxeaza e super bine :)
    O sa caut cu siguranta sa vad daca mai gasesc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vad ca exista site - http://jellypedi.com/Products si vad ca trimit si international - intereseaza pe cineva sa dam o comanda? Vad ca au un pachet interesant http://jellypedi.com/Jelly-Pedi-Ultimate-30Pack-Trial.html de 30 de bucati 10 de lavanda, 10 de aloe vera, 10 de menta

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe mine m-ar tenta mai mult pentru senzatia aceea de picioare in jeleu, daca pot spune asa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Andreea, da, asta era, m-am gandit ca n-o sa va dati seama :))

    Gabriela, chiar e misto, sigur ti-ar face placere :)

    Pareri Razlete, ala e siteul din SUA, inainte era si in UK si nu implica taxe vamale, dar nu mai e ...

    Anca D, chiar n-am auzit de ceva asemanator care sa se gaseasca la noi.

    cris, e o senzatia misto, un rasfat ...

    Adina, e interesanta senzatia, nu am cu ce s-o compar :)

    RăspundețiȘtergere