Produse noi ... si nu chiar

25.1.14

Daca ma cititi de mai multa vreme stiti ca din cand in cand apelez la sertarele mele si gasesc acolo produse misto, exact asta am facut si azi ... n-am nimic cu iarna si nici nu zapada, dar nu-mi place de nici un fel ce se intampla afara si am vrut ceva sa ma faca sa zambesc. E atat de frig, am iesit dimineata afara cu Alma (Bella refuza sa iasa din casa de 2 zile, catel incapatanat, ce sa zic) si a trebuit sa merg cu ea in brate, batea vantul atat de rau incat era sa zboare (si nu exagerez deloc), iar cand am ajuns in casa am simtit ca mi-a paralizat fata. Ca sa ma binedispun am inceput sa caut si m-am intors victorioasa din cautarea mea.


De vreo saptamana ma tot gandesc la un fond de ten nou (m-am uitat dupa Nearly Naked de la Revlon, dar in final nu l-am luat), asa ca am scos din sertar un fond de ten de la Korres (Ginger&Vitamins) si o pudra (Wild Rose Compact Powder Brightening/ Flawless Finish), de abia astept sa le incerc si sper sa-mi placa.


La o comanda pe Strawberry de acum ceva vreme am primit cadou o pensula de i.d.Bare Escentuals - Heavenly Face si m-am tot uitat la ea, dar n-am folosit-o. Azi am decis ca e momentul sa ii dau o sansa si sa vad cum e, are reviewuri destul de bune si e o pensula din par de capra, destul de scumpa (30 dolari), care sper eu sa ma ajute cu aplicarea fondului de ten mineral.


Si nu in ultimul rand doua produse pentru buze de la MAC (pe care le-am primit cadou acum ceva vreme si pe care m-am chinuit sa nu le incep gandindu-ma la cele multe incepute deja): rujul Pretty Please si glossul Underage (unul dintre cele mai laudate glossuri de la MAC). N-am nici un dubiu ca o sa-mi placa la nebunie, glossul l-am mai avut intr-o varianta mini si stiu cum e, iar rujul ... a fost cererea mea.


Intentionez sa fac o baie fierbinte, sa ma asez pe canapea cu o cana de ciocolata (si poate si niste clatite daca nu ma apuca lenea) si sa ma uit la un film. Sa aveti o sambata seara calduroasa!

11 comentarii

  1. Ce de bunatati Camelia. Imi place tare mult nuanta rujului MAC..:) :* Pofta mare la ciocolata calda si clatite si relaxare placuta :*
    https://www.facebook.com/AnytaGyosMakeup?ref=hl

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc si eu sertare ca ale tale :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le foloseti sanatoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Rujul si gloss-ul au niste nuante superbe! Cred ca arata foarte bine pe buze!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt curioasa cum se vede rujul de la MAC pe buze. In poza pare un roz foarte deschis, albicios. Stiu ca ma tenta si pe mine intr-un timp. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata bine toate si, vorba Gabrielei, nu mi-ar strica nici mie vreo 2 sertare de-astea :))
    Apropo de vant, zapada si catei, si mie mi-a zburat biata de Jessy, noroc ca era in lesa. Cand si-a dat seama nu stia cum sa fuga inapoi in casa :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen, sunt niste culori frumoase, iar Underage nu e laudat degeaba de atata lume.

    AnytaGyu, multumesc :)

    Gabriela, pai si ce mai astepti? Da comanda de ele si aduna produse in ele (pont - ale mele sunt dupa usa) :))

    maria, multumesc

    Andreea, da, e o combinatie reusita.

    darlyst, nu e asa alb, alb e Bubbles, asta e roz toata ziua, chiar daca e unul pal. :)

    Georgiana, si tu? E un chin iesitul afara zilele astea - dureaza mai mult pana ne echipam decat plimbarea in sine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Rujul este minunat, iar ideea cu sertarele pline cu bunatati imi place mult, ar trebui sa o aplic si eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu ce nuanta a fost, nu-mi amintesc, dar nu cred ca a fost cea mai deschisa nuanta.

    RăspundețiȘtergere