Da! Se poate si asa!

17.5.12

Recent (nu chiar asa recent, dar nu conteaza foarte mult asta) m-am speriat de cate produse de machiaj am adunat in ultima perioada si mi-am impus sa nu mai cumpar nimic si sa incerc sa termin din cele ce sunt deja in sertarele mele. Nu mi-a iesit chiar asa bine partea cu cumparatul si inca ma lupt cu anumite pofte, dar incerc sa folosesc anumite produse care cred eu ca e cazul sa "dispara".


MSF Natural nuanta Light de la MAC si Blot Powder tot de la MAC sunt primele 2 care au atins acel punct in care zici "gata, l-am terminat", pe aproape sunt inca cateva produse tot de la MAC (Moth to Flame Dazzleglass, rujul Blankety si inca un gloss a carui nuanta nu mi-o amintesc acum), fondul de ten Sheer Glow de la Nars (care a redevenit preferatul meu in ultima perioada, dar nu e problema ca se termina ca mai am o sticla intreaga) si inca alte cateva produse care sunt pe acelasi drum.

Voi ce produs ati terminat in ultima perioada?

8 comentarii

  1. ultimul produs terminat este rujul Essence ''in the nude'' :)
    Am o senzatie de bine cand mai si termin ceva...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo! Problema e ca sunt prea multe tentatii, atatea cosmetice care de care mai frumoase si mai atragatoare. Si eu m-am pus pe consumat de ceva vreme, pt. ca de cand citesc bloguri de beauty am adunat prea multe. Dar suma viciilor ramane constanta, asa ca acum ma uit pe site-uri cu rochite si pantofi. Of, of ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo tie!!Si eu sunt in proces de consumat si in pauza de cumparat. Ultimul produs terminat e un fard mono pe care l-am folosit zi de zi in ultimii 3 ani. Si am pe picior de dat duhul un ruj, o pudra, un creion de ochi si o pudra iluminatoare. Ma abtin cu greu dar mi-am promis sa fiu cuminte cu cumparaturile pe cat posibil!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma straduiesc. Am terminat cateva blasamuri de buze, o pudra si un fond de ten. Stau prost, in schimb, cu fardurile de ochi. Nu vrea nici o paletuta sa se termine...

    RăspundețiȘtergere
  5. am incercat si eu.e greu sa nu cumperi . bafta in continuare:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo! si eu incerc, dar nu reusesc cu atat de multe chestii pe cat mi-as dori. Un Mineralize Skinfinish Natural am terminat si eu. Si mai am putin putin si termin si TFSI. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am reusit sa termin o pudra pe care am folosit-o exclusiv mai mult de un an de zile. In rest, doar creme de corp, de maini, geluri de dus, rimel. Fardurile, rujurile si ojele (adica cele din care am N bucati) nu cred ca le pot termina vreodata :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu prea reusesc sa termin produsele :) Ca si tine, imi cumpar foarte multe si le incep pe toate :) Singurele care se "evapora" sunt spumante de baie de la Lush :)

    RăspundețiȘtergere