Paula's Choice Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum

28.5.12

Produsul asta are o poveste. Acum mai bine de 2 luni am avut probleme cu tenul, am facut o dermatita de contact pe frunte, nas si barbie care mi-a mancat zilele. Dermatita s-a vindecat insa nu reuseam sa scap de pielea care se descuama (am incercat uleiuri, tratament de la dermatolog si nimic nu functiona mai mult de 2 zile). Intr-o discutie cu Ioana ii spuneam ca nu mai stiu ce sa fac cu tenul meu ca nimic nu da rezultate si mi-a propus sa-mi trimita ceva de la Paula's Choice sa incerc si am decis ca serumul asta ar fi o varianta buna de incercat.


Il folosesc de aproape de 2 luni (dimineata si seara) si nu cred ca am folosit jumatate din el. Are textura unui gel incolor, putin uleios in momentul aplicarii, dar care dupa ce intra in piele nu lasa nici o urma grasa, ci un ten hidratat si matasos. 

Initial am crezut ca nu este o baza buna de machiaj, insa timpul mi-a dovedit ca m-am inselat cu prima impresie. Ba chiar pot sa spun ca de cand il folosesc, fondul de ten Sheer Glow de la NARS a redevenit preferatul meu tocmai pentru ca se aseaza cum trebuie pe ten si nu mai exista portiuni uscate de piele care sa iasa in evidenta (negativ).

Am amanat sa scriu reviewul pentru ca am avut laptopul stricat si pentru ca nu stiam sa spun exact ce a schimbat serumul la tenul meu. Insa acum stiu sigur. Sambata am fost la o petrecere si 3 persoane diferite (care nu ma vazusera de cateva saptamani) m-au intrebat daca am fost la cosmetica si ce mi-am facut ca tenul meu este mult mai intins si luminos. Asta a facut serumul pentru mine.

Este al doilea produs de la Paula's Choice pe care il folosesc si pot sa spun ca-mi place mai mult decat am crezut initial. Daca sunteti interesate de achizitionarea de produse Paula's Choice o puteti contacta direct pe Epurica (aici gasiti detalii despre comanda, reduceri, etc.) deoarece are in stoc toata gama de skincare si poate aduce la comanda produsele de machiaj.

Cele ce ati incercat produsele, ce recomandari aveti?

3 comentarii

  1. Eu am incercat serumul din gama skin balancing, si a inceput sa-mi placa numai acum cand e pe terminate si am descoperit ce bine arata spf-ul cu serumul dedesubt. Imi place si tonerul, il folosesc in loc de crema hidratanta dimineata, am tenul gras si nu vreau sa-l incarc cu prea multe produse. Lotiunea cu SPF 45 e un rau necesar, nu-mi prea place pt. ca mie cel putin imi luceste fata de la ea si trebuie sa aplic macar un strat fin de pudra, dar fata de altele incercate aceasta a fost cea mai usoara. BHA-ul mi-a facut numai bine, dar stiu ca tu nu prea te-ai impacat cu el. Gelul din gama skin balancing imi face bine la ten, mi-am dat seama de asta, dar nu prea ma impac cu textura de gel, am o senzatie ciudata cand il intind. Din tot ce am incercat, cel mai mult mi-a placut lotiunea matifianta cu spf 15 si antioxidanti - textura ideala, finish mat - din pacate am avut doar o mostra dar la iarna o sa o comand full size.
    Cam asta e pe scurt experienta mea, dar cel mai bine e sa incerci mostre sa vezi ce ti se potriveste. Dupa ce termin ce am inceput, vreau sa incerc gama Resist.
    Si mie imi place de Epurica si o recomand.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.paulaschoice-eu.com/ultra-light-weightless-finish-spf-30-sunscreen-spray.html e preferatul meu, primul produs cu spf care nu pare sa aiba untura in compozitie :)). Si eu o recomand pe Ioana si imi place mult de ea ca a avut rabdare cu mine, mi-a recomandat chestii, nu mi-a bagat chestii pe gat de dragul de a vinde.

    RăspundețiȘtergere