Acid hialuronic Maxi Life

10.1.14

Va povesteam acum cateva zile de serul intensificator de la Yves Rocher si spuneam in postarea aia ca am mai folosit un produs in aceeasi perioada si ca urmeaza sa va povestesc ce e cu el. Ma refeream la acidul hialuronic de la Maxi Life (pe care il gasiti in farmaciile Centrofarm si in magazinele Plafar) care mi-a placut la fel de mult - concentratia este de 2%, cea mai mare la produsele de acest tip din ce-am citit. Ma stiti, nu le am cu datele tehnice si nici nu ma pasioneaza denumiri si concentratii, ci efectul.


Am primit si o cutie de capsule pe care le-am luat o luna de zile, insa nu prea am ce sa va povestesc despre ele pentru ca nu cred ca dupa o luna poti sa vezi efecte clare. Se recomanda o cura de 3 luni, insa eu dupa o luna nu am simtit ca durerile articulare s-au diminuat (era primul lucru la care ma asteptam), asa ca n-am continuat cura si nici nu cred ca le-as cumpara, pretul mi se pare foarte mare - 89 ron pentru 30 capsule.

In schimb gelul l-as cumpara fara sa ma gandesc - este foarte usor, intra destul de repede in piele si-mi lasa tenul hidratat. Eu l-am folosit seara pentru ca nu mi-a placut cum aratau produsele de machiaj aplicate dupa el si, asa cum va spuneam si in cealalta postare, combinatia a fost una reusita pentru mine.

Tenul meu arata mai bine ca oricand - pielea este ferma si hidratata, tenul este luminos si n-am avut in ultimele 2 luni nici un cos (nici macar in acea perioada a lunii), asa ca nu pot decat sa fiu incantata de produsele pe care le-am folosit. Cum am mai spus pe blog nu am probleme cu tenul, asa ca mi se intampla rar sa intalnesc produse care sa-mi ofere o imbunatatire vizibila a conditiei tenului si care sa ma faca sa realizez ca ceva s-a schimbat.

L-ati incercat? Va tenteaza?

7 comentarii

  1. Si mie mi-a placut mult de tot gelul!
    Am folosit mai bine de jumate din el, tot asa seara, si sunt foarte incantata!
    Pastilele inca nu le-am luat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, chiar au facut treaba buna cu gelul asta, sper sa mai avem surprize asa placute. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am vazut cand a aparut si mi-l doresc de aunci. Are un pret putin piperat si am stat departe dar chiar vreau sa-l incerc. Acum cu atat mai mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am folosit pastilele.Sunt foarte bune.Chiar am vazut rezultate.Mirela

    RăspundețiȘtergere
  5. Il am si eu, insa din pacate nu l-am folosit zilnic...daca il aplicam intr-un strat prea gros, arata cam aiurea si l-am lasat intr-un sertar.Pilulele le-am luat pe toate, insa nu am observat nici o diferenta si intr-adevar pretul este cam mare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabriela, sigur o sa-ti placa, e un produs bun.

    Mirela, la nivelul pielii ai vazut rezultate?

    Adina, aplica mai putin, nu e nevoie de mult produs la o aplicare si intra repede in piele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deja l-am scos din sertar si astazi l-am folosit pe fata curatata foarte bine, in cantitate mai mica.Sa vedem ce efecte va avea...

    RăspundețiȘtergere