Queen Helene Mud Pack Masque

30.1.14

Sunt ani buni de cand tot aud/ citesc despre mastile de la Queen Helene (in special de Mint Julep, de care o sa va povestesc cu alta ocazie) si am tot zis ca le incerc, insa mereu am gasit altceva de pus in cos cand dadeam comanda pe iHerb. Acum cateva luni am cumparat ambele masti si aproape saptamanal am folosit una dintre ele, asa ca o sa va povestesc si voua cum mi s-au parut.


Este o masca clasica (sau de moda veche, cum spun ei) cu argila, dar care are un miros placut, desi s-ar putea sa nu placa tuturor acest aspect - mie imi place pentru ca astept sa ma relaxez atunci cand folosesc o masca si o aroma placuta intotdeauna ma face sa zambesc.

In ceea ce priveste textura nu sunt extrem de incantata - este un pic cam tare pentru gustul meu si iese cam greu din tub, e nevoie de putina atentie ca sa o intind pe ten (ambele masti cumparate de mine au "problema" asta, m-am gandit ca poate nu toate sunt asa, daca aveti vreuna dintre ele spuneti-mi daca la fel e si la voi), insa nu ma deranjeaza foarte rau aspectul asta.

Eu o las pe fata 15 minute (pana se intareste), dupa care clatesc tenul cu apa calduta ca sa o indepartez. Imi place? Da, imi lasa tenul curat si luminos, eu nu am pori dilatati deci nu pot sa spun daca are vreun efect asupra lor (cum spune producatorul) si nu cred ca o masca poate avea efect asupra liniilor fine, insa imi place cum imi simt tenul dupa ce o folosesc si asta e tot ce astept de la o masca.

Pretul (3.83 dolari pentru 226 grame de produs) este mai mult decat bun, iar mastile cu argila vor fi mereu la cautare (probabil pentru un ten gras sau cu probleme ar face mult mai mult), asa ca probabil o s-o mai iau pe viitor, desi va dura ceva vreme pana sa termin tubul asta.

Ati incercat-o? Cum vi se pare?

9 comentarii

  1. Eu am folosit de doua ori masca asta si in ambele cazuri m-a iritat groaznic la tample. Brandul asta nu e pt mine oricum, ca nimic din ce-am folosit de la el nu mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. ABeautyTale, posibil sa ai alergie la vreunul dintre ingrediente, eu chiar n-am avut nici o problema cu ea si nici cu Mint Julep si tenul meu nu este cel mai docil din lume.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi place! Chiar se vede diferenta cand mi-o aplic. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mereu imi reprosez ca nu aplic si eu o masca cu argila mai ales ca tenul meu gras mi-ar multumi. Masca asta e accesibila si e gata facuta, nu trebuie sa ma mai complic cu argila la punga si apa. Poate ma destept si ma apuc si eu de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriela, si eu am o punga de argila pe care am tot zis ca o fac masca - o singura data m-am incumetat, deci inteleg perfect ce zici :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Apropo de iHerb, Camelia, parca ti-ai comandat la un moment dat L-Theanine. Ai apucat sa-l testezi? Cum ti se pare? Stiu ca sunt cam off topic punand aceasta intrebare la postarea despre o masca de fata, insa acum mi-am amintit de suplimentele iHerb. :) O postare despre efectele acestora cred ca n-ar supara pe nimeni. O noapte linistita iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu prea folosesc masti cu argila, pentru ca nu am ten gras, dar o masca, cu efecte asupra liniilor fine... ar fi prea frumos sa fie adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iuliana Alina, nu am apucat, in ultima luna nu am luat nimic, cand il incerc te anunt :)

    Adina, nici eu n-am tenul gras, insa din cand in cand simt nevoia de o curatare mai profunda.

    RăspundețiȘtergere