Sesiune de shopping: StrawberryNET

27.1.14

Am inceput bine dimineata (desi cand m-am uitat pe geam nu a fost asa frumos, adica e frumos daca stai in casa, daca e de iesit afara, se duce undeva tot entuziasmul) si sper sa fie o saptamana misto, plina de lucruri care sa ma faca sa zambesc. Am primit doua colete, astazi o sa va povestesc doar despre o comanda si zilele urmatoare despre cealalta, oricum nu ma asteptam sa primesc vreuna dintre ele atat de repede.

Ca imi place StrawberryNET stiti deja, ca profit atunci cand vad o oferta buna cred ca ati vazut deja de-a lungul timpului, exact asa s-a intamplat si acum. Am primit pe mail oferta cu nuantatorul Stila oferit cadou la o comanda de 25 de dolari, dupa care am vazut pe Facebook oferta cu setul de pensule oferit pentru ca au atins 2.000.000 likeuri (daca nu ma insel). Asa ca am cumparat 3 produse si am primit 2 cadouri.


Am ales 2 produse de la Elizabeth Arden si unul de la Fusion Beauty. Masca hidratanta n-o stiam, dar am citit pareri bune despre ea, asa ca am zis ca putina hidratare n-are ce sa strice, iar creionul iluminator (am ales nuanta Soft (cea mai deschisa) sper sa-mi placa, in ultimul an am tot incercat produse de genul asta de la mai multe firme. 

Fardul de obraz pentru contur si sculptare cu Amplifat de la Fusion Beauty in nuanta Haute ma tenteaza de ceva vreme, dar am rezistat pana acum, insa in final a ajuns la mine - mi l-am dorit prea mult ca sa nu-l am. Produsele de buze de la Fusion Beauty imi plac la nebunie, asa ca sper sa se intample la fel si cu blushul asta.


Fiind client vechi cu multe comenzi la activ, am primit reducere 15% la comanda (10% pentru numarul de comenzi si inca 5% pentru ca am cumparat 3 produse), iar cadourile au fost nuantatorul de la Stila cu SPF30 (am ales nuanta Light) si un set de pensule.


Ma asteptam ca setul de pensule sa fie de o calitate mai proasta, dar nu e chiar asa. La prima impresie pensulele nu pierd peri si par destul de ok lucrate, n-am de gand sa-l pastrez (probabil ca voi face un giveaway pe pagina de Facebook), asa ca n-o sa pot sa va dau mai multe detalii.


Am platit in total 85 ron si comanda mi-a ajuns in 10 zile, asa ca eu ma declar incantata si de comanda asta si sunt curioasa cu ce o sa ma mai tenteze StrawberryNET pe viitor.

25 de comentarii

  1. Cat de dragute sunt, iar blush.ul aarata ff bn :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept si eu o comanda de la ei. Inca de cand am plasat-o verific in fiecare zi trackingul sa vad daca nu a ajuns. Maine se face o saptamana, asa ca pe joi sper sa ajunga. Sa vedem cum vor fi pensulele. Cred ca voi mai da o comanda cat de curand. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce produse frumoase pentru doar 85 ron!!! Sa le folosesti cu placere! O zi frumoasa:)

    www.beautybellenotes.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Fardul de obraz arata foarte bine! Sa le folosesti pe toate cu mult drag, desi nu ma indoiesc c-ar fi altfel!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aștept și eu o comandă de la ei. Mă bucur că mi-am păstrat niște bani deoparte, căci oferta asta a picat la fix.
    Să folosești cu drag produsele comandate și pe viitor poate ne spui câte ceva despre masca hidratantă de la E. Arden!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa folosesti cu spor produsele . Sunt foarte tentante, trebuie sa recunosc. Si mie imi place acest site, am cateva comenzi facute la ei,dar am sesizat ca multe fete se plang ca primesc produse expirate si asta m-a cam pus pe ganduri .Produsele mele au fost ok pana acum, exceptie facand corectorul de la Estee Lauder..care dupa cateva cateva luni a primit un miros suspect si nu l-am mai folosit, desi termenul de valabilitate era mai mare .Printre altele mai am un blush crema de la NARS si nu am avut probleme cu el .Zilele trecute am primit un mail cu o oferta de -10% si ma bate gandul sa fac o comanda , dar inca nu stiu exact ce vreau :) . Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu astept comanda de la ei. Vine la posta normala sau la cea vamala? Nu am mai trimis comenzi in afara si nu stiu cum se procedeaza. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am cam uitat de strawberry in ultima vreme :( Am fost ocupata si am tot uitat sa ma uit sa vad ce oferte mai au. Se pare ca am pierdut, nuantatorul stilla mi l-as fi dorit. Abia astept sa vad ce parere ai despre el.

    RăspundețiȘtergere
  9. Maria, nu m-am gandit eu degeaba la el in ultimele luni :)

    Maya Secret, primesti aviz de ridicare, insa la ce vreme e acum, se poate sa dureze mai mult de 10 zile pana ajunge la tine, sunt multe drumuri blocate.

    Olivia, multumesc, d-aia imi si place Strawberry - afaceri profitabile si produse misto.

    RăspundețiȘtergere
  10. aurora, tot vor avea oferte in perioada urmatoare, asa ca e bine sa punem ceva deoparte; sper sa-mi placa masca, am citit de bine despre ea.

    Anamaria, eu daca am avut probleme cu produsele am cerut banii inapoi (mi se pare imposibil la numarul de produse pe care il au sa nu fie probleme cu anumite loturi, nu au cum sa verifice tot, dar nu comenteaza daca le spui ca e ceva in neregula, asa ca totul e ok in final).

    Anca, la normala, insa in Bucuresti nu mai exista vamala, daca nu esti din Bucuresti nu stiu unde va veni.

    Gabriela, nici eu nu m-am mai uitat pe site, dar astea 2 le-au vazut si nu le-am ratat :)

    Carmen, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt foarte foarte curioasa de nuantatorul Stila! :D

    http://colorspiritattitude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. Arata foarte bine blush-ul.Asteptam un review:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt din Bucuresti, deci m-am linistit. Voiam sa te mai intreb daca ai platit cumva TVA-ul. Sau tine de noroc, cum vor cei de la posta? Multumesc pentru raspuns. :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Laura, o sa scriu despre el cand il incerc.

    Anca Stefan, si eu de abia astept sa-l folosesc.

    Anca Manea, eu n-am platit niciodata taxe la comenzile de pe Strawberry.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am facut zilele trecute o prima comanda pe Strawberry...asta dupa ce am citit pe blogul tau
    Apropo ai primit doua produse cadou pt ca esti client vechi? Eu am avut o comanda mai maricica si doar un produs cadou.Mi-ar fi placut si mie setul de pensule. Ma chinui de ceva timp sa achizitionez unul :-)

    RăspundețiȘtergere
  16. IoanaLar, nu, am primit cele 2 cadouri ca am profitat de ambele oferte care erau valabile in momentul ala - una pe site si una pe Facebook, clientii vechi primesc doar reduceri, nu cadouri.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ok multam de lamuriri..de acum incolo voi intra si pe pagina lor de fb

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi place nuanta blus-ului, iar pensulele par dragutze.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna,
    Ai incercat nuantatorul Stila? Sau fardul Fusion Beauty? Am vazut ca sunt la oferta si m-ar tenta. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  20. Aha, le-ai bagat la sertar :)
    Si cum ar veni, eu cu cine votez? Hidratant Nuanţator Culoare Diafană sau Nuanţator Hidratant Culoare Discretă SPF 15? Stii cumva daca in afara de ambalaj si SPF au ceva diferit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simi, am incercat am oil-free sheer color tinted moisturizer, nuanta Light, e foarte sheer, deci acoperire foarte mica, e foarte deschisa nuanta Light, e ok ca prima impresie, dar nu stiu daca l-as cumpara.

      Ștergere
  21. Simi, nu, nu sunt la sertar, blushul l-am incercat ieri, insa nu m-a dat pe spate (imi place culoarea, dar parca nu se vede deloc pe fata). Nuantatorul nu am apucat sa-l folosesc, nu stiu daca sunt diferite sau nu, daca apuc sa-l folosesc zilele astea te anunt cum e.

    RăspundețiȘtergere