Shopping de luni: Pai & Missha

13.1.14

Va spuneam acum cateva zile ca nu mi-a ajuns coletul de la Pai Skincare si deja intrasem la idei, mai ales ca imi doream foarte mult sa le incerc. Am profitat de oferta de care v-am spus aici si mi-am luat cateva produse, azi dimineata am primit coletul si zambesc ca un copil de atunci.

Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator l-am incercat din setul de mostre si mi-a placut la nebunie si de cand am vazut oferta speciala de Craciun (exfoliantul + masca Kukui & Kaolin + carpa de muselina la 35 euro) mi-am dorit sa o iau, insa de Black Friday cand au avut o oferta foarte buna n-am avut bani. Asa ca am profitat in decembrie.




Cleanserul cu camelie si trandafir l-am luat in varianta de 50 ml si a venit impreuna cu o carpa de muselina, l-am avut si pe el in varianta trial, asa ca stiu deja ca-mi place.


Noutatea este produsul cel mai bine vandut al celor de la Pai - Rosehip BioRegenerate Oil - care a fost cadou la aceasta comanda. De abia astept sa-l incerc si sa ma conving singura daca merita atatea laude.


In postarea asta va spuneam ca imi doresc sa incerc Super Aqua Marine Stem Cell Intensive Serum de la Mishha, asa ca mi-am comandat niste mostre de pe ebay si au ajuns mult mai repede decat ma gandeam eu ca vor ajunge. Am primit si cateva mostre de la Etude House, de-abia astept sa le incerc sa vad ce si cum.



N-am inceput rau saptamana asta, nu?

Si pentru ca la comanda de la Pai am primit doua carpe de muselina si mai am inca una pe o care o folosesc deja vreau sa ofer una dintre ele uneia dintre voi. Daca vreti s-o incercati (impreuna cu o varianta mini a cleanserului de care v-am spus mai sus) lasati un comentariu si spuneti-mi de ce le doriti si la sfarsitul saptamanii o sa aflam cine le primeste.


Sa aveti o saptamana frumoasa.

19 comentarii

  1. Arata promitator toate, chiar sunt curioasa cum e uleiul acela.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa vad daca mi se potrivesc si imi doresc sa revin cu o recenzie pozitiva. Comanda arata foarte bine, abia acum descopar aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce produse frumoase, abia astept sa vad efectele !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine arata toate..
    Sincera sa fiu nu am auzit pana acum de acest brand asa ca sunt tare curioasa sa aflu mai multe despre aceste produse pentru ca imi place tot ce e nou si promitator..

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te bucuri de ele si astept mai multe detalii dupa ce le vei folosi.
    Chiar sunt curioasa cum este uleiul, ma tot gandeam daca sa mi-l iau de pe beautybay, dar nu l-am mai vazut la oferta.
    Mi-ar placea sa incerc cleanserul, chiar trebuie sa imi cumpar un astfel de produs si poate voi alege ceva de la Pai, iar de carpa sunt si mai curioasa deoarece am devenit fana a balsamurilor de curatare si le indepartez mult mai usor de pe fata cu carpa.
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi doresc sa incerc aaceste produse care par a promite mult. Cu drag Dinu Maria

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, abia astept sa ne scrii despre ulei, si bineinteles ca as vrea sa incerc ceva de la Pai, brandul m-a facut curioasa de ceva timp. Daca iti place tie, sigur o sa-mi placa si mie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa te bucuri de ele, arata tare bine toate. Eu n-am incercat nimic de la PAI, poate o sa am vreodata curajul sa imi comand cate ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu! Eu! AM auzit de ei si sunt foarte curioasa sa le incerc produsele! Plus ca nu am folosit niciodata carpe de muselina la ritualul de curatare! Sper sa am noroc si sa le castig! Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  10. mamaaa, ce de bunatati! asteptam pareri despre ulei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am mai scris un comentariu dar cred ca nu s-a publicat pentru ca m-am izbit de o eroare ciudata. Ziceam mai devreme ca imi e familiar sentimentul. Astazi mi-a ajuns un colet iherb mult asteptat. Intrasem la banuieli ca s-a pierdut. Din fericire am avut noroc si de data asta. Acum abia astept sa incerc bunatatile

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa le folosesti cu placere, nu am mai auzit de aceasta firna, mi.ar placea sa le incerc, pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa le folosesti cu placere, imi plac aceste ambalaje micute si finute.
    Mi-as dori si eu sa incerc carpa de muselina pentru ca prima oara am citit la tine despre ea si vreau sa vad ce poate sa faca, m-ai facut curioasa.Cleanserul cred ca este si el de ajutor asa ca l-as testa cu placere, pentru o curatare mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  14. Arata chiar foarte bine, sa le folosesti cu mult drag :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca mi-as dori sa incerc produsul oferit de tine pentru ca este ceva nou si sunt super curioasa. SUnt sigura ca e un produs minune la casa omului,

    RăspundețiȘtergere
  16. BB cream-ul de la Etude e foarte bun. Insa nu il recomand pentru persoanele cu ten uscat.

    RăspundețiȘtergere
  17. Alice, am inceput deja sa-l folosesc, asa ca o sa urmeze un review pe blog dupa ce ma conving ce face si ce nu face.

    darlyst, carpa de museline mi se pare cam aspra daca o compar cu cea de la Liz Earle, insa combinatia cleanser + carpa chiar simt ca face o diferenta in aspectul tenului.

    Alina, multumesc, nu curaj iti trebuie, ci dorinta, d-aia puternica :)

    Gabriela, si eu am un colet iHerb pe drum, asa ca asteptarea continua, dar cine o sa incerce produse noi, nu? :)

    Incognito Fashion, multumesc, chiar imi face placere sa le folosesc, nu m-am entuziasmat de mult asa pentru niste produse.

    RăspundețiȘtergere