Sunday Ramble

19.1.14

Am avut o saptamana agitata, nu m-am odihnit cum mi-as fi dorit (de cand a inceput anul asta am tot avut probleme cu somnul si nu stiu de ce, am tot incercat exercitii de relaxare, parca nimic nu functioneaza), asa ca sunt un fel de placinta lesinata (asta referitor la prajiturica delicioasa cu care ma laudam aseara - macar misto de mine sa fac ....) care se misca in reluare.

Dimineata (a se citi pranz) m-am trezit cu Bella si Alma peste mine in pat si se chinuia fiecare sa-mi atraga atentia si in final (dupa mai bine de 3 luni) au inceput sa se joace, joaca cu multa maraiala, dar e un pas inainte. Asta dupa ce saptamana trecuta au reusit performanta sa stea amandoua in acelasi fotoliu si am avut timp sa le fac si poza. Se mai intampla si minuni ... iar eu am inceput sa cred ca am gasit-o pe Alma ca sa o ajute pe Bella sa mai faca miscare (chiar daca uneori o oboseste cu agitatia ei de catel tanar si nelinistit) si sa o scoata din rutina ei.


Mi-am facut o ciocolata calda (alba, de data asta) si am adaugat o prajitura mica cu stea, am deschis calculatorul si am inceput sa scriu. As fi vrut sa pregatesc niste postari pentru zilele urmatoare, dar n-am chef (desi ar trebui sa profit de lumina macar niste poze sa fac, am tot avut probleme cu lumina in ultima vreme si a trebuit sa renunt la niste idei pentru ca n-am putut sa scot niste poze ca lumea), mai am timp pana diseara.


As vrea sa incep sa ma duc din nou la masaj, sa vad daca reusesc cumva sa-mi fac si timp, ultimele 2 saptamani au fost nebune si chiar simt nevoia sa uit si sa ma detasez de tot, sper sa si reusesc ... si asta cat mai repede. Si ma bate asa un gand sa ma tund ... nu m-am decis inca ... dar ma tot gandesc la asta de ceva vreme.

Si sa nu uit ... cea care va primi carpa de muselina si varianta mini a cleanserul de la Pai este darlyst. Astept mail (sau mesaj pe Facebook) sa-ti trimit produsele.

Sa aveti o duminica frumoasa (linistita sau agitata - in functie de cum va doriti)!

14 comentarii

  1. Ce scumpe sunt amandoua, in poza zici ca sunt surori! :) Esti o norocoasa ca le ai si ele si mai norocoase ca te au pe tine.
    Ce pofta mi-ai facut de ciocolata calda.
    Iti multumesc tare mult pentru cadou, mi-ai facut o duminica frumoasa! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bine ciocolata aia calda. O duminica frumoasa in continuare:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca mai ai probleme cu somnul inseamna ca esti, inca, stresata. Exercitiile de relaxare ajuta dar pana nu rezolvi/descoperi/accepti "problemutza" nu te vei odihni bine peste noapte. Am auzit, de la fete in care am mare incredere, de Melatonina, substanta pe care o secreta si organismul, ar fi de mare ajutor.
    F dulci micutele tale ... chiar ca parca's surori sau mama-fiica.
    Weekend linistit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai cat de dulci sunt fetitele .La prima vedere ai impresia ca sunt surori :) . Ma bucur ca au inceput sa se inteleaga mai bine .Ce atenta era Alma , sunt atat de dragute amandoua , incat iti vine sa le pupi tot timpul .
    O duminica frumoasa iti doresc.

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu m-am linistit dupa alergatura de saptamana aceasta si ma bucur ca totul a iesit exact cum imi doream.Azi am iesit cu sotul la restaurant si acum ma pregatesc pentru o noua saptamana, desi mi-as dori ca si maine sa fie Duminica.Pupici pe boticul celor doua fetite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne, ce catei frumosi ai! pff ce pufosenii scumpe! sa fie sanatoase! si tu la fel!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoase sunt fetele tale! :)
    Sa ai o saptamana usoara si linistita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de frumusele sunt cele doua fete, zici ca-s surioare. Din poza n-ai zice ca nu sunt cele mai bune prietene. Scumpe foc!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. darlyst, toata lumea zice ca seamana, m-au intrebat anumite persoane pe strada daca aia mica e puiul Bellei :)

    Jade, a fost si buna, multumesc la fel :)

    Kyanna, nu prea sunt stresata, ci obosita, la mine melatonina nu are nici un efect, am incercat de vreo 2 ori. Habar n-am ....

    Anamaria, da, facem progrese, desi Alma e prea agitata pentru Bella si o oboseste, sunt zile cand Bella refuza sa iasa cu ea afara si trebuie scoase separat, catel cu personalitate, ce sa zic. O saptamana frumoasa sa ai. :)

    Adina, sa ai o saptamana frumoasa si plina de zambete.

    Anonim, multumim frumos :)

    Georgiana, multumim, o saptamana usoara si tie.

    Gabriela, daca ti-as spune cate rateuri sunt pana am reusit sa facem poza aia :))

    RăspundețiȘtergere
  10. cateluse dragute :) si eu am avut probleme cu somnul de cand a inceput anul asta, am inteles ca de la niste explozii sau radiatii solare, nu stiu nici eu exact, dar cei sensibili au probleme... eu nu am mai rezistat, incepusem sa ma simt si rau din cauza somnului si mi-am luat de la farmacie un fel de somnifere, se numesc bio melatonina... nu regret ca le-am luat :) din ce am vazut, nu creaza dependenta, te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Hmmm, ciocolata alba...tentant. E din aia la plic sau ai facut-o tu?

    RăspundețiȘtergere
  12. foarte frumoase catelusele :x

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  13. Incognito Fashion, eu am incercat melatonina si la mine n-a avut nici un efect. Am mai auzit si eu o gramada de oameni care au probleme cu somnul in perioada asta.

    Alexandra, am facut-o (lapte si ciocolata alba topita).

    Gya, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere