Herbal Conk Mask

16.5.12

Ce este? O masca neagra (contine diverse ierburi chinezesti - dupa spusele lor, nu stiu sa dau detalii intrucat pe ambalaj scrie doar in chineza) pentru zona nasului care curata in profunzime si te scapa de puncte negre, pori dilatati si alte lucruri de acest gen.


Eu am luat-o de pe ebay (5-6 plicuri in jur de 5 ron cu transport gratuit) si la prima folosire am aplicat prea mult si a fost un fiasco. Sfatul meu: transferati continutul intr-un borcanel mic si aplicati intr-un strat subtire pe zonele cu nevoi speciale (eu o folosesc in jurul nasului si uneori pe barbie si pe frunte intre sprancene cand mi se pare mie ca zonele sunt mai incarcate). 

 
O las 10-15 minute sa se usuce dupa care se curata foarte usor. Zona ramane catifelata si foarte curata, porii nu mai sunt asa dilatati, punctele negre dispar usor usor. Efectul tine cam 2-3 zile, in cazul meu, deci o folosesc de 2 ori pe saptamana (un plic imi ajunge pentru mai mult de 6 aplicari, ceea ce o face foarte interesanta din punct de vedere al pretului) si o prefer in fata plasturilor pentru curatarea nasului (care sunt mult mai scumpi si de multe ori nu prea eficienti).

O recomand? Da. Este un produs ieftin care isi face treaba si care mie chiar imi place.

10 comentarii

  1. Data viitoare cand ma mai apuca febra cumparaturilor pe ebay voi cauta si masca asta, suna bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am auzit de aceasta masca dar e demna de wishlist ;))
    Nu cred ca exista cineva care sa nu aiba probleme cu punctele negre. Hmmm, eu cred ca merita incercata :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti plina de surprize, tot timpul aflu lucruri noi si interesante de la tine :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Nu stiu exact de la cine am luat-o intrucat am luat mai multe produse in perioada aia, dar daca cauti dupa denumire gasesti o gramada de vanzatori.

      Ștergere
  5. Ce-mi place mie blogul tau, tot timpul aflu chestii noi, descoperiri din astea, fata de multe alte bloguri pe care citesc tot chestii trase la indigo, mai ales cand se desfasoara vreo campanie. Cat despre masca asta cu nume ciudat, clar merita incercata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se inlatura prin spalare, sau prin desprindere? M-ai facut curioasa si o s-o caut

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna vroiam sa te intreb cat timp ai asteptat produsele?
    Mersi si felicitari pt blog si la cat mai multe postari.

    RăspundețiȘtergere