Epilare la Krystal Studio

3.5.12

La sfarsitul lui martie, am luat un voucher pentru epilare la 19 ron la un salon din zona Baba Novac (Rucar), dar n-am reusit sa ajung decat acum cateva zile. In momentul in care am cumparat voucherul n-am gasit nici o parere despre salon, insa inainte de Paste am vazut o postare despre o experienta nefericita la cosmetica la acest salon si am avut o strangere de inima si m-am gandit chiar sa nu ma mai duc.


Timp de 7 ani m-am epilat la aceeasi cosmeticiana care acum e in postnatal, iar in ultimele luni am tot folosit lama si parul meu a crescut aiurea si in toate directiile. Gandindu-ma si la ceea ce citisem, am ajuns la salon in stare de alerta si am zis ca la primul lucru suspect, ma ridic si plec. In final toate temerile mele s-au dovedit a fi nefondate si experienta a fost una mai mult decat placuta.

De mine s-a ocupat Alina (pe care am intrebat-o direct daca a avut probleme cu vreo clienta in ultima perioada si i-am spus ca citisem de rau despre salon si mi-a spus ca ea nu s-a ocupat de tratamente cosmetice in ultima luna, deci banuiesc ca experienta de care am citit a fost  pe cealalta tura) care a fost foarte amabila si mi-a raspuns la intrebari si pe care o recomand cu caldura.


Are o mana foarte usoara si rabdare sa se ocupe de toate zonele asa cum trebuie, o tehnica diferita fata de ce stiam eu si a folosit un alt tip de ceara (cu o culoare cam ciudata si nu transparenta - ca tot e nebunia asta cu ceara transparenta si colorata) insa a fost cea mai nedureroasa epilare din toata viata (desi a fost o epilare totala cu un par crescut un pic prea mult). I-am spus la inceput ca am ceva probleme cu zona axilei (in trecut m-am iritat de nenumarate ori, avand o sensibilitate si au fost perioade cand nu s-a putut folosi ceara in zona aia), insa mi-am facut griji degeaba, iar la final mi-a aplicat pe toate zonele un ulei racoritor, care a incheiat placut o experienta buna.

Prin urmare am luat numarul Alinei si in mod sigur o sa ma mai duc la ea pentru ca mi-au placut ea si modul in care isi face meseria. Detaliile despre salon nu m-au interesat foarte tare (este un salon de cartier, camera de cosmetica si cea pentru manichiura si pedichiura sunt undeva la subsol si trebuie sa cobori niste scari pentru a ajunge la ele) pentru ca nu aveam de gand sa incerc alte servicii.

Daca sunteti in cautare de o persoana priceputa si va temeti de epilatul cu ceara, v-o recomand pe Alina fara retineri. O sa iesiti incantate de acolo, asa cum am iesit si eu. Despre celelalte servicii nu stiu nimic, insa epilatul la Alina il recomand.

* pozele sunt luate de pe blogul salonului

Later edit: azi (27.08.2012) revin cu o rectificare despre serviciile la acest salon pentru ca au dat dovada de neseriozitate totala - am avut o programare facuta pentru ora 10 (programare facuta acum o saptamana si am lasat numarul de telefon pentru contact), am ajuns la ora 9:55, nu era nimeni la cosmetica, fata de la receptie mi-a zis sa iau loc ca trebuie sa apara colega; dupa 10 minute de asteptare, a sunat-o pe cea de la cosmetica si au avut un dialog foarte interesant in care cosmeticiana a intrebat cand  e urmatoarea programare (era la ora 13) si mi s-a spus sec ca nu mai vine la programare si sa vin mai tarziu; atitudinea totala neprofesionala m-a lasat fara cuvinte: nu "ne cerem scuze", nu "a intervenit ceva", mi s-a spus chiar obraznic ca nu e vina ei si sa ma reprogramez, i-am spus ca mi-am schimbat programul pentru programarea aia si ca nu am timp sa vin mai tarziu sau maine ca nu plec de la munca cand vreau eu - a ridicat din nou din umeri si mi-a zis ca asta e. Eu, una, nu mai calc acolo!

8 comentarii

  1. de cand asteptam o recomandare pt cosmetica :)
    am sunat sa ma programez la Alina pt epilat. multumesc mult de tot, sper sa fiu si eu la fel de multumita de ea :*
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept sa-mi zici cum a fost. :)

      Ștergere
    2. Tocmai am venit de la epilat. Dupa cum am zis, m-am programat tot la Alina..a decurs totul f bine, foloseste ceara traditionala, dar cremoasa. Nu m-a durut aproape deloc, a fost f rapida dar in acelasi timp blanda. Tot timpul m-a intreabat daca frige ceara, daca ma doare :) mi-a placut :) epilatul lung m-a costat 29 lei(nu am avut voucher).
      Multumesc pt recomandare!

      Ștergere
  2. Imi parea cunoscut numele salonului si nu stiam de ce am facut analogia cu experienta negativa.Cred ca am citit amandoua aceeasi postare,la Dorina,daca nu ma insel.
    Deci nu-i dracu` asa de negru,iar lucrurile frumoase se pot intampla oriunde,oricand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca da, nu mai stiu unde am citit, stiu doar ca am vazut un link pe Facebook si mi-a sarit numele in ochi. :)

      Ștergere
  3. Eu scrisesem postarea cu pricina :)).
    Ce ma bucur ca tu ai avut o experienta ok la acest salon!
    PE tipa la care am fost eu o chema Raluca parca, deci nu e aceeasi.
    Oricum, la epilat nu prea avea ce sa se intample asa nasol (doar sa te iriti un pic mai mult), dar pe fata e cu totul alta poveste....
    Oricum, din cauza a ceea ce mi s-a intamplat nu as mai calca in acest salon nici pentru alte servicii pentru ca imi e frica.

    RăspundețiȘtergere
  4. oooffff:(
    foarte urat cum au gestionat situatia :|

    RăspundețiȘtergere