14 pentru 2014 - pofte si atat?

6.1.14

Parca nu mi-a venit sa incep anul asta fara sa va spun ce-mi doresc - si ma refer la produse de beauty si accesorii care se pot cumpara cu bani, astea-s uneori mai usor de obtinut. Unele sigur le veti vedea in sesiuni de shopping, altele vor ramane doar la stadiul de dorinta.

Si o sa incep cu o geanta - Elle Satchel de la Rebecca Minkoff - nu stiu unde si cum am vazut-o, dar mi-a placut din prima clipa si pe masura ce-am studiat-o mi-a placut si mai mult. 


Vreau sa incerc produsele din gama Happy Light de la Bourjois, in special fondul de ten si concealerul, dar n-as spune nu nici primerului. Am tot citit/ auzit pareri bune despre ele si sunt chiar curioasa.


Despre produsele John Frieda din gama Luxurios Volume v-am mai spus ca vreau sa le incerc si asta sigur nu va ramane la stadiul de dorinta (daca va tenteaza le gasiti pe feelunique.com) - acum folosesc gama Brilliant Brunette si imi dau seama ca uitasem cat de mult imi plac produsele astea.


Am reusit sa-mi distrug perechea preferata de ochelari de soare, asa ca vreau o pereche noua - tip Aviators (ani de zile nu i-am suportat si acum sunt singurii pe care ii port), nu trebuie neaparat sa scrie Ray-Ban pe ei, dar pot spera, nu?


N-am incercat nici un produs de la Natura Siberica, dar serumul de mai jos imi cam face cu ochiul. Foarte posibil sa il incerc spre sfarsitul anului, ma mai informez.

 
Tot pe lista cu ingrijirea tenului se afla si New Turn Therapy Special Set de la Skin79, contine 3 serumuri (Wrinkletox Collagen Serum, White Vita C Serum si Repair Amino-Acid Serum) si ma tenteaza rau de tot, foarte posibil sa-l vedeti pe blog anul asta.

 

Intrucat am incercat o gramada de produse pentru domolirea firelor se par rebele (in cazul meu zulufi de-a dreptul) si nici unul nu s-a dovedit a fi ala pe care il caut (desi cateva s-au apropiat) urmatorul pe lista este Pomegranate Green Tea Anti-Frizz Serum de la Organix.


Ambient Lighting Powder (nuanta Diffused Light) de la Hourglass cred ca va ramane la stadiul de dorinta pentru ca pretul este piperat, dar asta nu inseamna ca nu mi-o doresc cu adevarat.


Un alt serum e pe lista de dorinte, de data asta unul de la Missha si anume Super Aqua marine Stem Cell Intensive Serum, insa cu asta e mai simplu - o sa comand cateva mostre sa vad cum e si daca imi place pot sa-mi iau produsul full size.


Micro Polish Cleanser de la REN (din care am avut o varianta travel size de 25 ml si care mi-a placut la nebunie) este pe lista mea, insa astept sa vad cum e exfoliantul cu Kukui de la Pai Skincare pe care l-am comandat deja si care dintre ele imi place mai mult.

Desi n-am nevoie de alte pensule imi fac cu ochiul doua pensule Eco Tools: Airbrush Concealer Brush si Tapered Blush Brush.


Tratamentul de par cu ulei de jojoba de la Queen Helene este ceva ce mi-as dori sa incerc, ar mai fi si uleiul de cocos pe care tot l-am vazut laudat si mi-a fost recomandat, insa mie nu-mi place cocosul si asta ma tine pe loc.


Pentru ca mi-au placut foarte mult gelul de dus si lotiunea de corp cu verbena de la L'Occitane as vrea la primavara sa incerc si apa de toaleta din aceeasi gama.


Si nu in ultimul rand uleiurile de corp de la Weleda ma tenteaza foarte tare - nu stiu care dintre ele il vreau mai tare, asa ca probabil o sa-mi iau setul cu cele 5 mini produse ca sa ma decid.


Si ma opresc aici, desi dorinte mai am. Cateva dintre cele de mai sus vor ajunge in posesia mea pentru ca imi doresc sa le incerc, altele nu stiu sigur, vom vedea ce aduce anul asta. Voi ce aveti pe lista cu dorinte anul asta?

12 comentarii

  1. Imi plac foarte mult ochelarii si geanta . Nici eu nu am suportat acest gen de ochelari , pana cand am fost la un control oftalmologic si acolo am probat mai multe perechi si am constatat ca nu-mi stau deloc rau :) .
    Cat despre lista de dorinte, imi doresc foarte mult sa incerc Erase Paste de la Benefit, am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lui si definitiv este unul dintre produsele de pe lista mea .Desi nu mi-a placut niciodata apa de parfum J"adore de la Dior, am testat recent apa de toaleta si mi-a placut la nebunie, definitv e pe lista de dorinte :) . Un alt produs pe care mi-l doresc este High beam de la Benefit (la fel o gramada de laude la adresa lui) . Lista continua dar ma opresc aici :) Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anamaria, High Beam l-am avut si e ok, dar nu m-a dat pe spate, Erase Paste nu stiu cum e, dar stiu ca e laudat, daca il incerci sa-mi zici cum ti se pare. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca vrei sa incerci uleiul de cocos, ti-l recomand pe asta:
    http://www.iherb.com/Now-Foods-100-Natural-Coconut-Oil-7-fl-oz-207-ml/516
    Nu are miros, deci nu ar avea de ce sa te deranjeze:).
    Eu tocmai l-am terminat. E excelent pentru par, trebuie sa dau o noua comanda:).

    RăspundețiȘtergere
  4. Deea, multumesc frumos pentru informatie, l-am pus in wishlist si la urmatoarea comanda il iau. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vreau produsul Hourglass, dar asa as vrea sa il pot testa inainte... Vezi ca Bourjois a adus in Ro numai concealerul din gama asta, dar fondul de ten si primerul sunt la reducere pe Asos - http://www.asos.com/search/bourjois-happy-light?hrd=1&q=bourjois+happy+light.

    RăspundețiȘtergere
  6. Alice, unde sa testam? ca n-avem unde, si eu as vrea, le-am vazut la reducere, dar n-am bani de ele acum, multumesc oricum :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu imi doresc mult dar mult de tot cateva produse de la Hourglass. Problema cea mai mare nu este neaparat pretul, cat faptul ca nu gasesc o sursa calumea de unde sa iau.
    Spor la bifarea tuturor dorintelor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Happy Light de la Bourjois e pe lista mea de dorinte de curand. Cred ca l-am vazut undeva la oferta si asa am aflat de el. Am cautat si am gasit doar lucruri de bine. Mi le doresc pe toate 3.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am pe listuta apa de toaleta cu verbena de la L'Occitane, miroase demential si dupa o vreme isi schimba mirosul in ceva vanilat la fel de placut. Singurul lucru care ma retine (in afara de portofel) este ca parfumurile de la L'Occitane au o rezistenta foarte scazuta, o ora - doua.

    In rest, eu am avut 2 serumuri diferite de la Natura Siberica, mi-au placut enorm si nu imi vor mai lipsi din casa de acum incolo. Buy it!

    RăspundețiȘtergere
  10. ABeautyTale, cred ca in afara de ebay pentru Hourglass nu prea avem variante.

    Gabriela, si eu numai de bine am citit/ auzit si cum mi-a placut si Healthy Mix mult va tenteaza si mai tare.

    Orjen, merci ca mi-ai zis de rezistenta, nu stiam, n-am incercat nici un parfum pana acum, am si citit la tine de unul din serumurile de la Natura Siberica acum ceva vreme, nu-mi mai amintesc de care.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Camelia: Eu zic sa testezi mai intai pe incheietura, vezi ce parere ai la cateva ore dupa si apoi te hotarasti. Desi mie imi place atat de mult cum miroase incat mi-as asuma, probabil, riscul de a cara dupa mine sticla :)

    Da, am scris despre serumul pentru ten gras cu AHA, care, din pacate, nu mai este de gasit deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am ceva anume in cap, adica nu o firma anume, poate ceva creme anticelulitice, sa incep din nou lupta:)).Insa nu stiu spre ce sa ma indrept.Mai vreau un scrub bun pentru corp si un ulei de argan.Imi place mult geanta pe care ai ales sa o pui in capul listei.

    RăspundețiȘtergere