Nivea In-Shower Body Lotion

9.1.14

Nu m-a tentat deloc acest produs atunci cand a fost lansat si probabil ca nu l-as fi incercat curand daca nu-l primeam cadou, dar m-am gandit ca daca tot il am sa vad si ce face si m-a surprins placut. Chiar imi place si-l folosesc destul de des.


Desi am o gramada de lotiuni si unturi de corp (unele din ele miros absolut delicios - ma gandesc la Oatmeal Cookies din gama Body de la Bed Head Tigi) sunt o lenesa (si asta inca e un cuvant prea bland) cand vine vorba de aplicarea lor. Stiu ca sunt persoane care nu concep asa ceva, dar asta sunt eu (si sunt ferm convinsa ca nu sunt singura) si nu cred ca o sa ma schimb curand.

Cred ca in-shower body lotion de la Nivea a fost gandita de o persoana care are aceleasi obiceiuri pe care le am si eu si mai cred ca nu s-a gandit rau deloc. Nu este cel mai nemaipomenit produs, insa miroase bine si lasa pielea catifelata, asa ca eu intind deseori mana dupa el cand ma grabesc sa ajung undeva si fac un dus rapid.

Cel mai des cred ca am folosit-o atunci cand ma grabeam undeva si trebuia sa ma rad si chiar nu mai aveam timp de cremuit si asteptat sa intre crema in piele inainte sa ma imbrac. Si pentru asta mi se pare ideal. Nu poate inlocui un produs "clasic" de hidratare, insa pentru ceea ce este isi face treaba foarte bine.

Si nu pot sa inchei postarea asta fara sa va povestesc ce mi-a "bubuit" mintea intr-o zi cand ma grabeam sa plec la masaj si trebuia sa ma rad pe picioare - de ce sa ma rad si dupa aia sa folosesc lotiunea, pierd prea mult timp - mai bine ma cremuiesc si ma rad. In prima faza n-a fost rau deloc, pielea piciorului a ramas chiar fina, lama a alunecat usor, distractia a inceput cand am vrut sa curat aparatul de ras si sa trec la celalalt picior - lotiunea se facuse cocoloase si mi-a luat o gramada de timp sa curat aparatul. Bineinteles ca pe al doilea picior n-am mai folosit lotiunea pentru a ma rade, ci am aplicat-o dupa - rezultatul: primul picior era mai fin, pe al doilea am reusit sa mi fac un semn ca doar ma grabeam (pierdusem timp sa curat aparatul). Sa nu faceti ca mine!

Ati incercat lotiunea? Cum vi se pare?

13 comentarii

  1. Ai semn de buna purtare pe picior, sa inteleg :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Alice, am, da's buna de carne si se vindeca, cel putin astea facute din prostie :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat inca lotiunea celor de la Nivea, desi mi-a cam facut cu ochiul acum vreo 2 saptamani in DM. Oricum o voi incerca si eu. Cat despre patania ta...imi pare rau pt. tine, dar stiu ce inseamna ca am mai avut si eu idei "geniale " care implicau lama de ras + picioarele mele, iar rezultatul era clar un dezastru :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) amuzanta intamplae
    Nu am incercat lotiunea insa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat lotiunile astea. Am auzit ca nu exceleaza la capitolul hidratare iar eu am pielea foarte uscata iarna, asa ca n-am fost, tentata, momentan, de ele. Poate mai la vara! Data viitoare sa tii minte ca lotiunea de corp nu e crema de ras! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mirjana, eu nu prea sunt atenta cand sunt cu aparatul in mana, nu stiu de ce ... am facut una atat de urata acum ceva vreme ca nici nu o spun. :)

    Cu Lore, amuzanta sau nu, s-a intamplat :))

    Deea, nu are cum sa se compara cu un unt de corp, insa pe fuga e bunicica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat lotiunea dar idei crete am si eu :))) Am o masca de par de la Gliss care a expirat de o luna si mai avea cam 25% continut. Si imi era mila sa o arunc asa ca am utilizat-o in loc de crema de ras. Pot spune ca e excelenta si aluneca foarte usor de pe aparatul de ras. Tot asa am mai folosit u sampon expirat la curatatul pensulelor de machiaj. Deci nimic nu se pierde!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici pe mine nu ma atrage si eu nici n-am primit-o cadou :D Deci probabil ca o sa ramana neincercata.

    RăspundețiȘtergere
  9. cred ca am ramas ultima bloggertita care n-a incercat-o. lasa ca o sa incerc si eu peste 1-2 ani, cand n-o mai fi la moda :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Şi eu am avut norocelul să o primesc în urma unui giveaway ♥.
    Am încercat-o o singură dată şi mi-a plăcut foarte mult. Lasă pielea fină, iar mirosul ei delicat chiar persistă ore bune pe piele.
    Weekend minunat, Camelia! :-)

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu o folosesc tot cand sunt pe fuga, imi lasa pielea destul de ok, insa parca nu se compara cu o crema/lotiune/unt de corp...
    Dar este totusi o inovatie in domeniu, trebuie sa recunosc.

    RăspundețiȘtergere