Prima impresie: VO5 Gloss Me Smoothly

29.5.12

N-am mai scris de mult timp o prima impresie despre un produs, dar am stiut de cand am folosit produsele astea prima data ca asta va urma. Am auzit de VO5 in perioada in care am auzit si de TRESemme, insa in afara de niste produse de styling (de pe okazii) nu am incercat altceva.

Vineri am intrat intamplator intr-un magazin care aduce produse din Germania si UK si cand am vazut seturile de sampon si balsam am stiut ca vreau. M-am decis la varianta Gloss Me Smoothly pentru par "frizzy" dar am vazut ca mai erau si variantele Give Me Moisture si Nourish Me Truly. Am dat 16,50 ron pe setul cu sampon si balsam, fiecare avand 250 ml (existau si separat la 9 ron bucata si era si varianta pentru folosire zilnica Revive Me Daily, singura pe care nu am vazut-o a fost cea pentru volum Plump Me Up). 

Din cate stiu eu toate variantele astea au fost lansate anul trecut si parca mai exista inca una, dar nu-mi amintesc de ea acum. M-am uitat pe siteul celor de la Superdrug si preturile sunt 1,99 lire pentru varianta la 250 ml si 3,49 lire pentru varianta la 500 ml, asa ca pretul platit de mine e mai mult decat bun.


Intrucat trebuia sa ma spal in acea seara si curiozitatea mea atinsese cote alarmante, am decis ca e cazul sa le folosesc si sa vad cum sunt. Si am iesit din cada incantata de ele si de parul meu. Au un miros superb (o combinatie delicata de iasomie si floare de portocal, care ramane subtil in par) si contin 5 tipuri de ulei (argan, avocado, jojoba, caisa si samburi de struguri) si promit sa faca parul cret si rebel mai usor de aranjat si sa-l lase matasos si stralucitor. Si pot sa va spun ca exact asta fac.

Imi place ambalajul pentru ca este foarte usor de folosit produsul, imi place mirosul pentru ca iti da impresia ca folosesti un produs mult mai scump, dar mai ales imi place ce fac cele 2 produse pentru parul meu. Nu am folosit nici un alt produs de styling si parul meu s-a asezat foarte frumos, a ramas foarte matasos (nici toate tratamentele/ uleiurile/ serumurile pentru par incercate pana acum n-au avut efectul asta) si are o stralucire aparte, astfel incat am fost intrebata daca m-am vopsit recent.

O sa fac un review dupa cateva saptamani de folosire (nu stiu cum se vor comporta in timp tinand cont ca au totusi in compozitie 5 tipuri de ulei) dar in momentul asta sunt pur si simplu incantata de ele.

11 comentarii

  1. suna foarte bine..dar unde este acest magazin care aduce produse din Germania si UK?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe magazine care aduc marfa asa, fostele TCM (Stoc Market acum), cel de care am spus eu este in Piata Minis.

      Ștergere
  2. ahaa..tocmai vroiam sa intreb si eu !

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi pentru pont,draga mea! o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa caut si eu aceste produse arata bine si sper sa aiba si la mine acelasi efect:)

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu, si eu vreau par matasos. Am sa caut si eu mag. TCM la Pta. Minis!
    Merci

    RăspundețiȘtergere
  6. Ooo super , este aproape de mine <3 o sa dau si eu o fuga sa imi iau . 5 uleiuri este wow.

    RăspundețiȘtergere
  7. OOfffff , ce imi faci :)))) iar trebuie sa dau o fuga la Minis :>Multumim pt.info!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu placere! Pe vremuri obisnuiam sa fac cumparaturi la fostele TCM si tot ceea ce am cumparat de la ei era de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este un Stock Market si in Dna. Ghica fetelor(asta daca stati prin zona)

    RăspundețiȘtergere