Inceput de zi ... varianta "I need to smile"

22.1.14

Ziua de ieri nu s-a incheiat foarte bine pentru mine ... seara am iesit sa cumpar ceva si cand veneam spre casa un "destept" (incerc sa ma limitez la cuvantul asta) cu o masina 4x4 m-a agatat in trafic, mi-a sifonat aripa masinii si nici macar n-a oprit. Putea sa fie mai rau de atat, dar oricum bine nu mi-a picat si nici nu vreau sa ma gandesc la bataia de cap care va fi ...

Am dormit putin azi-noapte si dimineata nu m-am trezit in cea mai buna stare, dar cum stiam ca am o zi plina m-am gandit ca e cazul sa fac ceva sa fac ziua mai frumoasa ... asa ca am inceput cu un dus (prelungit) si mi-am rasfatat putin tenul cu produsele de la Pai. 


Dupa care am aplicat Complex Caviar de la Floritene (pe care il folosesc de vreo saptamana si-mi place mult) si m-am ales cu un ten luminos si hidratat. Deocamdata n-am incercat decat fiola asta din cele 4 cumparate, asa ca multe nu am de povestit .... inca!


Am ales tarta Vanilla Lime de la Yankee Candle (una din tartele mele preferate), mi-am pus niste muzica relaxanta si m-am cuibarit pe canapea impreuna cu Bella. Am inchis ochii si m-am gandit la locuri frumoase si am incercat sa "evadez" putin.


Si pentru ca nu aveam pofta sa mananc mi-am facut o cana de ceai (am luat din Auchan un ceai verde cu aroma de menta care miroase foarte bine, insa ma asteptam sa fie altceva la gust - mai aromat) si am mancat 2 biscuiti ursuleti (copilul din mine, ce sa fac?).


Ma simt mai bine? Un pic. Zambesc? Da, cu toata gura ... voi ce faceti in diminetile cand aveti nevoie sa va ridicati moralul?

10 comentarii

  1. Sincer mai nou in diminetile pe care le pornesc prost fac ceva ce nu mi-as fi imaginat vreodata sa fac: ma duc si alerg. Eu care nu as fi alergat nici cu pistolul la tampla acum de cate ori ma simt terminata psihic vreau sa fug la propriu si sa imi golesc mintea de orice. Ajuta si o ceasca de cafea buna si eventual ceva dulce!:) Sper ca azi sa iti mearga din plin! N-am vazut biscuitii aia pana acum, de unde sunt? Cred ca fii-mea i-ar aprecia enorm!:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Deena, pe mine nu ma tin genunchii, oricum ma alearga cainii dimineata deci nu se mai pune ... din Auchan sunt luati, unde se vand produsele vrac.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte aiurea situatia prin care ai trecut .Nu ai reusit sa ii iei numarul ?
    Biscuitii sunt tare simpatici , cu siguranta si nepotelul meu i-ar aprecia :) .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca suntem in timpul saptamanii ma duc la munca si sigur ma iau alte ganduri acolo. In plus am colegii care ma binedispun de fiecare data. Daca sunt in weekend dorm tarziu si nu ma trezesc in graba, lenevesc mai mult langa o cana de cafea si o carte. Albumul "the wall" ma scoate mereu din groapa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cosmeticiana mea imi recomandase produsele Floritene! Nu le-am luat...nu m-am mobilizat! Sper sa-ti mearga bine cu ele!

    Ma bucur ca ai incheiat cu zambet! :)
    Ce fac eu in acest sens? Ascult muzica, ma uit cu fiica mea la desene animate, jucam ceva, beau o ciocolata calda, citesc ceva motivational...

    Pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu, in ultimul timp, cand sunt amarata (nu stiu de ce, dar asa mi-a venit sa zic) ma pun la geamul din dormitor, cu fundul pe calorifer :) si privesc in gol pe geam. Ma linisteste, dar nu stiu de ce.
    Sau daca am timp ies la plimbare pe jos si merg, merg...
    Ma bucur ca zambesti, un zambet cat de mic in fiecare zi conteaza! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anamaria, l-am luat, dar e bataie de cap multa ... forma m-a atras si pe mine, recunosc :)

    Gabriela, muzica ajuta mult, sunt de acord :)

    ilda, nu am probleme deosebite, nu stiu ce efecte o sa vad, sper doar la hidratare si fermitate :)

    darlyst, eu cand e cald ma duc in parc si ma uit la loc, imi da o stare de liniste cum rar mai simt.

    RăspundețiȘtergere
  8. Apropo de ce spune Deena, și eu alerg, e ceea ce mă ajută enorm să-mi limpezesc mintea. Și un duș fierbinte apoi e cireașa de pe tort. Oricum, te înțeleg cu mașinuța, e frustrant și am pățit-o și eu. Dar bine că a fost doar atât, o să fie bătaie de cap, dar fierul se face la loc. Tu să fii sănătoasă și sper că azi e mai bine. Gânduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce frumosi sunt biscuitii, cred ca si copilului meu i-ar placea...Cand sunt trista sau nervoasa, citesc o carte buna, ascult muzica, fac o baie relaxanta si desigur, mananc ceva dulce, de preferinta prajituri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Macnetize, multumesc, weekend placut

    Adina, eu cand sunt nervoasa sau ma deranjeaza ceva, nu am starea sa citesc ... muzica, ceva aromat ma atrage mai mult.

    RăspundețiȘtergere