Skinlite Snail Age Regenerating Multi-step Treatment

7.1.14

Am rugat-o pe mama sa-mi cumpere masca (tratament sau cum vreti sa ii ziceti) in noiembrie din DM - era la oferta 4 ron si ceva si cum am mai incercat in trecut masti de la Skinlite si mi-au placut mi-a starnit curiozitatea "melc" din denumire. Insa n-am apucat sa o incerc decat zilele trecute, intr-o seara, cand am simtit nevoia sa stau si sa ma relaxez.


Tratamentul este format din doua parti: o fiola pentru regenerare (nu stiu de unde denumirea ca nu este nici o fiola, este un ser dens cu o textura foarte misto care se aplica pe toata fata, eu am aplicat si pe gat si pe maini ca era prea mult produs, care mi-a lasat pielea catifelata) si masca propriu zisa (masca sheet-type) pe care am lasat-o pe fata cam 20 minute, dupa care am intins pe toata fata si gat ce a ramas pe ten.

Mi-a placut? Da. O sa o mai iau? Probabil (am mai vazut inca una in DM dar n-am avut timp sa ma uit cu atentie ca ma grabeam). Nu sta cel mai bine la capitolul ingrediente, insa eu nu astept minuni de la tipul asta de produs, ci mai degraba il vad ca pe un rasfat la sfarsitul unei zile obositoare. Imi pun o masca si ma uit 15-20 minute la ceva pe Youtube si la sfarsit ma ridic din pat cu o stare de bine si o piele hidratata si multumita pentru moment.

Voi folositi genul asta de produs? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. tin minte ca am folosit cand eram in China o masca de genul, si ca mi-a hidratat tenul cat de cat. Oricum, dupa cum spuneai si tu, nicaieri nu exista miracole de la prima aplicare!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am mai folosit o masca de fata de mai bine de 3 ani. Nici nu le-am simtit lipsa, probabil ca sunt comoda asa ca un pas in minus in rutina de ingrijire a fetei e binevenit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit-o si eu si mi-a placut. Exact cum spui si tu, e ca un rasfat, fara pretentii maxime!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mai folosit o masca de cam prea mult timp..Nu stiu de ce, parca nu mai am timp de nimic.Interesant ambalajul, am sa o caut si eu, sper.

    RăspundețiȘtergere