Konjac Sponge

14.1.14

Nu-mi amintesc cand si unde am auzit/ citit prima data de buretele Konjac pentru curatarea tenului, insa m-a intrigat pentru ca am mai avut acum cativa ani ceva asemanator (o alta forma) si mi-a placut. Varianta originala (despre care puteti citi aici) este scumpa pentru un burete ce trebuie inlocuit la cateva luni, insa cand am dat intamplator peste cel de mai jos pe ebay l-am cumparat fara sa stau pe ganduri (5 ron cu transport gratuit).


Ce este? Un burete din fibre (nu stiu cate de naturale, organice si ce s-or mai lauda cei ce-l fabrica/ vand sunt fibrele), tare cand este uscat, moale si fin cand se umezeste, care curata fata. Cum il folosesc eu? Aplic cleanserul direct pe el, dupa care il masez pe toata fata si gat, clatesc (atat fata, cat si buretele) si raman cu pielea curata si hidratata. Nu este deloc agresiv cu tenul si chiar simt ca face mai mult decat reuseste un cleanser singur (sau combinat cu o carpa de muselina).


Nu mi se pare foarte igienic (eu il las sa se usuce bine, dupa care il tin intr-un saculet), nu l-as folosi zilnic, insa o data sau de doua ori pe saptamana chiar simt ca ma ajuta sa-mi curat mai bine tenul, asa ca nu-mi pare rau ca l-am luat. Nu stiu cat va rezista, insa la cat costa nici nu conteaza - singurul aspect la care am grija este sa-l curat bine dupa folosire. Mai mult ca sigur o sa-mi comand altul cand asta nu va mai putea fi folosit.

Cum vi se pare? V-ar tenta sa-l incercati?

11 comentarii

  1. Da, m-ar tenta...dar cu siguranta nu pt folosirea zilnica . Exact cum ai spus si tu, de 1/2 ori pe saptamana.Pretul lui a fost mai mult decat bun, deci ai facut o afacere buna:).

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte interesant, e prima data cand aud de acest burete. Imi place ideea, mi se pare asa fin si cred ca nu e deloc agresiv cu fata. L-am incerca, clar.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am scris mai demult, il am si il folosesc destul de des.am unul si pentru corp.pupp

    RăspundețiȘtergere
  4. Anamaria, imi place mai mult decat ma asteptam si chiar simt o diferenta dupa ce il folosesc.

    Gabriela, nu e foarte cunoscut, desi si pe Youtube sunt o gramada de informatii despre el.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, m-ar tenta foarte mult, mai ales la un astfel de pret...Eu sunt putin obsedata sa imi curat cat mai bine si mai igienic tenul, sa am grija ce produse folosesc si sa nu imi pun orice pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut si eu acum cateva luni la o tipa pe Youtube si de atunci ma tot gandesc daca sa-l incerc sau nu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu il am, l-am comandat aici in romania(desigur am dat aproape 30 de lei pe el).mie imi place mult, si la cat este de moale, il folosesc in fiecare seara, dupa demachiere, doar muiat in apa calduta.nu stiu daca de le el exclusiv(cam in urma cu o saptamana am introdus in rutina un scrub aproape zilnic de la st.yves), dar pielea mea arata mult mai bine.pe langa ca am remarcat o reducere semnificativa a punctelor negre, faptul ca exfoliez fata permite probabil o mai buna absorbtie a hidratantului,tinand cont de faptul ca in aceste vremuri pseudoseci tenul meu mixt devine uscat.
    in alta ordine de idei, camelia, astept neaparat review pe uleiul pai, ala de l-ai primit ca mostra.in cazul meu, uleiul este obligatoriu prezent in fiecare dimineata, acum folosesc uleiul divin de la caudellie, dar bunele recenzii de la pai m-au cam pus pe jar (pacate de femeie pofticioasa, ce sa facem :-)).
    un an nou fericit ,multa sanatate si pace si multumire in suflet
    petruta
    si multe postari, te citesc zilnic

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina, chiar merita incercat la pretul asta, nu agreseaza deloc tenul si curata mai bine decat o simpla spalare cu un cleanser.

    ABeautyTale, nu te mai gandi atat, mai ales ca carpa de muselina de la Pai e mai aspra decat e buretele. :)

    Anonim, este si meritul lui, si eu simt ca se "aseaza" altfel produsele pe ten de cand il folosesc. O sa scriu despre uleiul de la Pai, deci la prima impresie mi s-a parut un pic mai gras si greu pentru gustul meu. Multumesc pentru gandurile bune, sa ai un an asa cum iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  9. varianta originala o puteti gasi pe www.longeviv.ro, nu este deloc scump si are o durata de viata pana la 3 luni de zile; tot acolo veti gasi si variantele pentru corp la un pret rezonabil, plus ca au multe promotii cei de la longeviv.cred ca e mai interesant sa incercam variantele originale daca tot ne sunt la indemana nu? kisssesss, buna postarea felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  10. un link de unde putem comanda de pe ebay? mersi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa atata timp nu stiu de unde l-am luat, dar sunt atatia vanzatori pe ebay care au, cauta dupa denumire.

      Ștergere