Ser intensificator pentru tineretea tenului Yves Rocher

5.1.14

Nu m-au atras niciodata produsele pentru ingrijirea tenului de la Yves Rocher (si cand spun asta ma gandesc la creme in special) si am mai spus asta pe blog, insa dupa ce am incercat acest ser imi dau seama ca nici nu le-am dat vreo sansa ca sa imi dau seama daca sunt sau nu bune de ceva.

Serul intensificator pentru tineretea tenului l-am primit de la Yves Rocher impreuna cu crema din aceeasi gama si m-a intrigat ambalajul, asa ca am inceput sa-l folosesc din seara in care l-am primit. Si bine am facut.


Nu ma dau in vant dupa ambalajul cu pipeta desi el a fost cel ce mi-a atras atentia la inceput (as fi preferat ceva cu pompa) pentru ca de multe ori se intampla sa fie nevoie sa apas de cateva ori ca sa iasa ceva, insa asta nu m-ar opri sa cumpar produsul. Textura este usoara, mirosul este placut si nu foarte puternic si intra repede in piele.

Eu l-am folosit ca baza pentru crema, insa si singur pentru ca de multe ori tenul meu n-a avut nevoie de mai mult. L-am folosit si dimineata si seara in functie de cum mi-am simtit tenul si de fiecare data mi-am simtit tenul hidratat si ferm.

Il folosesc de mai bine de 2 luni (cu inca un produs de care o sa va povestesc zilele viitoare) si chiar simt ca tenul meu este intr-o forma mai buna, pielea pare mai intinsa si mai ferma si prin urmare tenul pare mai luminos. Imi place mult desi nu ma asteptam la asta.


Daca l-ati incercat astept sa-mi spuneti cum vi s-a parut, iar daca nu l-ati incercat si va tenteaza urmariti ofertele de la Yves Rocher, l-am vazut de cateva ori pana acum oferit cadou la comenzi, dar nu i-am dat atentie si n-am facut tocmai bine.

Concluzia de azi: pana nu incerci n-ai de unde sa stii daca ti se potriveste sau nu un produs.

16 comentarii

  1. Eu l-am primit cadou la o comanda acum vreo 2-3 luni si de atunci zace pe etajera din baie, nu l-am folosit pt ca nu ma tenta, dar acum cu siguranta o sa il incerc

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Camelia
    Am avut un altfel de ser, ceva cu vegetal, mai demul Nu mi-a placut deloc, deloc. Cred ca l-am aruncat.
    In luna noiembrie mi-am facut cadou serumul antirid cu 30 de uleiuri pretioase. Acum, regret pt ca l-am luat. Nu imi place, este lipicios pe ten si nici nu am vazut vreo imbunatatire vizibila, desi l-am folosit aproape zilnic de cand l-am primit .
    Cred ca ma voi rezuma la geluri de dus si parfumuri.
    O seara excelenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu il urmaresc pe cel de la HydraVegetal, am crema de la ei si se pare ca e ok pentru nevoile tenului meu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim, are o textura usoara, eu cred ca o sa-ti placa.

    Anonim, nu stiu cum e serul ala, dar parca imi amintesc ca cineva mi-a laudat crema din gama aia. Si eu prefer produsele pentru corp de la ei, insa folosesc si produse pentru demachiere de la ei si imi plac destul de mult. Creme (fata, ochi) nu am incercat deci nu ma pot pronunta.

    Claudia, depinde mult de nevoile tenului, o prietena de-a mea are crema si ii place mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu l-am incercat si credeam ca nu este potrivit tipului meu de ten,.,...dar cred ca pe viitor daca il voi prinde la o oferta buna il voi cumpara

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu l-am incercat.. Dar am primit o crema de-a lor, Cremă concentrată compensatoare, cadou la ultima comanda si mama mea e incantata. Pretul intreg e 145 de lei, asa ca, oricat i-ar placea, nu o voi recumpara curand :))
    Au produse bune, dar si pretuile sunt maricele.

    http://culore.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am crema din acea gama si o ador! tot ce ai descris tu mai sus mi s-a intamplat si mie...sigur nu e de la crema si la tine? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. irina, vezi poate il prinzi cadou la vreo comanda, e mai bine asa

    Cu Lore, preturile sunt mari la creme, dar mereu sunt cadou, deci se poate si altfel.

    Diana, nu am folosit crema, deci nu are cum sa fie de la ea :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am incercat cateva creme pentru fata de la yves rocher dar asta se intampla acum multi ani. Acum recunosc ca nu le-as mai incerca, nu ma atrag deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa zic de creme, nici pe mine nu ma tenteaza, mama insa foloseste ceva de la ei si e multumita.

      Ștergere
  10. Este foarte important sa alegeti cremele in functie de varsta pe care o aveti. Cremele cu 30 de uleiuri sunt recomandate persoanelor trecute de 50 ani. Eu sunt foarte incantata de produsele lor dar le aleg in functie de necesitatile tenului meu si de varsta mea. Vi le recomand cu toata increderea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tenul are nevoi diferite in functie de perioada prin care trecem, insa nu toate cremele targetate spre o anumita categorie de varsta se si potrivesc. Sunt multi factori de luat in calcul in alegerea unei creme.

      Ștergere
  11. Pare interesant felul in care vine ambalat, cu aceea pipeta.Am avut un ser de la Duchesse cu Vitamina C, insa nu am vazut mari schimbari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu produsele Duchesse, eu am ceva cu vitamina C si-mi place mult, sunt la al treilea sau al patrulea tub.

      Ștergere
  12. Camelia, si eu am incercat acest ser, l-am primit cadou de la ei cand am facut cumparaturi de peste 79 de lei (asa ceva), au oferte bune. In cazul meu am observat ca tenul imi era mai luminos si mai hidratat. Am testat mai multe produse Yves Rocher (creme diverse, parfumuri, geluri de dus etc.) si pana acum de toate am fost multumita. Nu stiu cremele lor scumpe ce efecte au, dar Pure Calendula Cremă regeneratoare de zi şi noapte are efecte bune pentru tenul femeilor trecute de 50 de ani, cazul mamei mele am observat transformari vizibile de cand o foloseste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am incercat multe produse de la ei si-mi plac, cremele nu m-au tentat niciodata. Si mama foloseste creme de la ei si e multumita de ele.

      Ștergere